Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"
Collapse
X
-
Re: здр
Колегаlordos77 написа:я коя колежка е тука от сибираmeril написа:Дай го на мен,аз ще ти го платя и няма да са ти на вятъраfiatmaniak написа:phoenix между другото днес тръгнах да си лепя стикера на Фичо и разбрах,че си ми пратил за вътрешно залепване,въпреки че исках за външно.Иначе благодаря за стикера чаках го само 2 седмици и ся 4 лева на вятъра.
))))едва ли ще познаеш кой съм 
)))), не издавайте, нека се развихрим максимално и тук, че сибир-а е отеснял
))))Разберете се на лични съобщения кой кой е, тук не е мястото!!!модераторски екип Фиат Форум
Напиши коментар:
-
Колега няма нищо, не ми пращай аз си напраих в едно студио. Иначе ти благодаря, но не ми е нужен вече стикер. :D
Напиши коментар:
-
Колега, трябвало е да ми пишеш веднага, като си видял за грешката. До сега да съм ти пратил стикер за външно, както и да е. Грешката е моя и се извинявам за което, утре ще ти пратя 2-3 стикера за външно залепване, за моя сметка.fiatmaniak написа:мойте са много тъмни пробвах и нищо не се вижда.Между другото вече изхвърлих стикера иначе щях да ти го дам, и без тва не си трябва.
Напиши коментар:
-
Guest repliedНужно ли е да познавам
Нека не оспамваме темата
Напиши коментар:
-
здр
я коя колежка е тука от сибираmeril написа:Дай го на мен,аз ще ти го платя и няма да са ти на вятъраfiatmaniak написа:phoenix между другото днес тръгнах да си лепя стикера на Фичо и разбрах,че си ми пратил за вътрешно залепване,въпреки че исках за външно.Иначе благодаря за стикера чаках го само 2 седмици и ся 4 лева на вятъра.
))))едва ли ще познаеш кой съм
Напиши коментар:
-
Поздравления Живко.Много добре е станало///// написа:Най-големия стикер ма форума е на Живка!

Напиши коментар:
-
мойте са много тъмни пробвах и нищо не се вижда.Между другото вече изхвърлих стикера иначе щях да ти го дам, и без тва не си трябва.
Напиши коментар:
-
Guest repliedДай го на мен,аз ще ти го платя и няма да са ти на вятъраfiatmaniak написа:phoenix между другото днес тръгнах да си лепя стикера на Фичо и разбрах,че си ми пратил за вътрешно залепване,въпреки че исках за външно.Иначе благодаря за стикера чаках го само 2 седмици и ся 4 лева на вятъра.
Напиши коментар:
-
колеги искам да сложа и аз стикер.ама имам въпрос стъклата ми са затамнени а пък стикера искам да е от вътре дали ще се вижда и как да се сдобия с такъв?
Напиши коментар:
-
Колегааааа,ще ме извиняваш за въпроса,ама ти оценяваш ли човешкия труд???Като толкова много ти се иска да си направиш стикер,има рекламни агенции за тази работа.Файла го има в даунлоуд секцията и можеш да си го направиш.Що така сте се научили всичко на тепсия да ви се дава.Че само ти ли си му на главата на колегата,грешки не стават ли?fiatmaniak написа:phoenix между другото днес тръгнах да си лепя стикера на Фичо и разбрах,че си ми пратил за вътрешно залепване,въпреки че исках за външно.Иначе благодаря за стикера чаках го само 2 седмици и ся 4 лева на вятъра.
Напиши коментар:
-
phoenix между другото днес тръгнах да си лепя стикера на Фичо и разбрах,че си ми пратил за вътрешно залепване,въпреки че исках за външно.Иначе благодаря за стикера чаках го само 2 седмици и ся 4 лева на вятъра.
Напиши коментар:
-
и аз благодаря за стикерите и за фиата и за алфата за емблемите много е точен Емо
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: