Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 2009 1.4 Tjet 120 к.с. трудно пали на бензин
Collapse
X
-
С оригиналните на ланди изкарах 15000км, със заместители 5000, вече започвам да се чудя, да не е защото са монтирани с надолу главата. Ако се преместят над смукателния колектор хем ще ги сменям по-лесно, хем може да изкарат и повече..
-
Зависи какво имаш предвид, но трябва да може. Виждал съм всякакви монтажи
Напиши коментар:
-
Колеги, на браво 1.4 без турбо може ли да се монтират газовите инжектори над двигателя, а не от долу както са от завода?
Напиши коментар:
-
Намерили те да печелят пари от глупости. То да са 50лв иди дойди, но те се оливат. Проблемът е че по някаква причина при напълно изстинала кола температурата на антифриза се отчита като много по ниска от тази на въздуха. Примерно съм я хващал 4-5 градуса по ниско. Ако колата не е още напълно изстинала, двете температури се засичат, но в един момент става разминаването
Напиши коментар:
-
samo az написа: Преглед на мнениетоСлага се копче с резистор които лъже топлинния датчик.Настроиват се адаптациите на бензин. Колата започва да пали нормално.Който не вярва, да пише на лични. Ще му пратя клип .
Напиши коментар:
-
Слага се копче с резистор които лъже топлинния датчик.Настроиват се адаптациите на бензин. Колата започва да пали нормално.Който не вярва, да пише на лични. Ще му пратя клип .
Напиши коментар:
-
и други така се хвалят ?Само че тези са показали как са решили проблема
Напиши коментар:
-
Optimst5 написа: Преглед на мнениетоЕто как в Турция решават проблемът:
а следващото въртене е ок ??? Мистерия на турските хвалби
Да са живи и здрави комшиите.
Напиши коментар:
-
bsks написа: Преглед на мнениетоСмених ги със 4 чисто нови, които струваха 400лв. Изкараха точно 30 000км. Има по-евтини алтернативи и тази цена за мен не си заслужава.
Последна редакция от dobrujanetza; 10.11.2024, 21:50.
Напиши коментар:
-
Защо не си смените газовите инжектори с Ланди Ренцо, а слагате аналози ? Все пак тазимарка се слага първоначално.
Да пиша и тук - свещите за турбиниран двигател са различни от свещите за атмосферния.
пс - карам Типо , но също T-jet 120.Последна редакция от dobrujanetza; 07.08.2024, 20:57.
Напиши коментар:
-
Казват, че ако започне да работи богато на газ, МЕД инжекторите са заминали, пък и ми писна да се занимавам с тях вече.
Напиши коментар:
-
След изминати 5000км. тримовете отново се оакаха, време е да изхвърля МЕД инжекторите и да търся алтернатива - https://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?f=22&t=485574. Ако не се получи, всичко отпред се изхвърля и се монтира нов инжекцион.
Напиши коментар:
Реклама
Collapse
Напиши коментар: