Пичове преди малко вкарах типото за кажи речи "пълна промяна",основен ремонт на мотора пълен,амортесьори,каре,дискове,накладки,датчик за температура,изчукване на един калник...и още доста работи та искам в тази тема да пиша развитието на нещата и ако имам въпроси относно части и други работи по ремонта да питам тук
Днес преди да го вкарам минах през италианеца да понапазарувам.Бях се уговорил със самия италианец отивам и им изреждам следните части (предни амортесьори,каре,дискове,накладки) и единия от тия ми търси търси амортесьори (изришно италианеца му каза да са читави,щот имаме общ приятел с него) и тоя рови рови и няма за двувалката амортесьори,вика имам 2 много читави от алфа 155,по дебели са и му разправям няма проблем аз си имам готини пружини от 145ку ве така,че няма проблем както и да е,питам го цена,той вика 80кинта за двата макверсона,отивам до италианеца и му викам директно за колко ми ги даваш и той вика 60,намерих си едни дискове с дебелина 11.5мм за 30лв перфектни даже с малко ръждица само повърхностно,но каре няма,както и читави накладки та тръгнах аз до стамболийки магазина фиат алфа ланча,чисто ново каре 50лв,датчик за температурата още 10тина лв и с отстъпката та 55лв за двете ми дойде :D Отидох при майстора (мой човек) оставих му колата с всички части та утре я почва та и аз ще се въртя около него за разни работи
Накладки не взех,защото се двоумя какви да са,предлагат ми едни permafuse,добри ли са? 28лв са :D

Коментар