Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• ogi28b
    отговори
    Нищо няма да ти дам, защото си ме докладвал, аз само се шегувах с колегата. Намери си стикери от друго място

Напиши коментар:

• kilar
    отговори
    Аз още си чакам двата стикера ( Големи )!!!

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    За малки е добре да се коментира в съптветната тема за малки стикери. Тази е за големите. Но все пак да отговоря - Малки стикери са ми останали около 50, и то те не са с добро качество и затова няма да ги пращам на никой, ще си ги пазя. Като направим нови, надявам се до 2 седмици да са готови, ще пиша в другата тема.

Напиши коментар:

• durex_a
    отговори
    ogi28b написа:
    Днес изпратих 5 стикера към Пловдив, предполагам, че ще са у колегата Airfan, заедно с картите за ЕКО.
    А малки стикери има ли ?

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Днес изпратих 5 стикера към Пловдив, предполагам, че ще са у колегата Airfan, заедно с картите за ЕКО.

Напиши коментар:

• durex_a
    отговори
    marea2.4 написа:
    Еи пичове пращаите и за мен един че ж рекламно студио ми искат 7 лв за напражата му.
    къде в Русе колега те мятат с тая цена бре

Напиши коментар:

• marea2.4
    отговори
    Еи пичове пращаите и за мен един че ж рекламно студио ми искат 7 лв за напражата му.

Напиши коментар:

• cokata_23
    отговори
    Ето ме и мен, стикера го изкарах в рекламно студио за 2.50 лв. Smile
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• hol1gans
    отговори
    Ето ме и мен с стикер, благодарение на колегата fihi, които ми прати стикера от по пощата, мн сам му благодарен
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• dimaldim
    отговори
    Не се вижда много добре на снимката, иначе седи супер! Лепнах го отстрани, не отзад!

Напиши коментар:

• vaskoni_1980
    отговори
    dimaldim написа:
    Колеги, някой от София с голям стикер за задното стъкло да му се намира? Или да бягам в някое рекламно студио? Благодаря :D
    колеги при инерес и търпение стикери ще има колкото до начина на получаване ами четете бе има си начни как да се сдобиетес такъв

Напиши коментар:

• dimaldim
    отговори
    Благодаря на ogi28b! Утре ще го лепна и ще пусна снимка :P

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Колеги, в момента в мен има стикери от този модел. Всеки от София, който иска такъв - може да се свърже с мен на ЛС, за да уточним начина за получаване. За другите градове засега няма да поемам отговорност, защото изпращането на 1 стикер е нерентабилно. Съвсем скоро ще има достатъчно стикери, като те ще се разпространяват от колегите по градове, а в тази тема ще напишем за кой град у кой колега са стикерите. В момента тези стикери, които имам у мен са безплатни. Тъй като са съвсем ограничено количество - предимство ще имат колеги, които идват на софийските срещи. Ако все пак някой държи да му изпратя извън София от тези които имам - ще трябва да предложи начин как да стане за това и да поеме разходите по транспорта.

Напиши коментар:

• dimaldim
    отговори
    Колеги, някой от София с голям стикер за задното стъкло да му се намира? Или да бягам в някое рекламно студио? Благодаря :D

Напиши коментар:

• tarabas
    Guest replied
    Стикера се прави за нула време в рекламно студио. В случая удоволствието ми струваше 1.30лв. Размера е този който е на cdr файла

Напиши коментар:

Working...
X