Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за VM Petroleum (бензиностанциите на Марешки)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• ntodorov
    отговори
    Имах в предвид тези които са ми по път :D Като цяло и към Курника и Инса ,и на Марешки са ми прекаленото голямо отклонение от маршрута ,че да има смисъл да зареждам там :/
    За газта не знам, но за един резервоар дизел (56 литра) ми идва с около 17-18 лв. по-малко към днешната разлика в цените, или иначе казано - спестени пари за още 10 литра или 200 км. извънградски преход при мен...Па, че какви разстояния да имаме в Бургас, че да не си заслужава "отклонението".
    ПС: Пробвах вече дизел от бургаския "Марешки". Нафта, като нафта.

Напиши коментар:

• Bravva
    отговори
    ntodorov написа: Преглед на мнението
    Повлия, само на Инса до него и на Дега в посока Манхатън. Пиша за дизел и бензин обаче.
    Имах в предвид тези които са ми по път :D Като цяло и към Курника и Инса ,и на Марешки са ми прекаленото голямо отклонение от маршрута ,че да има смисъл да зареждам там :/

Напиши коментар:

• ntodorov
    отговори
    От началото на месеца има обект и в Бургас,но не предлага LPG и за жалост не повлия на цените на другите компании.В Айтос съм зареждал неколкократно и бензин и lpg,но малки количества по 10,15 литра.Нямам оплаквания от към вървене,разход също.
    Повлия, само на Инса до него и на Дега в посока Манхатън. Пиша за дизел и бензин обаче.

Напиши коментар:

• Bravva
    отговори
    От началото на месеца има обект и в Бургас,но не предлага LPG и за жалост не повлия на цените на другите компании.В Айтос съм зареждал неколкократно и бензин и lpg,но малки количества по 10,15 литра.Нямам оплаквания от към вървене,разход също.

Напиши коментар:

• gamma
    отговори
    Минал съм няколко хиляди километра с въпросният бензин. Нямам проблеми!

Напиши коментар:

• didich
    отговори
    Сутринта минах да заредя и беше рахат, даже имаше свободни колонки.
    За 14лв сипах близо 7л 100 октанов бензин ... дали е добре , за сега не откривам разлика във вървежа, като ми свърши газта ще напълня и бутилката да видим как е LPG-то.

Напиши коментар:

• PSG
    отговори
    Аз бих пробвал, но ми е много далече в Люлин. Не бих минал цяла София, за да заредя - като изгоря 2 кила нафта, за да ида и да се върна, къде ще ми изляезе далаверата.
    Иначе веднага му направихе медийна атака - сяра имало, масла имало, глупости имало. Много знаем по другите бензиностанции какво има - платени медии, братче.
    Иначе всичко е предизборен номер, то е ясно. Всеки с номера си - кой кебапчета, кой нафта, кой авиошоу, кой пенсии, кой еврофондове. Няма да гласувам за него, но пък защо да не му зареждам от нафтата ако става и е по-евтина, еле пък лятото. Аз съм сигурен, че моя трактор ще я изпука без проблеми, ако ще и 50% масло да има. Имам и приятели по Бургас и Айтос - зареждат и не съм чул някой да изреве.

Напиши коментар:

• valti
    отговори
    В Търново от вече почти година 2 коли (бензин и дизел) се зареждат само на Марешки, като до момента проблеми в горивото от нас не са установени. Когато имам път натам зареждам и моята, като вече мисля да си планирам време да ходя до Люлин. Участието му в политиката за мен не е важно, а факта че на 1 резервоар пестя приблизително 15 лв.

Напиши коментар:

• ntodorov
    отговори
    Аз съм зареждал в края на октомври от бензиностанцията му в Айтос. Помня, че сложих за 50 лв., а дизелът му тогава беше с 34 стотинки по-евтин от бургаските му алтернативи.
    Изгорих си я нафтичката, а разлики освен в цената на закупуването не намерих. От десетина дни и в Бургас вече има негови колонки и се вият опашки пред тях.
    Странно, че откак влезе в Бургас, неговите цени повлияха само на две други бензиностанции, като едната е в непосредствена близост до неговите колонки, а другата която се заигра с конюнктурата
    и беше задържала високи цени ( въпреки надеждите ни, че ще бори картела в махалата), от скоро също продава дизела на 1.84 - 1.86 при 2.10 - 2.12 в ЛУКОЙЛ.
    Последна редакция от ntodorov; 16.03.2017, 13:06.

Напиши коментар:

• mironov
    отговори
    Много сега ще се пише колко е лош.... Щото бърка в нечии джобчета...

Напиши коментар:

• DJPOPA
    отговори
    Тц тц тц , големи напъни . От 2 дена насам, откак бат Веско ужили сериозно картела в най-голямата им хранилка, направо хастарите си обърнаха да акат по него . По писъците ще познаете, че много ги боли. Аз разлика във вървежа с другите бензиностанции не намирам. Ама от Лукоил ми е замръзвал дизела и то в две коли преди няколко години. От Марешки не замръзна. Просто факти.
    Последна редакция от DJPOPA; 16.03.2017, 11:49.

Напиши коментар:

• pr_00f
    отговори
    Аз съм зареждал само 1/2 резервоар в Разград по нова година. Разлика не видях голяма, и в студа по нова година си палеше. Може би една идея по зле, но нищо фрапиращо.

Напиши коментар:

• D. Stanev
    отговори
    Зареждал съм няколко пъти във Варна, на Марешки, на Лукойл-а на Белослав (под цената на Марешки), включително и на екото на изхода, ами какво да ви кажа - отвратителна нафта. И на либрата и на опела, колегата от Разград и той не е доволен. То са пушеци, то е невървеж, то е тракане... Не знам дали така съм случил, но определено не съм доволен. Разликата е осезаема, още повече като напълня догоре и веднага след това изляза на магистралата - просто колата не върви. Оранжевата лампа за вода в горивото се побърква направо...

Напиши коментар:

• todorakiggg
    отговори
    Абе плащането в брой не ме кефи ама изобщо, нямам навик да нося пари в брой по много. Миналото лято по морето съм зареждал от него. Еми пунтото нито литна, нито спря.
    Толкова за горивата му.

Напиши коментар:

• ele
    отговори
    Много интересно как всичко се случва седмица преди изборите... случайно предполагам. Интресно как в този материал се опитват да ни убедят, че всичкото евтино гориво е контрабандно и такова нещо като "евтино гориво" няма, а липсата на разплащане с банкови карти е престъпление, защото така можело да се крият обороти. при това, както се твърди в началото, разследването не било още приключило.

Напиши коментар:

Working...
X