Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за VM Petroleum (бензиностанциите на Марешки)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• pl4 8rp
    отговори
    Един доволен, друг не...абе всички са маскари

Честно казано, ако имаше около нас такава бензиностанция на Магарешки бих ходил там. Даже и да ме послъжат да не се чувствам напълно прецакан.

Примера е с Лук-ойл някъде по АМ Тракия преди седмица. В село Труд газта беше 0,89ст, но прецених според километража, че ще се прибера тъкмо до наше село, но за зла участ на 40 км от вкъщи колата взе да умира на газ.
    От поне 4 години в бутилката не са се хващали повече от 21L, по паспорт е 28, а иначе хващаше 23,8 макс още в началото. В последствие, дали от поплавък, дали от друго повече от 21л не хваща.
    Сега тея ми наблъскаха 24 и отгоре/би трябвало всичко да е ОК/, но едва изминахме 210км извънградско. Не стига надценката от 0,20лв, ами и 4 литра отгоре=8 лв. Както и да е-просто факт. Преживява се.

Поздрави!

Click image for larger version

Name:	LUK-oil някъде по АМ Тракия.jpg
Views:	1
Size:	170,9 KB
ID:	2095031

Напиши коментар:

• dinodinodino
    отговори
    И аз заредих газ.....Успяха в 35 л бутилка да заредят 37 литра.....много са опасни....естествено мина разстояние колкото за 30литра...Внимавайте за тези 5 литла похарчих 4лв средно повече и икономисах от Лукоил където зареждам 20 стотики......е винаги евтиното излиза по скъпо....лъжат в кантара естествено....Никога повече там!

Напиши коментар:

• wwalker
    отговори
    Майсторите ги мързи да слагат скоба на маркуча на отдушника, ако са сваляли резервоара, примерно при ремонт на задни носачи. Лесно можеш да го хванеш с ръка и да видиш дали излиза лесно или е стегнат.

Напиши коментар:

• morfein_a
    отговори
    S_BANKOV написа: Преглед на мнението
    абсолютно вярно. винаги изчаквам да падне пяната и допълвам а проблеми съм нямал.
    Благодаря, колеги! Да теча е установен и предстои неговото отстраняване! Ето и снимка! Мястото се намира пред лявата задна гума, може би където е обезвъздушителят..
    Прикачени файлове
    Последна редакция от morfein_a; 14.06.2017, 12:57.

Напиши коментар:

• kluchar
    отговори
    Аз съм слагал преди газ после дозел с колата нямаше проблем.
    Сега ще сипвам и бензин да видим лак е.

Напиши коментар:

• S_BANKOV
    отговори
    При изправна система, не би следвало да имаш теч на гориво дори и да си напълнил до гърловината. Аз винаги пълня до преливане.
    Огледай за пробив/хлабава скоба или връзка на обезвъздушителя.
    Като залегнеш под колата ще се види ясно от къде е текло.
    абсолютно вярно. винаги изчаквам да падне пяната и допълвам а проблеми съм нямал.

Напиши коментар:

• pr_00f
    отговори
    При изправна система, не би следвало да имаш теч на гориво дори и да си напълнил до гърловината. Аз винаги пълня до преливане.
    Огледай за пробив/хлабава скоба или връзка на обезвъздушителя.
    Като залегнеш под колата ще се види ясно от къде е текло.

Напиши коментар:

• morfein_a
    отговори
    Привет, колеги! Заредих 45л. от VM в Павликени на доста сносна цена! Проблеми, като цяло нямаше! Но след зареждането в колата имаше към 17-8 литра, при резервоар от 63 такива..., та мисълта ми е: Заредих потеглих и на може би стотина, двеста метра спрях на едно магазинче за вода, слизам пазарувах си минах покрай колата и ми замириса на нафта...викам си от зареждането нещо, но не погледнах...качих се и потеглих. След не повече от 500м спрях и паркирах...жената излезе първа и вика, че от колата тече нещо...слизам и какво да видя, след мен диря от нафта...навеждам се и пред лявата гума една локвичка...веднага звъннах на майстор, който ми обясни, че така ставало, когато се напълни резервоара до горе...подсуших и сложих легенче, да си събера поне нафтата хаха...на сутринта нямаше нищо, но си представете дали съм спал, имайки предвид, че на сутринта ме чакаше пътуване до Варна. Но да се върна на темата, разлика във вървенето не усетих в сравнение с другите горива предлагани на пазара.

Напиши коментар:

• Princo
    отговори
    1200+ за сега нямам проблеми.Обслужването обаче ме дразни,събирали са ги с конкурс ...

Напиши коментар:

• Jimy
    отговори
    Зареждам основно, само от три фирми: Газпром; Марешки; ЕКО-Фиат Форум, и резултата е, че с 95 на ЕКО бензиновият боклук /говоря принципно/ прекъсва най-много, с горивото от Марешки почти не прекъсва ... 2-3 пъти на резервоар, с Газпром, не прекъсва! Нямам представа защо, но явно горивото има отношение!?
    Разликата обаче в горивата е 20ст на литър ... !

Напиши коментар:

• DJPOPA
    отговори
    Вчера заредих поредния пълен резервоар дизел от VМ, колата върви без проблеми до сега. И така вече повече от година само с гориво от там. Ето, ако някой не вЕрва:
    Click image for larger version

Name:	Mare6ki.jpg
Views:	1
Size:	182,1 KB
ID:	2094657
    Последна редакция от DJPOPA; 13.05.2017, 20:10.

Напиши коментар:

• muns61
    отговори
    Проблемът не е във ВМ, а в управителя на бензиностанцията.

Напиши коментар:

• jenshen73
    отговори
    Е, явно на мен се е паднала всичката възможна гнусотия в нафтата от Марешки. Заредих цифром и словом 58 литра нафта от 62 литра резервоар. Да съм изразходвал 10 или малко повече, но почти 50 литра изхвърлих. Аз нямам нищо против цените на Марешки, но нито съм първия, нито ще съм последния, който се жалва. Просто икономията от 10-15ст. в един момент идва преразход...

Напиши коментар:

• dabadaba
    отговори
    И кво? Искаш да кажеш, че Марешки нарочно сипва боклуци, за да задръсти горивната система?
    Напълно възможно е някой да му прави мизерии и да му разваля нафтата щото подби цените.
    Факт е, че цените на горивата в някои бензиностанции намаляха след като Марешки влезе в петролния бизнес.
    В нашия район когато влезе, цените се различаваха с до 15 стотинки на литър. Зареждал съм на неговата бензиностанция и не съм намирал никаква разлика във вървежа на колата. Сега разликата е 3 стотинки и не си струва да въртя още 4 километра за да заредя пак от него.

Напиши коментар:

• jenshen73
    отговори
    Лявото шише - Марешки, дясното - не е от него. (оплескано е от това дето прецедихме, че реших да снимам и манипулатора не се беше измил).
    Филтъра долу - след като спря колата след пълен до горе резервоар с нафта от Марешки, попрецедихме това в лявата туба да видя що така.
    Спря - на втора с малко ряз изгасна и беше до там. След изгасване и изчакване - припали и успях да се прибера, но вдигна ли над 3500 оборота - гасне.
    Успех на всички с горивата на "градския" Магарешки. Аз само се моля да не е заминало и друго по-скъпо по колата, освен горивния филтър и почти 50те литра нафта, които изсипах в канала на един сервиз.

Напиши коментар:

Working...
X