Може и да съм се заблудил ама има доста спорове,и аз досега не съм виждал,пък доста Бравота са ми минали през ръцете.Даже се оказва че в книжките не колите пише че има,пък всъщност няма http://www.google.bg/url?sa=t&source...N09MZw&cad=rja
Има има - питай колегите JTD_Racer, dobrudjanetza и ntodorov. Те са с JTD100, JTD110 и JTD100 съответно.
Хммм,странно,аз все си мисля че jtd100 не е с vnt турбина. Разликата между jtd100 и jtd110 е че jtd100 е с GT1444S а jtd110 е с GT1749V.И аз искам снимка на турбината на jtd100. Ето какво пише в манюъла за турбината на jtd100.Та какво ще кажете сега за това уестгейтно турбо,а
Вместо в това смотано време да се навирам под капаци и да снимам, май по-лесно е да се намери клапана в ЕПЕР, а такъв трябва да има, защото турбинката (JTD100) се управлява/редактира в софтуера Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Еееееее какви сте хора? Нали ви казвам, че имам такава? Виж това:
Да ти кажа почти нищо не виждам,ама подразбрах какво е това.Искаш да ми покажеш картата на турбината в ецм.По-добре ми кажи адреса на картата да го вия в олс-а че тоя ецм за нищо не става.По х не е товар да знаеш.Ецм-то за всичко дава по х товар. В моя софт ги има същите карти като в твоя.Това не е доказателство.Ако искаш да ти покажа и моята карта?
Вместо в това смотано време да се навирам под капаци и да снимам, май по-лесно е да се намери клапана в ЕПЕР, а такъв трябва да има, защото турбинката (JTD100) се управлява/редактира в софтуера Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Клапан има и той чрез вакуум управлява гейта на турбината или казано по-просто кога да разтоварва.Нали ви казвам и в софта на жтд105 ги има същите карти.Ама кво да управлявама с тях.
Абе гледам имаш мерак. Гооолям мерак.Хайде щом имаш, ще ти дам двата софта, да видиш сам аджеба, кой кви карти за турбото има п.с. стокови са .... уж
Емо,наистина имам мерак да разбера и то много голям.Какво ми ги качваш тези бин-чета.Какво да видя там?Кажете какво да търся там,за да видя че е внт турбината?Образовайте ме и мен.Току виж и аз съм почнал да мап-вам насам натам.Всичко което казвам е лично мое мнение и никой не задължавам с него,че ми казаха че заблуждавам и другите колеги така.Аз спирам да пиша в тази тема,че хем не съм по темата,хем и заблуждавам другите.Дано се изяснят нещата по въпроса.
Вместо в това смотано време да се навирам под капаци и да снимам, май по-лесно е да се намери клапана в ЕПЕР, а такъв трябва да има, защото турбинката (JTD100) се управлява/редактира в софтуера
Добре бе,ако има такъв клапан се намира много лесно,просто се тръгва по вакуума от турбината и стигаш да клапана Да не се окаже че е с геометрия,но се управлява от надува,като 2.4 136 коня
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар