Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коментари по Проблеми с турбо при JTD. Грешка P0235...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако искаш снимки на двигателя, мога да ти направя ама то и в нета има.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

naskobg написа:
      Браво бе колега. Аз имам точно такова Браво JTD 100, Евро 3, с променлива геометрия.
      Подай една снимка.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Ако може и снимка на турбината
        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
        Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
        Ventura garage

Коментар

Mury написа:
          Може и да съм се заблудил ама има доста спорове,и аз досега не съм виждал,пък доста Бравота са ми минали през ръцете.Даже се оказва че в книжките не колите пише че има,пък всъщност няма http://www.google.bg/url?sa=t&source...N09MZw&cad=rja
          Има има - питай колегите JTD_Racer, dobrudjanetza и ntodorov. Те са с JTD100, JTD110 и JTD100 съответно.

Коментар

Хммм,странно,аз все си мисля че jtd100 не е с vnt турбина. Разликата между jtd100 и jtd110 е че jtd100 е с GT1444S а jtd110 е с GT1749V.И аз искам снимка на турбината на jtd100. Ето какво пише в манюъла за турбината на jtd100.Та какво ще кажете сега за това уестгейтно турбо,а
            Прикачени файлове

Коментар

janyboy написа:
              Хммм,странно,аз все си мисля че jtd100 не е с vnt турбина.
              Ами мисли си колека. Аз ти казвам, че е.

Коментар

naskobg написа:
                Аз ти казвам, че е.
                Ми ти си казвай,лошо няма.Докато не покажеш и докажеш това е положението.

Коментар

janyboy написа:
                  naskobg написа:
                  Аз ти казвам, че е.
                  Ми ти си казвай,лошо няма.Докато не покажеш и докажеш това е положението.
                  Еееееее какви сте хора? Нали ви казвам, че имам такава? Виж това:
                  Прикачени файлове

Коментар

Вместо в това смотано време да се навирам под капаци и да снимам, май по-лесно е да се намери клапана в ЕПЕР, а такъв трябва да има, защото турбинката (JTD100) се управлява/редактира в софтуера Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

naskobg написа:
                      Еееееее какви сте хора? Нали ви казвам, че имам такава? Виж това:
                      Да ти кажа почти нищо не виждам,ама подразбрах какво е това.Искаш да ми покажеш картата на турбината в ецм.По-добре ми кажи адреса на картата да го вия в олс-а че тоя ецм за нищо не става.По х не е товар да знаеш.Ецм-то за всичко дава по х товар. В моя софт ги има същите карти като в твоя.Това не е доказателство.Ако искаш да ти покажа и моята карта?

Коментар

emzo написа:
                        Вместо в това смотано време да се навирам под капаци и да снимам, май по-лесно е да се намери клапана в ЕПЕР, а такъв трябва да има, защото турбинката (JTD100) се управлява/редактира в софтуера Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                        Клапан има и той чрез вакуум управлява гейта на турбината или казано по-просто кога да разтоварва.Нали ви казвам и в софта на жтд105 ги има същите карти.Ама кво да управлявама с тях.

Коментар

Абе гледам имаш мерак. Гооолям мерак.Хайде щом имаш, ще ти дам двата софта, да видиш сам аджеба, кой кви карти за турбото има п.с. стокови са .... уж
                          Прикачени файлове
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

janyboy написа:
                            ..........Нали ви казвам и в софта на жтд105 ги има същите карти.Ама кво да управлявама с тях.
                            Тук не позна колега, няма ги.

Коментар

emzo написа:
                              Абе гледам имаш мерак. Гооолям мерак.Хайде щом имаш, ще ти дам двата софта, да видиш сам аджеба, кой кви карти за турбото има п.с. стокови са .... уж
                              Емо,наистина имам мерак да разбера и то много голям.Какво ми ги качваш тези бин-чета.Какво да видя там?Кажете какво да търся там,за да видя че е внт турбината?Образовайте ме и мен.Току виж и аз съм почнал да мап-вам насам натам.Всичко което казвам е лично мое мнение и никой не задължавам с него,че ми казаха че заблуждавам и другите колеги така.Аз спирам да пиша в тази тема,че хем не съм по темата,хем и заблуждавам другите.Дано се изяснят нещата по въпроса.

Коментар

Странно,но аз никъде не видях доказателство.
                                Вместо в това смотано време да се навирам под капаци и да снимам, май по-лесно е да се намери клапана в ЕПЕР, а такъв трябва да има, защото турбинката (JTD100) се управлява/редактира в софтуера
                                Добре бе,ако има такъв клапан се намира много лесно,просто се тръгва по вакуума от турбината и стигаш да клапана Да не се окаже че е с геометрия,но се управлява от надува,като 2.4 136 коня
                                Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                                Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                                Ventura garage

Коментар

Working...
                                X