Проблемът е такъв, че никой няма да направи такова заведение, защото това значи за него да се откаже от даден % клиенти. Ако заведението е за пушачи в него ще влизат и не пушачи, но ако заведението е за не пушачи все си мисля, че няма да влязат много пушачи или ако влязат ще е за малко. Точно заради това никой няма да направи само за непушачи.Малко са пушачите които могат да изкарат 1 час без цигара.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПАК за тютюнопушенето в заведенията
Collapse
X
-
Както писах в първия си пост - такива заведения вече има.Колко ще изкарат - времето ще покаже.Дали народа ще привикне към новото положение, или новото положение ще привикне към народа (както обикновено става у нас)chaveto написа:Проблемът е такъв, че никой няма да направи такова заведение, защото това значи за него да се откаже от даден % клиенти. Ако заведението е за пушачи в него ще влизат и не пушачи, но ако заведението е за не пушачи все си мисля, че няма да влязат много пушачи или ако влязат ще е за малко. Точно заради това никой няма да направи само за непушачи.Малко са пушачите които могат да изкарат 1 час без цигара.
(с други думи - всяко чудо за три дни)?
Коментар
-
Искам да кажа, че неправителствените организации и социологически агенции формират извадките, манипулират самото изследване в такова, за каквото им е платено да бъде.От друга страна, в тази немотия, държавата гледа да одере колкото може повече кожи от търговците, производителите и вносителите на тютюневи изделия. И полага неимоверни усилия да знае точния и реален брой на реализираните стоки от този вид.Умен човек си, можеш да си направиш изводите коя статистика е по точна.Моите наблюдения ги остави настрана, много са субективни за да ги представям.Immortal написа:Искаш да кажеш, че всички социологически агенции, всички неправителствени организации грешат, а ти с твоите наблюдения над пазара на цигари, си прав?Е? Какъв е проблема?Защо трябва да има заведения, в които са чувстват добре четири или пет клиента? При ... да речем 50 места.Останалите да си стоят в къщи. Или да пушат прави навън.Къде е логиката?Нямат ли право пушачите да изпият кафето си със същото удоволствие, с тютюнев дим, седнали удобно на топло или хладно?Така, както вие искате да си го пиете, но без тютюнев дим.Аз уважавам желанието на непушачите, но вие защо не уважавате нашето?chaveto написа:Проблемът е такъв, че никой няма да направи такова заведение, защото това значи за него да се откаже от даден % клиенти. Ако заведението е за пушачи в него ще влизат и не пушачи, но ако заведението е за не пушачи все си мисля, че няма да влязат много пушачи или ако влязат ще е за малко..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Направо се заяждаш без даси подготвен приятелю . Аз също съм бивш пушач , ако изобщо може дасе каже , че има такива :D Следя темата от самото начало , и колегите са прави, че в Италия под покрив НЕ СЕ ПУШИ . А в БГ се пуши в асансьора , в автобуса , в училища и болници и изобщо навсякъде .Преди коледните празници бях в подобен ресторант , в който НЕПУШАЧИТЕ бяхме натъпкани , буквално в тоалетнатаMalone написа:Е? Какъв е проблема?Защо трябва да има заведения, в които са чувстват добре четири или пет клиента? При ... да речем 50 места.Останалите да си стоят в къщи. Или да пушат прави навън.Къде е логиката?Нямат ли право пушачите да изпият кафето си със същото удоволствие, с тютюнев дим, седнали удобно на топло или хладно?Така, както вие искате да си го пиете, но без тютюнев дим.Аз уважавам желанието на непушачите, но вие защо не уважавате нашето?
А бившите колеги се ширяха в голяма , рашкошна зала обвити в дим , който спокойно си идваше и при нас. И най-готино ми стана когато пуснаха аспирацията , и при нас стана температура близка до външната
Е затова като Ви се пуши , бягаите навън . Никой нее длъжен да ви диша боклуците . В една тема забелязах едно , твое изказване , че ти много си учил и много си постигнал :D Е батка някой неща нестават само с четене.........
FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
-
Къде видя заяждане?Напротив, приемам вашето мнение и се съгласявам с него.Единственото, което искам е и вие да се съобразявате с нашето.Имате право да не ви трови никой с тютюнев дим и затова бих искал да има заведения в които не се пуши.Вие ходете там, а аз ще посещавам заведенията, в които се пуши.Ако искам да посещавам вашите заведения, няма да пуша.Но вие, ако искате да посещавате заведенията за пушачи, не би трябвало да мърморите, избора е ваш.Вие не сте длъжни да ни дишате боклуците, но също така не сте длъжни да посещавате заведения в които не ви е приятно.Като не ви се пуши, стойте си във вас.На твоята логика ти представям моята.naco68 написа:Направо се заяждаш без даси подготвен приятелю .Е затова като Ви се пуши , бягаите навън . Никой нее длъжен да ви диша боклуците ..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Приятелю , с телевизор и с радиоточка , необичм да споря , хората по белия свят също имат пороци , но винаги се съобразяват с околните и законитеMalone написа:Като не ви се пуши, стойте си във вас.
. Нашата нация е толкова изтрещяла , че едвали подлежи на някаква дресура , комоли да създаде гражданското общество , от което имаме крестяща нужда .
FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
-
Е добре де naco68, ти ми пишеш: "Като ви се пуши, бягайте навън". Поста ти по-горе.Аз ти отговарям: "Като не ти се диша тютюнев дим, стой си във вас, или не влизай в заведение."Защо аз ти звуча, като радиоточка, а ти не? :D.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Аз съм непушач. През живота си не съм изпушил и една цигара, не съм "дърпал" дори. Как се е случило, не знам, при положение, че нашите са страстни пушачи. Въпреки това пушачите в заведенията не ме дразнят. А пък на стадиона, ако не замирише на тютюнев дим и не се люпят семки, все едно не си на мач, а на опера.Ще си позволя една прогноза: тютюнопушенето никога няма да изчезне, защото този порок вече е генетично заложен в хората. Наредбички, табели, ала-бала. ЕС и еврото ще изчезнат, но цигарите-НЕ
.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Да ама аз съм работодателnaskobg написа:По смисъла на наредбата и в офиса не можеш да пушиш. :D Чл. 2 (2) В сградите, в които има обособени работни места, тютюнопушене се допускасамо в определените от работодателите обособени самостоятелни помещения.kiselo написа:......Кеф ми е да си пуша в офиса ще си се тровя сам ама да пуша на едно място с още 30 човека и да тровим други 20 е тъпо. ........
и съм си определил офиса като място където може да се пуши
пък и аз пуша там по не повече от 3-4-5 цигари седмично зависи колко са ме ядосали основно излизам извън магазина (рампата) пуша и се прибирам. Относно заведенията повечето от тези в които ходя в Бургас са ги обособили за пушачи. Тайно се надявах поне едното да е за непушачи ама уви. Сложили са навсякъде по една лампичка (Аспирацията работи) и готово
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Ако питате мене би трябвало да се въведе закон пушач като влезне в болница да плаща половината стойност на лечението си.
Ами така де . Всички говорят че никотина убива и че повечето болести идват от това че са пушачи , защо ние които не пушим да им плащаме лечението .Да не говоря че би следвало пиян водач като направи катастрофа и има ранени то да заплати всички разходи по лечението им .При мен в сервиза пушач донесе ли си телевизора за ремонт си го таксувам както се полага на паралия човек
Щом има пари 60-80лв за цигари през месеца ,значи има пари и за ремонта на телевизора си . :D :D Тъй че пушачите почваме да ги морим отвсякъде .
Коментар
-
ПАК за тютюнопушенето в заведенията
Не мога да разбера защо трябва да се стига до заключване на теми във форум , който се явява неформална организация на хора обединени от общи интереси.Къде се намираме ?! На събрание на първичната партийна организация ли ?Plastex написа:Ако внимаваме достатъчно какво пишем, това ще е първата дискусия между пушачи и непушачи, която не е стигнала до кавга и заключване
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар