[quote:31cd14e45d="Цитат от Наредбата"]На една от стените се поставя на видимо място надпис с удебелен шрифт
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПАК за тютюнопушенето в заведенията
Collapse
X
-
ПАК за тютюнопушенето в заведенията
Вчера трима от т.н. ,,комини " мирно и кротко си разговаряхне в заведение за непушачи .Излязохме дружно по някое време , изпушихме си по една цигарка и се върнахме вътре.Стана ми мило и драго - спомних си за Италия ...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: ПАК за тютюнопушенето в заведенията
Румен_Хинчев написа:Вчера трима от т.н. ,,комини " мирно и кротко си разговаряхне в заведение за непушачи .Излязохме дружно по някое време , изпушихме си по една цигарка и се върнахме вътре.Стана ми мило и драго - спомних си за Италия ...Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
В петък ходих във Весело Село, заведението се пръскаше по шевовете, над 100 човека със сигурност и никой не пушеше вътре. Ако някой имаше желание - излизаше се навън, където имаше пригодени пепелници. Един път излезнах с една позната да пуши навън, и на връщане човека от гардероба каза "айде още малко остана до 10 часа". В началото не разбрах какво има предвид, но след 10 часа хората си запалиха цигари и почнаха да се носят пепелници.
Коментар
-
Сега ако някой ми каже,каква е логиката вътре в бензиностанциите да не се пуши,а вън до колоните да е разрешено ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Сега ако някой ми каже,каква е логиката вътре в бензиностанциите да не се пуши,а вън до колоните да е разрешено ...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Така е братле. Нали ние виждаме във форума как един човек може да има две различни мнения за едно и също нарушение :D Пример . Когато някои е спрял пред гаража ти и не можеш да излезеш надаваш вой до небесата и псуваш наляво и надясно.Но когато ти спреш на някого пред гаража и той ти направи забележка, то почваш да мрънкаш ама какво толкова е станало ,аз за малко спрях . Значи в единия случай на нас се пречи като ни спрат пред гаража , а когато ние спрем пред чужди гаражи все едно нищо не е станало .Така е и с заведенията . Пушач ли си всичко ти пречи ако има табела да не се пуши , не пушиш ли всичко ти е криво че не се спазват разпоредбите.Но ,полека лека всичко ще си дойде на местото . ГЕРБ за това дойде навласт.
Коментар
-
ogi28b написа:Е хубаво де, сега ако в сектора за пушачи има деца, които очевидно не пушат, какво следва?! Звъниш на телефона на дежурния, ама никой не вдига, на кой да се обадя за нарушението?
Коментар
-
И така ще бъде.В земята на хищниците, лъвът не се страхува от чакалите..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
По скоро всичко идва от манталитета на българите - няма значение, че трови мало и голямо, важното е на него да му е кеф! И поради тая причина скоро няма да има масовост на чисти от цигари обществени заведения - лично съм свидетел, как заведение, което реши да бъде за непушачи започна да губи и губи клиентела - не повече от месец издържа ... и вече там се пуши. Много ми харесва, обожавам, докато се храня с апетит - на съседната маса, българин, да ме трови. да ми смърди и да ми дими в устата. и то българин. да беше враг някакъв, не знам какъв, хитлерист например - да ме измъчва или тормози - ясно, но човек от твоята черга, и то човек с огромен проблем (пушенето, не е ли проблем?!) да се набутва безбожни пари за цигари, та тоя човек открито и надменно да ми казва, че видиш ли, аз мога да тровя който си искам и както си искам, защото 80% от нацията са като мен.Много е трудно една нация да смени манталитета си. Бил съм по чужбина и съм видял там как хората се уважават един - друг. никой не сере в устата на другия и в заведенията има деца, които дишат въздух лишен от отрови и канцерогенни (рако-образуващи) вещества. И Всеки пушач, четейки това, дали ще се замисли следващият път, когато умишлено трови приятелите си докато трови сам, себе си, в приятелската си компания?!Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар