Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за VM Petroleum (бензиностанциите на Марешки)
Collapse
X
-
Към 20:30 опашката беше още по-голяма.
Аз проблеми с горивата оттам не съм имал.
Смятам да си зареждам само от бензиностанцията в Люлин оттук нататък или докато и другите не смъкнат цените.
Напиши коментар:
-
Към 18:30 минах от там с презумцията да пробвам 100 октановия бензин, но беше лудница и директно отминах, всички колонки бяха заети + колона от чакащи автомобили извила се в локалното платно, утре сутрин мисля да мина пак и ако е по нормално ще заредя.
п.п. газта е 0,91лв/л, а 100 октановия е 2,05лв/л., а цените по другите вериги в Люлин не са мръднали, но ако не мръднат съм сигурен, че оборота им ще спадне драстично, а Марешки ще съжали, че не е направил 3 пъти по голяма бензиностанция.
Напиши коментар:
-
Аз също зареждам при Марешки, газ и по рядко бензин.Не съм имал проблеми до сега.
Напиши коментар:
-
Два Фиата-бензинов и дизелов, вървят само с тунджа от бат Веско. Никакви проблеми няма. Горивото му е от Лукоил, минало през посредник, щото Валентин Златев не искал да му продава директно (Марешки сам го каза в едно интервю). Не го знам на кого е човек, чий интереси защитава и прочие, пък и не ми дреме. Аз съм прагматик-където ми е най-изгодно, там зареждам. Другите са в очевиден картел, следователно не са по-добри от него. Пък и друго си е 30ст/л надолу, някак си е по-леко на душата
.
ПП Забравих да кажа, не зареждам от вчера на МаГарешки, а откак е отворил първата бензиностанция тука във Варна, тя ми е на близо тука в нашия квартал. Така че впечатленията са от долу горе цяла година каране с неговите горива. И зимата на -18 градуса не му замръзна дизела, имам и клип как Мултипла-то пали от раз на тая температура.Последна редакция от DJPOPA; 15.03.2017, 20:16.
Напиши коментар:
-
Днес сипах бензин, (1.88 ) чакам да ми се изпразни газовата бутилка за да тествам газта (0.92). След това ще дам отзиви.
Интересно е дали и в Люлин ще паднат цените на другите бензиностанции.
Напиши коментар:
-
Аз само там зареждам. Във Варна отвори и втора бензиностанция и хората чакат на опашка винаги, въпреки че заради него и околните ЕКО, ОМВ, Шел и т.н. са на същата цена.
Напиши коментар:
-
Аз там зареждам, когато имам възможност, не съм имала проблем до сега.
Напиши коментар:
-
Винаги, когато съм имал възможност да пълня на Марешки съм го правил. Последно точно след НГ зареждах при него и не съм имал проблем с последващите ниски темп.
Напиши коментар:
-
Мнения за VM Petroleum (бензиностанциите на Марешки)
Колеги, чувал съм различни мнение отностно качеството на горивото в тези бензиностанции. Някой трърдят, че горовото е ОК, а други - не, но сега като официално е отворена бензиностанцията в София, а както се разбра горивата пак се покачиха с малко, когато цената на барела пада и това точно когато той отвори, започвам да се питам дали Марешки не е част от картела и дали всичко това не е трик, за да накарат "овцете да влзязат в кошарата". Иначе политиката на страна, искам да чуя впечатления от горивото, понеже, често минавам от там и се чудя дали да на напълня от него.Етикети: –
Реклама
Collapse

Напиши коментар: