Ако искаш снимки на двигателя, мога да ти направя
ама то и в нета има.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари по Проблеми с турбо при JTD. Грешка P0235...
Collapse
X
-
Има има - питай колегите JTD_Racer, dobrudjanetza и ntodorov. Те са с JTD100, JTD110 и JTD100 съответно.Mury написа:Може и да съм се заблудил
ама има доста спорове,и аз досега не съм виждал,пък доста Бравота са ми минали през ръцете.Даже се оказва че в книжките не колите пише че има,пък всъщност няма
http://www.google.bg/url?sa=t&source...N09MZw&cad=rja
Коментар
-
Да ти кажа почти нищо не виждам,ама подразбрах какво е това.Искаш да ми покажеш картата на турбината в ецм.По-добре ми кажи адреса на картата да го вия в олс-а че тоя ецм за нищо не става.По х не е товар да знаеш.Ецм-то за всичко дава по х товар.naskobg написа:Еееееее какви сте хора? Нали ви казвам, че имам такава? Виж това:
В моя софт ги има същите карти като в твоя.Това не е доказателство.Ако искаш да ти покажа и моята карта?
Коментар
-
Клапан има и той чрез вакуум управлява гейта на турбината или казано по-просто кога да разтоварва.Нали ви казвам и в софта на жтд105 ги има същите карти.Ама кво да управлявама с тях.emzo написа:Вместо в това смотано време да се навирам под капаци и да снимам, май по-лесно е да се намери клапана в ЕПЕР, а такъв трябва да има, защото турбинката (JTD100) се управлява/редактира в софтуера Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Коментар
-
Емо,наистина имам мерак да разбера и то много голям.Какво ми ги качваш тези бин-чета.Какво да видя там?Кажете какво да търся там,за да видя че е внт турбината?Образовайте ме и мен.Току виж и аз съм почнал да мап-вам насам натам.Всичко което казвам е лично мое мнение и никой не задължавам с него,че ми казаха че заблуждавам и другите колеги така.Аз спирам да пиша в тази тема,че хем не съм по темата,хем и заблуждавам другите.Дано се изяснят нещата по въпроса.emzo написа:Абе гледам имаш мерак. Гооолям мерак.Хайде щом имаш, ще ти дам двата софта, да видиш сам аджеба, кой кви карти за турбото има
п.с. стокови са .... уж 
Коментар
-
Странно,но аз никъде не видях доказателство.Добре бе,ако има такъв клапан се намира много лесно,просто се тръгва по вакуума от турбината и стигаш да клапанаВместо в това смотано време да се навирам под капаци и да снимам, май по-лесно е да се намери клапана в ЕПЕР, а такъв трябва да има, защото турбинката (JTD100) се управлява/редактира в софтуера
Да не се окаже че е с геометрия,но се управлява от надува,като 2.4 136 коня
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse

ЖТД ама не баш
; 182A8.000 Брава

Коментар