Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за VM Petroleum (бензиностанциите на Марешки)
Collapse
X
-
Имам 10-тина зареждания на VM в Г. Оряховица, че ми е удобна на пътя София-Варна. Разлика не съм забелязал. Само малко е кофти пътя между Търново и Горна. Обаче пък там никога не се чака.
-
Привет, колеги! Някой може ли да сподели отзиви, при зареждане от Петрулеум в Г. Оряховица или в Павликени, че мисля да заредя, както се казва до горе и още се двоумя?
п.п.
До сега единствено зареждам на Еко, но мисля, че психологическата ми граница относно цената вече е достигнала предела!
Поздрави и весели празници, на всички!
Напиши коментар:
-
аз съм довълен. с едно зареждане минах 100 км градско в софия, ходих до силистра 430 км,въртях около 150 км по роднини, и се върнах до русе 110 км, където налях 44 литра нафта и разхода беше 5,4 за 170 коня мотор който карам както аз си знам.
Напиши коментар:
-
Не го вярвам това. Точно такава мъзгия, като показаната на снимката, съм виждал наживо. Преди години купувах нафта от един ТИР-аджия. Той имаше карта за ОМВ и оттам пълнеше влекача. И както всички, ми продаваше дизела в 10л туби от минерална вода. Правеше ми впечатление, че като оставя тубите в покой за известно време, по дъното се утаяваха няколко такива "кристалчета". За това наливах нафтата през марля. Точно това ме навежда на мисълта, че този горивен филтър не е сменян от много време. И му е дошъл момента да се задръсти. За да се натрупа толкова мъзгия, филтрирал е поне 1 тон гориво. Понеже карам само с нафта от Марешки, като сменя горивния филтър, ще снимам какво има вътре и ще кажа дали е бил затлачен. До момента имам около 9000км с тоя горивен филтър. Това са около 600-700л филтрирано гориво до сега, като имам предвид средния разход на колата. А аз слагам и двутактово масло в нафтата..., като не забравя де
.
Напиши коментар:
-
От марешки много лоши неща съм чул/видял като тоя филтър който е бил свален почти веднага след зареждане на нафта от марешки - колата спряла и повече не запалила.. Докато не махнали и сложили нов филтър и нафта .. С която запалила колата без ядове .Аз лично зареждам от лукойл само - най голямата студ в която фиата е палил с 1 подгрев е -20 в гараж външен.Добавки не съм пробвал никога
.Но отскоро проучвам въпроса с преработено олио на пунто.Излиза,че тд двигателите нямат ядове при фиат мк1.За разлика от голф 3 който масово страдат от течове от уплътнения заради олио.
Напиши коментар:
-
Заредих на екото в Русе с картата за отстъпка и ми излезе по-евтино от на марешки. Напълних резервоара веднъж от на марешки ами не видях разлика, имаше някакво палене и леко замисляне, но не мога да кажа дали е от това
Напиши коментар:
-
Колега, аз като го гледам тоя филтър, не ще да е от Марешки това. По-скоро е стар филтър, който не е сменян с години, та е набрал тая мъзгия. Зимата нафтата му на Марешки не замръзва и на -11 градуса колата пали чакмак. Откак е пуснал първата си бензиностанция, карам само с гориво на Марешки. И слава Богу, нямам никакви проблеми. Което не мога да кажа изобщо за горивата по другите вериги. На Лукойл ми е замръзвала нафта зимата. На Еко са ме лъгали яко с газта, колата изкара с 30% по-малко с една бутилка газ от тях и имаше проблем с вървежа. Като се замисля, само от ОМВ и Шел не съм имал някакви сериозни проблеми. Но с прословутата нафта на Шел, предната ми кола нещо не се сработваше добре и не искаше да тегли хубаво при ускорение. Аз съм на мнение, че горивата на Марешки са средно-статистически, нищо кой знае какво, но и не са много лоши. Просто в БГ няма хубаво гориво. Само в Румъния да мръднеш и да заредиш от тяхната нафта, да видиш как хуква колата и пада разхода, нищо общо с тоя шарлан дето ни го пробутват за дизелово гориво тука.mitice написа: Преглед на мнениетоАз бях пуснал снимка какво е излязло от един горивен филтър нафтов.....
Напиши коментар:
-
И аз не мога да се оплача от нафтата на Марешки, даже като заредя на омв и колата почва да се сърди
. Зареждаме и газ при него също не съм наблюдавал нито повишен разход , нито да има някакво спъване.
Напиши коментар:
-
Много ясно, то няма по-проверявани бензиностанции в историята ни. Това не пречи да са трън в очите (и на други места) на троловете в нета по различни причини. Не само по въпроса за горивата. Поне вече лесно се познават, не е нищо ново. Преди ги вземахме на сериозно, вече не. Нека си тролят на воля, кой ли ги слуша.
Напиши коментар:
-
Досега където и да съм зареждал на Марешки е била добра нафтата.Зимата я пробвах няколко пъти във фризера на минус 27-28 градуса-не мръдва.Какво повече.
Напиши коментар:
-
Няма промяна в разхода на колата, но е добре че и другите смъкнаха цените.
Напиши коментар:
-
Днеска на "точката" и направих малко стрес тест
, 1-ва прекъсвач, 2-ра прекъсвач, на студения асфалт няма зацепване, чак на 3-та се укротява, добре е положението, ама повече на марешки не.
Напиши коментар:
-
Аз зареждам на лукойл само.Някой път имам чуството,че след като заредя и тръгна колата няма достатъчно мощ да дръпне добре... Друг път пък като натисна газта и доста по добре.. След зареждане
Аз слагам обикновенна нафта от 2.09лв
.Не съм пробвал уж от по хубавата от 2.30-40лв
Напиши коментар:
-
Незнам какво стана, но днес досипах още 8 литра от Еко и дано да е от горивото, а не от нещо друго, не ми харесва как ускорява колата и така, дано не е станало вече някакво мазало в резервоара.
Напиши коментар:
-
Ти моя ако видиш какъв беше... две дюзи смених и какво ли не докато разберем, че Лукойл ми е наляло нещо дето имаше цвят на Столично тъмно.
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: