Проблемът е такъв, че никой няма да направи такова заведение, защото това значи за него да се откаже от даден % клиенти. Ако заведението е за пушачи в него ще влизат и не пушачи, но ако заведението е за не пушачи все си мисля, че няма да влязат много пушачи или ако влязат ще е за малко. Точно заради това никой няма да направи само за непушачи.Малко са пушачите които могат да изкарат 1 час без цигара.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПАК за тютюнопушенето в заведенията
Collapse
X
-
chaveto написа:Проблемът е такъв, че никой няма да направи такова заведение, защото това значи за него да се откаже от даден % клиенти. Ако заведението е за пушачи в него ще влизат и не пушачи, но ако заведението е за не пушачи все си мисля, че няма да влязат много пушачи или ако влязат ще е за малко. Точно заради това никой няма да направи само за непушачи.Малко са пушачите които могат да изкарат 1 час без цигара.(с други думи - всяко чудо за три дни)?
Коментар
-
Immortal написа:Искаш да кажеш, че всички социологически агенции, всички неправителствени организации грешат, а ти с твоите наблюдения над пазара на цигари, си прав?chaveto написа:Проблемът е такъв, че никой няма да направи такова заведение, защото това значи за него да се откаже от даден % клиенти. Ако заведението е за пушачи в него ще влизат и не пушачи, но ако заведението е за не пушачи все си мисля, че няма да влязат много пушачи или ако влязат ще е за малко..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Е? Какъв е проблема?Защо трябва да има заведения, в които са чувстват добре четири или пет клиента? При ... да речем 50 места.Останалите да си стоят в къщи. Или да пушат прави навън.Къде е логиката?Нямат ли право пушачите да изпият кафето си със същото удоволствие, с тютюнев дим, седнали удобно на топло или хладно?Така, както вие искате да си го пиете, но без тютюнев дим.Аз уважавам желанието на непушачите, но вие защо не уважавате нашето?А бившите колеги се ширяха в голяма , рашкошна зала обвити в дим , който спокойно си идваше и при нас. И най-готино ми стана когато пуснаха аспирацията , и при нас стана температура близка до външната
Е затова като Ви се пуши , бягаите навън . Никой нее длъжен да ви диша боклуците . В една тема забелязах едно , твое изказване , че ти много си учил и много си постигнал :D Е батка някой неща нестават само с четене.........
FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
-
naco68 написа:Направо се заяждаш без даси подготвен приятелю .Е затова като Ви се пуши , бягаите навън . Никой нее длъжен да ви диша боклуците ..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Като не ви се пуши, стойте си във вас.. Нашата нация е толкова изтрещяла , че едвали подлежи на някаква дресура , комоли да създаде гражданското общество , от което имаме крестяща нужда .
FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
-
Е добре де naco68, ти ми пишеш: "Като ви се пуши, бягайте навън". Поста ти по-горе.Аз ти отговарям: "Като не ти се диша тютюнев дим, стой си във вас, или не влизай в заведение."Защо аз ти звуча, като радиоточка, а ти не? :D.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Аз съм непушач. През живота си не съм изпушил и една цигара, не съм "дърпал" дори. Как се е случило, не знам, при положение, че нашите са страстни пушачи. Въпреки това пушачите в заведенията не ме дразнят. А пък на стадиона, ако не замирише на тютюнев дим и не се люпят семки, все едно не си на мач, а на опера.Ще си позволя една прогноза: тютюнопушенето никога няма да изчезне, защото този порок вече е генетично заложен в хората. Наредбички, табели, ала-бала. ЕС и еврото ще изчезнат, но цигарите-НЕ.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
naskobg написа:kiselo написа:......Кеф ми е да си пуша в офиса ще си се тровя сам ама да пуша на едно място с още 30 човека и да тровим други 20 е тъпо. ........и съм си определил офиса като място където може да се пуши
пък и аз пуша там по не повече от 3-4-5 цигари седмично зависи колко са ме ядосали основно излизам извън магазина (рампата) пуша и се прибирам. Относно заведенията повечето от тези в които ходя в Бургас са ги обособили за пушачи. Тайно се надявах поне едното да е за непушачи ама уви. Сложили са навсякъде по една лампичка (Аспирацията работи) и готово
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Ако питате мене би трябвало да се въведе закон пушач като влезне в болница да плаща половината стойност на лечението си.Ами така де . Всички говорят че никотина убива и че повечето болести идват от това че са пушачи , защо ние които не пушим да им плащаме лечението .Да не говоря че би следвало пиян водач като направи катастрофа и има ранени то да заплати всички разходи по лечението им .При мен в сервиза пушач донесе ли си телевизора за ремонт си го таксувам както се полага на паралия човек
Щом има пари 60-80лв за цигари през месеца ,значи има пари и за ремонта на телевизора си . :D :D Тъй че пушачите почваме да ги морим отвсякъде .
Коментар
-
ПАК за тютюнопушенето в заведенията
Plastex написа:Ако внимаваме достатъчно какво пишем, това ще е първата дискусия между пушачи и непушачи, която не е стигнала до кавга и заключванеFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар