Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"
Collapse
X
-
Нищо няма да ти дам, защото си ме докладвал, аз само се шегувах с колегата. Намери си стикери от друго място
-
За малки е добре да се коментира в съптветната тема за малки стикери. Тази е за големите. Но все пак да отговоря - Малки стикери са ми останали около 50, и то те не са с добро качество и затова няма да ги пращам на никой, ще си ги пазя. Като направим нови, надявам се до 2 седмици да са готови, ще пиша в другата тема.
Напиши коментар:
-
А малки стикери има ли ?ogi28b написа:Днес изпратих 5 стикера към Пловдив, предполагам, че ще са у колегата Airfan, заедно с картите за ЕКО.
Напиши коментар:
-
Днес изпратих 5 стикера към Пловдив, предполагам, че ще са у колегата Airfan, заедно с картите за ЕКО.
Напиши коментар:
-
marea2.4 написа:Еи пичове пращаите и за мен един че ж рекламно студио ми искат 7 лв за напражата му.
къде в Русе колега те мятат с тая цена бре
Напиши коментар:
-
Еи пичове пращаите и за мен един че ж рекламно студио ми искат 7 лв за напражата му.
Напиши коментар:
-
-
-
-
колеги при инерес и търпение стикери ще има колкото до начина на получаване ами четете бе има си начни как да се сдобиетес такъвdimaldim написа:Колеги, някой от София с голям стикер за задното стъкло да му се намира? Или да бягам в някое рекламно студио? Благодаря :D
Напиши коментар:
-
Колеги, в момента в мен има стикери от този модел. Всеки от София, който иска такъв - може да се свърже с мен на ЛС, за да уточним начина за получаване. За другите градове засега няма да поемам отговорност, защото изпращането на 1 стикер е нерентабилно. Съвсем скоро ще има достатъчно стикери, като те ще се разпространяват от колегите по градове, а в тази тема ще напишем за кой град у кой колега са стикерите. В момента тези стикери, които имам у мен са безплатни. Тъй като са съвсем ограничено количество - предимство ще имат колеги, които идват на софийските срещи. Ако все пак някой държи да му изпратя извън София от тези които имам - ще трябва да предложи начин как да стане за това и да поеме разходите по транспорта.
Напиши коментар:
-
Колеги, някой от София с голям стикер за задното стъкло да му се намира? Или да бягам в някое рекламно студио? Благодаря :D
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: