Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ауди или Бмв

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

АУДИ
    Punto JTD
    http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

jimi69 написа:
      АУДИ
      защо
      Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

danzel-jtd написа:
        jimi69 написа:
        АУДИ
        защо
        защото не съм видял по пътя закъсало ауди с хвърлени води и на всичкото отгоре RS (спортната) серия 2006-2010 година, а БМВ-та прегрели много видях тва лято, дизели и бензини, и М6 даже видях с хвърлен антифриз и неможах да повярвам, спрях даже да помогна но без полза Чудя се още как може да сравняват БМВ с Мерцедес, който е много по по - най, освен 3та серия на БМВ , които са невероятни :D
        Punto JTD

Коментар

сподели си мнението за е 46 2.0 и 3.0 двигатели,както и за ауди. а3 2.0 140 к.с.

Коментар

jimi69 написа:
            danzel-jtd написа:
            jimi69 написа:
            АУДИ
            защо
            защото не съм видял по пътя закъсало ауди с хвърлени води и на всичкото отгоре RS (спортната) серия 2006-2010 година, а БМВ-та прегрели много видях тва лято, дизели и бензини, и М6 даже видях с хвърлен антифриз и неможах да повярвам, спрях даже да помогна но без полза Чудя се още как може да сравняват БМВ с Мерцедес, който е много по по - най, освен 3та серия на БМВ , които са невероятни :D
            Това лято колко М-пауъри с хвърлена вода видя закъсали по пътя, навсичкото отгоре "спортна".Викаш от тука до Бургас видя поне 4-5 М-ки и на 3 се спря да помагаш, ама успя само на една, защото не ти стигна поксипола, за да им залепиш казанчетата Yellow_Flash_Colorz_PDT_07Все си милисх, че само Тойота не може да закъса, ама веднъж видях една я бутаха. До тогава все си мисих, че е невъзможно Тойота да закъса. Мислих да им пращам снимки, но нямах време да се занимавам. А и сигурно нямаха да ми повярват и щяха да ме съдят за клевета.
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

danzel-jtd написа:
              сподели си мнението за е 46 2.0 и 3.0 двигатели,както и за ауди. а3 2.0 140 к.с.
              Мението ми ще го споделя но то няма значение, като цяло мнението ми е, че БМВ бензин не е практична кола щото иска много бенз, а дизела 3.0 иска един чип за да стане 250 коня и да гори колкото Ауди А3 140 коня извън града 6-7 нафта. Едното е, хечбек другото с багажник, ти си решаваш вече , но ако искаш визия и да е мощно и да прави 240-250 км баварката е колата аз съм карал 2.0 ТДИ голф 5 само, че на същите коне(140), и да ти кажа, не ми направи впечатление, като вървеж(а всички знаем, че ауди са още по добри от VW) иначе, като екстри и оборудване е на нивото на БМВ-то даже са на същите килограми (може да има некви 20-30 кг там повечко БМВ-то)Със сигурност и двете коли са в един клас, просто едната е с багажник другата не, и вече ти си решаваш, но аз бих се вгледал в километри, в тва къде е карана и в собственика, ако си вземам такава кола
              Punto JTD

Коментар

BO написа:
                jimi69 написа:
                danzel-jtd написа:
                jimi69 написа:
                АУДИ
                защо
                Това лято колко М-пауъри с хвърлена вода видя закъсали по пътя, навсичкото отгоре "спортна".Викаш от тука до Бургас видя поне 4-5 М-ки и на 3 се спря да помагаш, ама успя само на една, защото не ти стигна поксипола, за да им залепиш казанчетата Yellow_Flash_Colorz_PDT_07Все си милисх, че само Тойота не може да закъса, ама веднъж видях една я бутаха. До тогава все си мисих, че е невъзможно Тойота да закъса. Мислих да им пращам снимки, но нямах време да се занимавам. А и сигурно нямаха да ми повярват и щяха да ме съдят за клевета.
                М6 видях закъсало с изтекла вода , извинявай много ама тая кола и без капачка да я караш пак не трябва да мръдне водата, тва е кола за много пари и не трябва да е само по бърза от Мерцедес (примерно) а трябва да е най-най от моделите. 740 видях закъсало525 видях блокирал моторколко трябва да видя ? Още за колко се е чуло, че скъпи лимозини изкихват много по бързо от малолитражки , тва ли е лукса и класата на БМВ ? Мерси, никога няма да си взема такава кола, или ако си взема , ще е E30
                Punto JTD

Коментар

Ами поздрави за гледките, друго не мога да ти кажа. Надихвай си се и се радвай на живота.@danzel-jtdТук може да видиш как върви едно 330цд, с малко корекции:http://www.youtube.com/watch?v=zojKbWzeLkkРеалната скорост е пусната на дисплят отдолу, където показва дневния километраж. Не се вижда добре, но като се загледаш става.
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Аз съм за Audi-то

Коментар

клипа го видях,но немисля че 330 и с чип ще даде 6-7 разход

Коментар

jimi69 написа:
                        .....
                        Аз да ти изброявам ли, колко закъсали Мерцедеси съм виждал

Коментар

За 3.0 мотора съм за БМВ, макар, че и ауди не са лоши.Въпрос на избор на човека с парите дали предно или задно задвижване.

Коментар

Е тоя баварец от клипа ме изкефи. 252км/ч. Евала. :D
                            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Аудито е с доста по-скъпа подръжка като марка. Сервизите са пълни с Аудита, не с БМВ-та. Специално 2.0 ТДИ мотора и по-специално 140 коньовия не е за препоръчване (справка форума на ауди и на фолксфаген). Моторът е с конструктивен дефект и в повечето случаи харчи по 3 л. масло на 10000 км. Данните са от мой познат с Мицубиши Грандис, което е с въпросния мотор. Освен това голяма част от тези мотори са с лесно дефектираща маслена помпа румънско производство (от определен период насетне не са, но това ебожа работа каква ще се случи). Освен това не са редки случаите на мистериозна загуба на охладителна течност поради пукнат блок (?!!). Има и известно количество случаи на изкривени глави. п.с. Това, което споменавам е резюме по данни от автосервизи обслужващи ВАГ групата (става дума за няколко такива в София и Благоевград мои клиенти).
                              Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

ами 3.0 мотор на бмв + легендата за водородна клетка?Дали има някой който се е сблъсквал с такова изобретение

Коментар

Working...
                                X