Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПАК за тютюнопушенето в заведенията

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

[quote:31cd14e45d="Цитат от Наредбата"]На една от стените се поставя на видимо място надпис с удебелен шрифт

Коментар

Писна ми заради разни комини да мириша на мангал!
      681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

ПАК за тютюнопушенето в заведенията

Вчера трима от т.н. ,,комини " мирно и кротко си разговаряхне в заведение за непушачи .Излязохме дружно по някое време , изпушихме си по една цигарка и се върнахме вътре.Стана ми мило и драго - спомних си за Италия ...
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: ПАК за тютюнопушенето в заведенията

Румен_Хинчев написа:
          Вчера трима от т.н. ,,комини " мирно и кротко си разговаряхне в заведение за непушачи .Излязохме дружно по някое време , изпушихме си по една цигарка и се върнахме вътре.Стана ми мило и драго - спомних си за Италия ...
          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

В къщи никога не се е пушило и никой не се е оплакал че масата е ,,слаба,,или пиенето свършва :D
            Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Снощи и аз, минавайки покрай няколко заведения, се сетих за тази тема и се загледах. Тези, на които имаше въпросните стикери (две заведения) бяха все за пушачи, на други заведения не видях стикери. Аз дълбоко се съмнявам, че при нас ще има макар и едно заведение за непушачи.

Коментар

В петък ходих във Весело Село, заведението се пръскаше по шевовете, над 100 човека със сигурност и никой не пушеше вътре. Ако някой имаше желание - излизаше се навън, където имаше пригодени пепелници. Един път излезнах с една позната да пуши навън, и на връщане човека от гардероба каза "айде още малко остана до 10 часа". В началото не разбрах какво има предвид, но след 10 часа хората си запалиха цигари и почнаха да се носят пепелници.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

С една дума : хубава работа, ама Българска.
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Сега ако някой ми каже,каква е логиката вътре в бензиностанциите да не се пуши,а вън до колоните да е разрешено ...
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                      Сега ако някой ми каже,каква е логиката вътре в бензиностанциите да не се пуши,а вън до колоните да е разрешено ...
                      Е ти пък сега. Аз не знам на някоя бензиностанция да има табела различна от "Паленето на огън забранено", кажи ми сега, че запалка/кибрит не е огън ... Дори табелките представляват задраскана кибритена клечка... А аз бях в Тайландски ресторант във Варна, разделен на 2 отделни помещения - раково болни и на командно дишане. Съответно - смъкнахме се в мазата, която беше за тия на командно дишане. Раково болни при това активни имаше и там. При все огромната табела "Пушенето забранено", явно наредбите и законите се изпълняват що се отнася до табелите. Направихме забележка, направиха ни се на интересни. Повече в тоя ресторант - няма да отида. Не само заради ндутите цени, но и заради факта, че не им дреме за клиентите... Едно време така ме изгониха от Алба - като ме отсвириха, въпреки, че бях ежедневен клиент... От тогава съм ходил за 5 години - 10 пъти....
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Така е братле. Нали ние виждаме във форума как един човек може да има две различни мнения за едно и също нарушение :D Пример . Когато някои е спрял пред гаража ти и не можеш да излезеш надаваш вой до небесата и псуваш наляво и надясно.Но когато ти спреш на някого пред гаража и той ти направи забележка, то почваш да мрънкаш ама какво толкова е станало ,аз за малко спрях . Значи в единия случай на нас се пречи като ни спрат пред гаража , а когато ние спрем пред чужди гаражи все едно нищо не е станало . Така е и с заведенията . Пушач ли си всичко ти пречи ако има табела да не се пуши , не пушиш ли всичко ти е криво че не се спазват разпоредбите.Но ,полека лека всичко ще си дойде на местото . ГЕРБ за това дойде навласт.
                        Фиат Панда 1.2 2006година
                        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Е хубаво де, сега ако в сектора за пушачи има деца, които очевидно не пушат, какво следва?! Звъниш на телефона на дежурния, ама никой не вдига, на кой да се обадя за нарушението?

Коментар

ogi28b написа:
                            Е хубаво де, сега ако в сектора за пушачи има деца, които очевидно не пушат, какво следва?! Звъниш на телефона на дежурния, ама никой не вдига, на кой да се обадя за нарушението?
                            Само на един можеш да се обадиш, Оги.На арменския поп.За съжаление, се оказах прав. Навсякъде вече пак се пуши поголовно. Поне при нас е така.

Коментар

И така ще бъде.В земята на хищниците, лъвът не се страхува от чакалите.
                              .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                              www.cyxap.com

Коментар

По скоро всичко идва от манталитета на българите - няма значение, че трови мало и голямо, важното е на него да му е кеф! И поради тая причина скоро няма да има масовост на чисти от цигари обществени заведения - лично съм свидетел, как заведение, което реши да бъде за непушачи започна да губи и губи клиентела - не повече от месец издържа ... и вече там се пуши. Много ми харесва, обожавам, докато се храня с апетит - на съседната маса, българин, да ме трови. да ми смърди и да ми дими в устата. и то българин. да беше враг някакъв, не знам какъв, хитлерист например - да ме измъчва или тормози - ясно, но човек от твоята черга, и то човек с огромен проблем (пушенето, не е ли проблем?!) да се набутва безбожни пари за цигари, та тоя човек открито и надменно да ми казва, че видиш ли, аз мога да тровя който си искам и както си искам, защото 80% от нацията са като мен.Много е трудно една нация да смени манталитета си. Бил съм по чужбина и съм видял там как хората се уважават един - друг. никой не сере в устата на другия и в заведенията има деца, които дишат въздух лишен от отрови и канцерогенни (рако-образуващи) вещества. И Всеки пушач, четейки това, дали ще се замисли следващият път, когато умишлено трови приятелите си докато трови сам, себе си, в приятелската си компания?!
                                Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon

Коментар

Working...
                                X