Аз пък съм чувал за хронични проблеми с дюзите при 3.0 дизел - за 184/193к.с. говоря След това са скоростите Общо взето 3.0 дизел е най-удачен вариант, особено за 5-ца.НО за разход под 10л. в града можеш да забравиш.....П.П.По принцип, по-евтино возене от бензин на газ няма как да намериш.Държиш на дизела, заради служебните разходи ли? Няма ли да стане с газ?
Аз пък съм чувал за хронични проблеми с дюзите при 3.0 дизел - за 184/193к.с. говоря След това са скоростите Общо взето 3.0 дизел е най-удачен вариант, особено за 5-ца.НО за разход под 10л. в града можеш да забравиш.....
но 330 ще даде 8 а 320 към 6 и ако е автомат макс 7
нафтата е служебна,да.не си помислиш че съм милионер.Но мисля и за след време когато няма да е вече служебна.
Служебна нафта а се чудиш какъв двигател да си вземеш.Ама ти вярно ли?А когато вече не е служебна, то ще навърташ по-малко километри и пак стигаш до там, че разхода ти за гориво ще ти е по-малко от 1/3 от общия разход за автомобила. И това дали ще ти харчи с 1 литър отгоре няма въобще да те интересува, според мен.
Единствената разлика от начало на 3 литровия дизел ще ти е за задни гуми.Но предвид, че няма да плащаш гориво, ще си начешеш крастата и в последствие, когато вече си плащаш горивото, задните гуми ще оцеляват.А повярвай първите няколко месеца като усетиш как се управлява 3 литров дизел на задно, ще прежалиш един комплект гуми със сигурност.
сигорен съм че си прав има ли нещо специфично в този двигател за което трябва да се оглежда човек?
Ами като всеки друг дизел. Трябва да работи добре и без никакви паразитни шумове.И през ауспуха колкото и да го звериш не трябва да виждаш никакви димки.
Коментар