Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"
Collapse
X
-
и аз искам от кръглите 1..2 ми стигат
да славим форума...аз големия си имам на задния джам... ама да има още не пречи
-
Колеги има ли някои от кръглите стикери да ми хвърли 1 ако треа ще си му платя
Напиши коментар:
-
Е какво се чудиш - обещал съм му че като ми попадне в ръце, ще му го сложа отзад , да има и той един голям отзад.
Напиши коментар:
-
ogi28b написа:... че съм обещал на един JTD-мъж да му го сложа отзад.
Напиши коментар:
-
Даниел Спасов - ако се видим в неделя или понеделник - носи ми моля те един стикер за вътрешно, че съм обещал на един JTD-мъж да му го сложа отзад.
Напиши коментар:
-
Само големи.piftho написа:Аз също възнамерявам да мина през неделната среща, а дали ти се намира малък стикер за вътрешно лепене колега
Напиши коментар:
-
Аз също възнамерявам да мина през неделната среща, а дали ти се намира малък стикер за вътрешно лепене колега
Напиши коментар:
-
Ще се постарая да мина на неделната среща, и ако дойдеш ще се уредиш със голям стикер.alex_g написа:Може ли и аз да получа един такъв стикер вътрешен ама от къде да го взема аз съм от София "Западен парк"
Напиши коментар:
-
Все пак искам да дам пояснения за тези, които са платили, а не са си получили стикерите. Тук положението не е розово, в смисъл, не съм подвижен, понеже града е затрупан и не мога да отида до рекламната агенция. За късмет стикерите които имах, бяха в колата, която както казах в една друга тема, някой разби и ограби и стикерите бяха хвърлени в една локва в дъжда, след което бяха изхвърлени. Така че за всички които чакат, бъдете спокойни, не се губят 10-те лв. просто не мога да мръдна в този кучешки студ, дори и на работа не ходя, камо ли да тръгна да се занимавам със стикери. Като се позатопли малко и като тръгне работния ден нормално, ще поръчам нови стикери и когато станат готови ще ви ги разпратя, ако някой е пратил пари и иска да му ги върна, само да каже и веднага му ги връщам по сметката или както поиска.Това от мен.
Напиши коментар:
-
Може ли и аз да получа един такъв стикер вътрешен ама от къде да го взема аз съм от София "Западен парк"
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: