Съединителя се оказа ментак,на парчета беше вече съм на пистата срещу скромните 110лв
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги вкарах типото...
Collapse
X
-
И тъй, на дневен ред е избора на съединител. Гриша, ти каква марка си сложи и за колко пари? Дали да не попитам хит-ко. Бубачко кара вече втора година със съединител, купен от хит-ко и няма проблем. Питам, тъй като от друга страна пък ползвам 30 % отстъпка в евро 07, което не си е малко. Но в крайна сметка ме интересува качеството и по-малко цената.
Коментар
-
Стария ми беше италиански и се оказа пълно менте,сега ми сложиха някъв английски,но тоя път само феродовия сменихме,дано е ок//// написа:И тъй, на дневен ред е избора на съединител. Гриша, ти каква марка си сложи и за колко пари? Дали да не попитам хит-ко. Бубачко кара вече втора година със съединител, купен от хит-ко и няма проблем. Питам, тъй като от друга страна пък ползвам 30 % отстъпка в евро 07, което не си е малко. Но в крайна сметка ме интересува качеството и по-малко цената.
Иначе според мене най-качественото е Valeo
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Да, и на мен ми обявиха такава цена, та направо ме отказаха. Като стане много зле ( да се изваждат сами) съм решил по съвет на един познат да пробвам с Поксипол да уплатнявам, не знам какво ще стане.//// написа:Реших да си сменя щангичките за превключване на скоростите и... щях да падна като разбрах цената. Двете са по 26 лева, а третата с планката - 42 лева. Общо 94 лева за три дръглви щангички. Баси ужаса.In Tipo Veritas
Фиат Типо 1.6 DOHC
Фиат Стило 1.6
Коментар
-
Най-ефтини тия щангички са при хит-ко - 24,50 лева на бройка.Та да се похваля, че вече имам най-чистия мокет в колата от целия форум.rinsuind написа:Да, и на мен ми обявиха такава цена, та направо ме отказаха. Като стане много зле ( да се изваждат сами) съм решил по съвет на един познат да пробвам с Поксипол да уплатнявам, не знам какво ще стане.//// написа:Реших да си сменя щангичките за превключване на скоростите и... щях да падна като разбрах цената. Двете са по 26 лева, а третата с планката - 42 лева. Общо 94 лева за три дръглви щангички. Баси ужаса.
За един час мокета на типозото беше извън колата. Пробвах само да го прахосмуча, но резултата не ми хареса. Че като го метнах с моточистител за двигатели и на пароструйката - не е истина каква кал излезе. После го насапунисах допълнително с шампоан и пак го изплакнах с пароструйката. Сега вече съм доволен - мокета е навсякъде еднакво светлосин. Ще повторя процедурата и със седалките.
Коментар
-
От Живка имаш голяяямо благодарско за банята!
Та така и така съм свалил мокета, сега е момента да си прекарам жици за музиката назад.Между другото, има една тройка жица, която свършва в нищото. Ей така три жици в един конектор свършват на мястото където са стъпват краката на пътника, който седи отзад вляво, под мокета. Някой хаберлия ли е за какво е?
Коментар
-
и аз се интересувах от щангите, но 100 лева за тях не давам, затова моята като се извади/малко е неприятно/ я разпробих и сега вместо с шарнирче е с един болт прекаран през нея и съм му сложил шлауфка да уплътнява добре да няма луфтове и е супер- няма и чупене. мисля, че скоро от фиат ще ме потърсят да ми предложат патентLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Имам в прадвид, че е напомпан мускулrinsuind написа:Мирише ми на "анаболи" :D тоя мускул.
Между другото, като отвори ДВГ-то как е износването на цилиндрите? На братчеда като отваряха неговата двувалка на около 200000 не беше мръднал. Мойта вече 250000 чукна и за сега добре се държи, та ми е любопитно?
In Tipo Veritas
Фиат Типо 1.6 DOHC
Фиат Стило 1.6
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар