Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"
Collapse
X
-
ще намина днеска за стикерkluchar написа:Ми да Макар и ново Грандето се изложи не палеше беше се скъсала масата към двигателя.
Напиши коментар:
-
Ми да Макар и ново Грандето се изложи не палеше беше се скъсала масата към двигателя.
Напиши коментар:
-
Re: стикер
да не бута ти едно пунто преди 2 дена някъдеkluchar написа:да
Напиши коментар:
-
Re: стикер
срещу спирката на 260 ли се намираkluchar написа:Eла да ти дам на бул Прага №1 ще има и за външно същия като на снимката горе
Напиши коментар:
-
стикер
Eла да ти дам на бул Прага №1 ще има и за външно същия като на снимката горе
Напиши коментар:
-
Искам и аз стикер,от Пловдив съм моля се за стикер от години :D пишете ми на лично от къде мога да си набавя
Напиши коментар:
-
Колега Princo ако става дума за големия и не ти се чака събори и т.н. в Офис1 им занесох файла,казах им размер и ми го направиха 2 броя за 1.50лв. за външно залепяне.Дори и да е безплатен доставка по пощата ще отнеме време и пак ще ти стъпи толкова така,че не е толкова скъпо удоволствие да си го направиш в 1-2 бройки индивидуално
Напиши коментар:
-
Има ли вече за външно и колко струват ако не са безплатни ? Другият въпрос,ако има,ще има ли кой да раздаде на пролетната среща ?
Напиши коментар:
-
Добър ден, колеги. Днес получих от Оги рекламни материали: Стикери за вътр. залепяне ф 6см Стикери за вътр. залепяне ф 10см Стикери за външно залепяне ф 6см Рекламни листовки Голям стикер Светлоотразители Карти За Еко Ключодържатели Заявки за рекламни материали можете да давате тук на лично или (за предпочитане) Skype: martin.paisiev или 0898313452 - Марто
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: