Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за VM Petroleum (бензиностанциите на Марешки)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• batproho
    отговори
    Ей, тоя Бургас, бе братче. Има-няма и се заформи една полемика от няколко страници.

"Всичко, което е далече от морето, е провинция."
    Ърнест Хемингуей

Напиши коментар:

• Flow
    отговори
    stilo_new написа: Преглед на мнението
    Политиката изобщо не е така и толкова намесена, както явно си мислиш.
    За Марешки, не мисля, че му е чак толкова трудно, да отвори бензиностанция в Бургас. Щом в София успя...Само желание да има.
    Очаква се строителство на голяма бензиностанция на Марешки в Бургас, но къде?

Напиши коментар:

• OpenGL
    отговори
    Ей, тоя Бургас, бе братче. Има-няма и се заформи една полемика от няколко страници.

Напиши коментар:

• stilo_new
    отговори
    Политиката изобщо не е така и толкова намесена, както явно си мислиш.
    За Марешки, не мисля, че му е чак толкова трудно, да отвори бензиностанция в Бургас. Щом в София успя...Само желание да има.

Напиши коментар:

• ntodorov
    отговори
    Ами бих зареждал, да. Но да направи нормална бензиностанция на по-комуникативно място. Не може в голям град като Бургас, да се направи такава подигравка. И как да очакваме другите вериги да свалят цените...? Държат си ги, освен една измислена.
    Кажете сега, че това не е предизборно...
    Да си дойдем на думата.
    И как да очакваме другите вериги да свалят цените...?
    Ами, като се отърсим от обсебващата ни "политическа съобразност" и вечна мнителност. Картел се бори, когато имаш избор и възможност да го заобикаляш...въпреки неудобствата си.
    Приеми този ми пост не, като агитация, а като отговор на конкретния ти въпрос.
    Но да направи нормална бензиностанция на по-комуникативно място. Не може в голям град като Бургас, да се направи такава подигравка.
    В отговор, ето нещо доста старо. Само ще допълня, че се бях обзаложил по това време, че Марешки няма да бъде допуснат да стъпи в града ни дори с 5 литрова празна туба, камо ли с 4 колонки:
    https://news.bg/economics/mareshki-s...-v-burgas.html

Напиши коментар:

• stilo_new
    отговори
    Ами бих зареждал, да. Но да направи нормална бензиностанция на по-комуникативно място. Не може в голям град като Бургас, да се направи такава подигравка. И как да очакваме другите вериги да свалят цените...? Държат си ги, освен една измислена.
    Кажете сега, че това не е предизборно..

Напиши коментар:

• Airfan
    отговори
    Бих зареждал с удоволствие от него, но не ми се чака на опашка чак толкова много.

Напиши коментар:

• ntodorov
    отговори
    Първо, опитът ти за заяждане, ще го подмина. Второ, темата доколкото виждам какво пише, не е само за горивата, а за бензиностанциите като цяло, вкл. и горивата.
    Аз не мога да разбера, защо приемаш колонката, като нещо нормално.
    Но аз не съм съгласен с това и искам да има нормална бензиностнация, както във всички други градове в които е отворил.
    Имаме безграничен избор от бензиностанции - лъскави и не толкова. Ако за теб бензиностанцията е начин да се забавляваш и причина да се чувстваш бял човек, за други - бензиностанцията е само място, където да зареждат с гориво, и то - много гориво. Ние двамата с теб с по 30 литра газ ( примерно) и с по 60 - 70 литра дизел на месец, предполагам знаеш, колко сме незначителни в претенциите си.Пък точно за колонките недей. Там имам лека професионална обвързаност и само ще вметна, че са иновативни и скоро влезли на родния пазар.
    Последна редакция от ntodorov; 21.03.2017, 11:57.

Напиши коментар:

• gamma
    отговори
    Наклон на уя на Марешки едва ли може да даваме, независимо какво ни се иска

Напиши коментар:

• stilo_new
    отговори
    ntodorov написа: Преглед на мнението
    Пишеш глупости. Темата е за горивата на VM, а не е свързана с представата ни за бензиностанции. Зареждай си от където искаш приятелю.
    ПС: Пък "смисълът на заданието" точно ти няма да го намериш нивга.
    Първо, опитът ти за заяждане, ще го подмина. Второ, темата доколкото виждам какво пише, не е само за горивата, а за бензиностанциите като цяло, вкл. и горивата.
    Аз не мога да разбера, защо приемаш колонката, като нещо нормално.
    Но аз не съм съгласен с това и искам да има нормална бензиностнация, както във всички други градове в които е отворил.

Напиши коментар:

• ntodorov
    отговори
    Жителите на Бургас . Чакат на опашка, кой зарежда там? Комлушките мангали и някой друг кривнал от М. Рудник.
    Иначе се губи смисъла на заданието
    Но всеки си има мнение де. Явно твоята представа за бензиностанция се свързва и с тази измислица бучната там. :D
    Пишеш глупости. Темата е за горивата на VM, а не е свързана с представата ни за бензиностанции. Зареждай си от където искаш приятелю.
    ПС: Пък "смисълът на заданието" точно ти няма да го намериш нивга.

Напиши коментар:

• stilo_new
    отговори
    ntodorov написа: Преглед на мнението
    Кои сте вие ?...Защото като гледам и без "вас" си има доволно зареждащи и чакащи на опашка.
    Жителите на Бургас . Чакат на опашка, кой зарежда там? Комлушките мангали и някой друг кривнал от М. Рудник.
    Иначе се губи смисъла на заданието
    Но всеки си има мнение де. Явно твоята представа за бензиностанция се свързва и с тази измислица бучната там. :D

Напиши коментар:

• VIT
    отговори
    В Стара Загора минавам по няколко пъти на ден покрай бензиностанцията,винаго има опашка.

Напиши коментар:

• ntodorov
    отговори
    Аз в Бургас бензиностанция на Марешки не съм видял. Има една измислена колонка, ама....А дори и няма пропан-бутан?!? Да не говорим, че е забутана на възможно най-неудобното място.
    Не може във всички градове, където има обекти, да са истински бензиностанции, а тук някаква подигравка просто. Пълна подигравка!!
    Да отвори истинска бензиностнация на нормално място, тогава ще зареждаме при него.
    Кои сте вие ?...Защото като гледам и без "вас" си има доволно зареждащи и чакащи на опашка.

Напиши коментар:

• DJPOPA
    отговори
    Някой колега от Добрич може ли да каже по колко продава метана там Марешки ? Преди няколко месеца беше на 0,75лв/кг, което си е с 50ст по-евтино от тук в момента.

ПП Сега видях във фуело.нет, пише 0,79лв/кг...
    Последна редакция от DJPOPA; 20.03.2017, 16:52.

Напиши коментар:

Working...
X