Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПАК за тютюнопушенето в заведенията

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: ПАК за тютюнопушенето в заведенията

Румен_Хинчев написа:
    Не мога да разбера защо трябва да се стига до заключване на теми във форум , който се явява неформална организация на хора обединени от общи интереси.
    Не казвам че ще се стигне до заключване на темата, просто казвам, че почти навсякъде, където гледах подобен диалог се стигаше до обиди и закани м/у участниците, та затова бяха затваряни, не заради същността на темата а заради обидите между участниците.
    snake написа:
    Аз съм непушач. ...Ще си позволя една прогноза: тютюнопушенето никога няма да изчезне, защото този порок вече е генетично заложен в хората.
    Не си прав. Ако беше така, щеше и ти да си пушач като родителите си
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

До сега винаги бяха "закриляни" пушачите. Пушеше се навсякъде, и според мен това си беше някаква форма на дискриминация спрямо непушачите, които нямаха право на глас и избор.Лично аз много се радвам, че в заведенията не се пуши, защото ми е хубаво вътре на чист въздух. А едно кафе може да се изпие в приятна атмосфера и без цигара!И за да не ме нападате - аз ПУША!

Коментар

Обидите обаче са от рода на : ,, Не всичко става с четене "...Може ли така да се води спор ?Дидо , заради теб обрисах днес Разград , за да намеря заведение разделено със стъклена преграда :D Няма . Всички са предпочели отделни зали . Аспирацията им работи . Удобно е за всички .
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Аз се чудя, защо ако държавата толкова много се грижи за здравето на населението не забрани тютюневите изделия въобще?Да са забранени производството, вноса и продажбите. А и употребата. Ще отпаднат толкова много въпросителни.Plastex, логиката не е такава. Всъщност ... не знам каква е.Моите родители не са пушачи и никога не са били. На съпругата ми също. Сега и двамата пушим.Децата ни.Дъщеря ми [20] е страстен пушач. Сина ми [16] никога не е опитвал и най-вероятно няма да опита и ще се радвам ако стане така. Никой не го спира, просто не желае, говорили сме затова.И двамата са расли в една и съща семейна среда. И двамата учат в едни и същи училища.Не знам къде е логиката.Знам само, че със забрани не става.
          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
          www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
            Аз се чудя, защо ако държавата толкова много се грижи за здравето на населението не забрани тютюневите изделия въобще?Да са забранени производството, вноса и продажбите. А и употребата. Ще отпаднат толкова много въпросителни.Plastex, логиката не е такава. Всъщност ... не знам каква е.Моите родители не са пушачи и никога не са били. На съпругата ми също. Сега и двамата пушим.Децата ни.Дъщеря ми [20] е страстен пушач. Сина ми [16] никога не е опитвал и най-вероятно няма да опита и ще се радвам ако стане така. Никой не го спира, просто не желае, говорили сме затова.И двамата са расли в една и съща семейна среда. И двамата учат в едни и същи училища.Не знам къде е логиката.Знам само, че със забрани не става.
            Според мен нещата лежат на психична основа. Това че родителите ти не са били пушачи, не значи че ти няма да пушиш никога. За да си започнал цигарите значи нещо те е подтикнало да го направиш (някаква нужда наприер) или начин за успокоение. При децата е още по заплетена историята има такива които пушат само през пубертета, има и други които ги почват едва на 20 години. Нещата са доста относители и влиянието става и от средата в която живеят, начин на живот и.т.н

Коментар

Malone написа:
              Аз се чудя, защо ако държавата толкова много се грижи за здравето на населението не забрани тютюневите изделия въобще?
              Защото грижата за здравето на населението е предимно в ръцете на самото население. Това, което прави държавата, е да ограничи вредното въздействие на тези, на които не им пука за здравето, върху тези, които все пак имат някаква грижа за него. Защото досегашното разделение на зоните за пушачи и непушачи беше абсурдно, като да разделиш басейн на зони за пикаещи и непикаещи.

Коментар

Алоу ! По кръчми не ходите ли ?Има ли във вашият град , село , махала или паланка отделени със стъкло помещения за пушачи :D

Коментар

С 500лв заплата какви кръчми и какви цигари бре ???
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                    С 500лв заплата какви кръчми и какви цигари бре ???
                    Имай милост , Коцев !!!!

Коментар

Уф ,сипя си постоянно главата с пепел и то тютюнев като гледам как учениците от уж елитната гимназия до сервиза ми ,как горките едвам дочакват да звънне звънеца и бързат да излезат да му ударят по една цигара ,че са били на голям зор вътре в час .

Коментар

Малко да обновя темата.Днес присъствах на изключително невиждано досега в България (поне от мен) събитие:Пием си с приятел обедното кафе в любимото ни заведение. За мое и негово нещастие - то е обявено за пушачи, но вентилацията работи и се справя добре.Пием си ние кафето, влиза млада двойка - момче и момиче на около 30-тина години с малкото си дете на около 5 години и се засили да сяда на една от свободните маси.Сервитьорката много любезно им каза, че за огромно съжаление не могат да останат в заведението с детето, тъй като е забранено присъствието на лица под 18 години заради разрешеното пушене. Хората си излязоха, а ние останахме с виснали ченета Такова нещо досега в България не бях наблюдавал. Някой в заведение да спазва правилата Естествено, че знам защо го направиха. Щото в момента явно са тръгнали проверки, а глобата за заведението не е никак малка. Дано да продължават така винаги, а не само няколко дни.

Коментар

Що ти е чудно Дидко ? Бат Бойко е хванал здраво юздите и полека лека нещата почват да влизат в релси .

Коментар

коцев написа:
                            Що ти е чудно Дидко ? Бат Бойко е хванал здраво юздите и полека лека нещата почват да влизат в релси .
                            Мухахахахахахаха! Това виц ли беше?

Коментар

Не е виц ,а самата истина . :D :D :D

Коментар

Бат’ Бойко е хванал юздите май само на Ваньо Танов, ама и тях гледам че изпуска Скоро и собствените си юзди май ще изпусне

Коментар

Working...
                                X