Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Златен талон"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• pr_00f
    отговори
    Честито
    Утре съм в офиса.
    Чудесен повод да почерпиш

Напиши коментар:

• BO
    отговори
    Даа, успях най-накрая!
    6-тата година ми се падаше в събота. Имах идея в петък, един ден преди 6-тата година, да пробвам "системата" дали ще ми разреши да го взема, ама не успях.

Напиши коментар:

• pr_00f
    отговори
    Боби,
    Този път ще го вземеш
    Баси как се изтърколиха 6 години, още помня как се ядосваше предишният път.

Сега си погледнах моя талон - взел съм го април 2009, еееехеее скоро ще станат десет години.

п.с
    Но я ми кажи на тази кола дето всичко и е мислено мислено и измислено каква е функцията на задната чистачка ? Ако живее вътре джуджето Хаяско да му чисти мъъъъничкото му прозорчченце ли ?

Напиши коментар:

• lubo_Y10
    отговори
    Не съм изчел сички коментари и може да повтарям някой...златния талон не е златен ами жълтиникав или в моето детство викахме ''тиквен медал'' за не знам си кое място в класиране по късно имаше и лаф'' трета награда к,,,,р сас брАда''...ма верно е с тиквен цвят ха-ха.

Напиши коментар:

• BO
    отговори
    Аре, честито да ми е.Днес се пробвах да си взема златния талон, но дърво:"Имате издаден фиш за мръсни регистрационни табели. Следваща възможност да си вземете златния талон е през март 2018-та. Приятен ден."И това беше. Поне опровергах митовете, които се сееха из темата.
    И така. 6 години без две седмици. Пак съм с мръсна кола. Сега ако пак ме занулят за две седмици ще се откажа вече да го преследвам.

В темата малко се заговори за марки автомобили и как те се отнасят към спирането за проверки. Ами да си кажа, че за първи път от както карам Тойота ме спират за проверка. И то преди 2 седмици по бул. България. Но явно имаше някаква акция, защото бяха много полицейски автомобили и спираха масово.
    Преди това с БМВ-то задължително ме спираха поне 2 пъти на месец. Ей така, за "проверка" просто. Което като разлика в отношението си е огромно.
    Последна редакция от BO; 26.02.2018, 12:14.

Напиши коментар:

• BO
    отговори
    BO написа:
    Аре, честито да ми е.Днес се пробвах да си взема златния талон, но дърво:"Имате издаден фиш за мръсни регистрационни табели. Следваща възможност да си вземете златния талон е през март 2018-та. Приятен ден."И това беше. Поне опровергах митовете, които се сееха из темата.
    Вчера, докато зареждах, освен стоповете си измих и номера. Тия 6 години да ми ги "отнемат" толкова тъпо не мога още да си го простя. Възпитаха ме. Ще се пробвам следващите 6 години да си го мия. Пък може пак да се пробвам да намажа.Ама като чета тука как ви хващат и пускат направо не е истина. Как ги целите такива не знам. Или явно само аз целя обратните хора и за най-тъпите неща се заяждат с мен.

Напиши коментар:

• Pecho
    отговори
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• Plastex
    отговори
    ele написа:
    geo_g: Дреме им на тия със златен талон
    Наистина, не бях се сетил, че съм "ощетен" при това развитие на нещата. Просто и със златен и със син талон, проблема ми не са точки или катаджии, а малоумниците по пътищата, защото създават ситуации и застрашават околните. Иначе катаджиите са свестни момчета, скоро на 70 минах с 90 извънградско, не видях ограничението, спряха ме, поговорихме за разни неща и ме пуснаха без никакво наказание, заради това, че сме хора

Напиши коментар:

• ele
    отговори
    geo_g: Дреме им на тия със златен талон

Напиши коментар:

• geo_g
    отговори
    Хайде честито на златните талони! Намалиха нарушенията, за които се отнемат контролни точкиОт днес, 4 февруари, влиза в сила нова наредба за определяне на първоначалния максимален размер на контролните точки, условията и реда за отнемането и възстановяването им, както и списъка на нарушенията, при извършването на които се отнемат контролни точки.Намален е броят на нарушенията, за които се отнемат контролни точни. Акцентът е поставен върху онези нарушения, които в най-голяма степен влияят пряко върху безопасността на движението - шофирането след употреба на алкохол, особено ако нарушението е повторно; превишаване на скоростта с над 50 км/ч; управление на спряно от движение МПС и др. Новите моменти в наредбата са съобразени с промените в ЗДвП и са свързани с отнемането на контролни точки при неспазване на изискванията за превозване на деца и неосигуряване на предимство при преминаване през пешеходна пътека. [b:78cf1fbec7][color=orange:78cf1fbec7]Съгласно наредбата, на водач, който притежава т.нар. "златен талон

Напиши коментар:

• tyson
    отговори
    Е, не е да не съм споделил личен опит по въпроса
    tysonФиат идолРегистриран на: 14 Юни 2007Мнения: 2359Местожителство: РусеПуснато на: Нед Мар 11, 2012 4:51 pmТова с актовете не е вярно. Аз лично звънях и питах, защото бях забравил че ми писаха фиш преди 2 г. Оказа се, че точно заради тъпия фиш не мога да си изкарам такъв талон.

Напиши коментар:

• BO
    отговори

Напиши коментар:

• vital
    отговори
    Напоследък изглежда има заповед да се глобява на ред...Мен ме нервира, че ми обясняват, че нямали фишове, а кочана седи на таблото на патрулката точно под носа ми...Иначе винаги гледам да съм любезен, дори да не получавам същото.За златния талон - есента майка ми получи фиш за неправилно паркиране за 20лв, които плати веднага, но златен талон беше отказан.

Напиши коментар:

• dannybo
    отговори
    Не сте прави, че наличието на фиш прецаква възможността да се вземе "златен" талон.Последният ми акт е от преди почти шест години. През това време съм имал два фиша за плащане. Ходих миналата година до КАТ, за да проверя кога мога да си взема талона и ми казаха, че шестте годнин без нарушения ми изтичат този юни. Следователно фишовете не се взимат под внимание.

Напиши коментар:

• BO
    отговори
    Airfan написа:
    Гледат с по-друго око на тези автомобили и шофьорите им. БМВ-тата много често ги крадат и като не ти виждат номера, не могат да си направят проверката в движение. Ако беше с Марейката нямаше никой да се занимава с теб дори.
    Представяш ли си само заради колата (марката) да са ме спрели. Да взема да си сменя емблемата. Ама като се замисля и тя е мърлява така, че съм го заблудил максимално Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Напиши коментар:

Working...
X