Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• ivan_dmx
    отговори
    и аз искам от кръглите 1..2 ми стигат да славим форума...аз големия си имам на задния джам... ама да има още не пречи

Напиши коментар:

• cs_aleksandar
    отговори
    Колеги има ли някои от кръглите стикери да ми хвърли 1 ако треа ще си му платя

Напиши коментар:

• Malone
    отговори
    Шегувкаме се ...

Напиши коментар:

• durex_a
    отговори
    уолелей Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Е какво се чудиш - обещал съм му че като ми попадне в ръце, ще му го сложа отзад , да има и той един голям отзад.

Напиши коментар:

• Malone
    отговори
    ogi28b написа:
    ... че съм обещал на един JTD-мъж да му го сложа отзад.

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Даниел Спасов - ако се видим в неделя или понеделник - носи ми моля те един стикер за вътрешно, че съм обещал на един JTD-мъж да му го сложа отзад.

Напиши коментар:

• piftho
    отговори
    Цък, цък, язък, няма проблеми, бях длъжен да опитам

Напиши коментар:

• Даниел Спасов
    отговори
    piftho написа:
    Аз също възнамерявам да мина през неделната среща, а дали ти се намира малък стикер за вътрешно лепене колега
    Само големи.

Напиши коментар:

• piftho
    отговори
    Аз също възнамерявам да мина през неделната среща, а дали ти се намира малък стикер за вътрешно лепене колега

Напиши коментар:

• Даниел Спасов
    отговори
    alex_g написа:
    Може ли и аз да получа един такъв стикер вътрешен ама от къде да го взема аз съм от София "Западен парк"
    Ще се постарая да мина на неделната среща, и ако дойдеш ще се уредиш със голям стикер.

Напиши коментар:

• durex_a
    отговори
    някой от русе няма ли заръчал повече бройки искам 1 от малките

Напиши коментар:

• phoenix
    отговори
    Все пак искам да дам пояснения за тези, които са платили, а не са си получили стикерите. Тук положението не е розово, в смисъл, не съм подвижен, понеже града е затрупан и не мога да отида до рекламната агенция. За късмет стикерите които имах, бяха в колата, която както казах в една друга тема, някой разби и ограби и стикерите бяха хвърлени в една локва в дъжда, след което бяха изхвърлени. Така че за всички които чакат, бъдете спокойни, не се губят 10-те лв. просто не мога да мръдна в този кучешки студ, дори и на работа не ходя, камо ли да тръгна да се занимавам със стикери. Като се позатопли малко и като тръгне работния ден нормално, ще поръчам нови стикери и когато станат готови ще ви ги разпратя, ако някой е пратил пари и иска да му ги върна, само да каже и веднага му ги връщам по сметката или както поиска.Това от мен.

Напиши коментар:

• alex_g
    отговори
    Може ли и аз да получа един такъв стикер вътрешен ама от къде да го взема аз съм от София "Западен парк"

Напиши коментар:

• vasko_boy
    отговори
    ам ко да правя искам,пък кот стане

Напиши коментар:

Working...
X