Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Златен талон"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• BO
    отговори
    Airfan написа:
    BO, тази случка е с БМВ-то, нали...?
    Да.Между другото с това комби като карам със 130 на магистралата имам чувството, че колкото вода мине под колата, толкова количество+ още 5 литра се лепват на задницата.Баси, задната чистачка работи по-често от предната А и между другото и "моите" полицаи не се държаха аругантно. Номера си ми беше мръсен, спор няма. Можеше да споря за това колко е мръсен и къде е границата ама... И за това не съм се направил на клоун.

Напиши коментар:

• coolboby
    отговори
    uBoy написа:
    на пътния възел. Идвах от автогарата и трябваше да хвана пътя за Варна.
    Положението на възела не е цветущо. Също внимавай и от София посока центъра, трябва да завъртиш чак на Технополис.

Напиши коментар:

• uBoy
    отговори
    на пътния възел. Идвах от автогарата и трябваше да хвана пътя за Варна.

Напиши коментар:

• eh4ev07
    отговори
    Ехаааа полицаите почнали да черпят ! Това трябва да се запише! Стига са ги "черпали" и те да почерпят някои!

Напиши коментар:

• coolboby
    отговори
    uBoy написа:
    и аз знам, че не трябва да имаш дори и фиш за дадения период за да вземеш златен талон.а за полицаите.. на 8ми ме спряха за забранен обратен завой, който направих проради това, че пътя по който трябва да мина е затворен поради ремонт и си ме спряха след като ме догониха на бурани. Въртяхме, сукахме и ми се размина, че даже и кебабче ме почерпиха :D Тъкмо си виках.. ей година и нещо без нарушения и сега ще ми развалят всичко ама ми се размина :D
    Къде това?

Напиши коментар:

• coolboby
    отговори
    Дидо, извинявай, не се ядосвай.

Напиши коментар:

• uBoy
    отговори
    и аз знам, че не трябва да имаш дори и фиш за дадения период за да вземеш златен талон.а за полицаите.. на 8ми ме спряха за забранен обратен завой, който направих проради това, че пътя по който трябва да мина е затворен поради ремонт и си ме спряха след като ме догониха на бурани. Въртяхме, сукахме и ми се размина, че даже и кебабче ме почерпиха :D Тъкмо си виках.. ей година и нещо без нарушения и сега ще ми развалят всичко ама ми се размина :D

Напиши коментар:

• Immortal
    отговори
    coolboby написа:
    Ама резервна тцЪ! Номера ми е шибнат максимално нагоре и реално няма как да смъкна плафончетата - обясних му го на него това, а той ми каза, че нямал нищо общо със слагането на номерата Правех се на луд, какво е работното време на КАТ, че да ми го смъкнат малко по-надолу. Аз реших сам да се оправя, махнах си номера и така си смених крушките
    А ти обясни ли му, че ти също нямаш нищо общо със слагането на номера, и че тъпия служител на фирма БМВ, упълномощена (без конкурс) от КАТ да монтира номерата са ти го монтирали така, и че има пломба на КАТ-МВР върху номера, и да си е..е п...ката майчина?!?ДА е...а тия смотани полицаи, да е...а.... Що не ми се падне на мене един такъв само не знам. Ще го накарам лично той да ми смени крушката на номера, като свали и после пак монтира пломбата, на която пише КАТ-МВР....нямал бил нищо общо... ама си получава заплатата от там, нали?!?Ей, много се ядосах.

Напиши коментар:

• coolboby
    отговори
    Ама резервна тцЪ! Номера ми е шибнат максимално нагоре и реално няма как да смъкна плафончетата - обясних му го на него това, а той ми каза, че нямал нищо общо със слагането на номерата Правех се на луд, какво е работното време на КАТ, че да ми го смъкнат малко по-надолу. Аз реших сам да се оправя, махнах си номера и така си смених крушките

Напиши коментар:

• Immortal
    отговори
    tomny написа:
    Странно, при мен е обратното. Винаги са любезни, никога не съм попадал на арогантни, че даже и в повечето случаи минавам само с препоръка. Но и не правя груби нарушения де.
    И при мен е така.А относно глоба за изгоряла крушка - не мисля, че някой полицай има право да ви пише глоба.Крушката може да е изгоряла 2 секунди преди да ви спре!!!!И точно това трябва да ви бъде обяснението - "Преди да потегля, проверих всички крушки - работеха.Явно е изгоряла сега, няма как да я видя в движение!"След което да извадите резервна такава и да я смените пред полицая.

Напиши коментар:

• tomny
    отговори
    Странно, при мен е обратното. Винаги са любезни, никога не съм попадал на арогантни, че даже и в повечето случаи минавам само с препоръка. Но и не правя груби нарушения де.

Напиши коментар:

• coolboby
    отговори
    Миналата година и мен ме треснаха с фиш но не за мръсен номер, а за изгорели крушки на номера.Оня се държеше арогантно, подскача и ми вика "Ами в тъмното как ще ти видя номера" а на мен на върха на езика ми беше да му отвърна "А, ти в тъмницата каква работа имаш" Но си замълчах. Сърбал съм попара като по-млад шофьор като се правих на отворен пред полицаите! На мен никога не ми е вървяло на полицаи, всички се държат отвратително. Днес една полицайка ми разказа играта - фиш за знак "СТОП"

Напиши коментар:

• Airfan
    отговори
    BO, тази случка е с БМВ-то, нали...?

Напиши коментар:

• Слав
    отговори
    И аз имам такова талонче.Засега не мога да кажа дали ми върши работа. Просто го смених, защото старото се беше опърпало, а това оранжевото го ламинирах, за да избегна овехтяването на хартията.А и редовно ме плашат, че ще ми го вземат...от сорта на "Язък за хубавия талон...сега за каква глупост ще ти го вземем"...подудне, подудне малко и като види, че няма да има финансова полза от цялото говорене ме изпраща по живо по здраво и те така

Напиши коментар:

• donnna
    отговори
    e те затова днес си измих и двете коли, че и на комшиите двете....

Напиши коментар:

Working...
X