BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Златен талон"
Collapse
X
-
Гледат с по-друго око на тези автомобили и шофьорите им. БМВ-тата много често ги крадат и като не ти виждат номера, не могат да си направят проверката в движение. Ако беше с Марейката нямаше никой да се занимава с теб дори.
-
Що?Airfan написа:Тук е разковничето, за съжаление.BO написа:Да.Airfan написа:BO, тази случка е с БМВ-то, нали...?
Напиши коментар:
-
Има ги всякакви, не трябва да ги слагаме под общ знаменател. Срещал съм се и с разбрани и с разни келешори-комплексари ... Въпрос на късмет дет се вика :D Хващали са ме в груби нарушения и са ме пускали с думите " да не се случва втори път ", писали са ми акт и без да съм в нарушение. Е груби нарушения ... не съм застрашил никой, ама нередовни документи ( винетка, гражданска ) и една камара неща за които вземат и книжка за няколко месеца, без алкхол разбира се. Пари не съм давал !!! Пазете се ! Друго не мога да кажа
Напиши коментар:
-
Още като млад шофер веднъж ми направиха забележка ,че номера ми е мръсен и не се вижда добре(все още бяха черните табели).Не ми се заядоха ,само ми обърнаха внимание, та да не пострадам нейде от техни колеги.От тогава ми е навик докато зареждам покрай стъклата,стоповете и фаровете да си мия и табелите с номера.Станало ми е навик ,та и като пътувам с приятели пак удрям по една стирка набърже. :D
Напиши коментар:
-
Приятели катаджиите са най-големите гадове и комплексари в цялата система на МВР.Сега ще ви разкажа случката,която беше капката която преля чашата и дори и най-малкото ми уважение към тях се изпари и оттогава за мен са най-долната сган в системата.Преди коледно-новогодишните празници ме удари един заблеян тип,завъртя ме и спрях в трета кола.От всички моето Уно беше най-помляно(впоследствие ши*аните застрахователи го писаха тоталка,за да не ми платят да си го оправя ама това е друга тема) и като дойдоха след 1 час и 20 минути оли*офрените от КАТ(у-ето на КАТ е на няма и 1км. от мястото на ПТП),написаха протоколите и ме пуснаха да си ходя.Два пъти ги попитах всичко ли е наред и мога ли да си ходя на собствен ход и единия ми вика "щом не ти е спукан радиатора и пали и върви си ходи на собствен ход"...Тръгвам и познайте.На 200м. от нас ме спират някакви двама нещастници и ми пишат акт за липса на преден номер на указаното място.Показвам им протокол за ПТП-то отпреди часове,номера на стъклото,виждат ми адреса по лична карта и им обяснявам,че живея наблизо и колегите им са ми казали да си ходя на собствен ход и ще прибирам колата в частен имот обаче НЕ.Единия взе да ми говори на ТИ и БЕ и да ми обяснява как американските екшъни ми влияели и съм си бил повярвал,че съм бил екшън герой...
Последваха обжалвания пред началника на КАТ,който ми намали санкцията до отнемане на книжката за 1 месец и 50лв. и затова не започнах битка в съда,защото не си струваше.Но това беше момента на преобръщане на мнението ми за полицията на 180 градуса.Винаги съм имал някакво уважение и надежда,но в тоя момент осъзнах,че когато човек е в беда полицията вместо да му подаде ръка по-скоро ще му вкара прът в колелото.Знам,че незнанието на закона не ме оправдава, но при положение, че се допитвам до компетентен УЖ кадър на системата и той с неговото заблуждение ме подтиква към престъпване на законите за какво говорим...Чувствах се изключително ужасно в продължение на доста време.Не стигаше,че хубавата ми колица я смля някакъв тъп даскал,защото ядеше баница докато караше ами и собствената ми държава вместо да ми помогне и тя се обърна срещу мен.Въобще всеки трябва да разчита само и единствено на себе си и бъде много бдителен,за да си няма среща с антибъргарската ни държавица
Напиши коментар:
-
Тук е разковничето, за съжаление.BO написа:Да.Airfan написа:BO, тази случка е с БМВ-то, нали...?
Напиши коментар:
-
Да съм споменал някъде, че съм недоволен или, че нарушениего е измислено???Недоволен съм единствено от отношението им!!!
Напиши коментар:
-
Интересно от какво се оплакваш след като си бил съгласен с нарушението ... ако не си бил, тогава щеше да имаш акт и да си го бориш както решиш ... ама да викаш че имаш фиш и да си недоволен е малко смешноcoolboby написа:Миналата година и мен ме треснаха с фиш но не за мръсен номер, а за изгорели крушки на номера.Оня се държеше арогантно, подскача и ми вика "Ами в тъмното как ще ти видя номера" а на мен на върха на езика ми беше да му отвърна "А, ти в тъмницата каква работа имаш" Но си замълчах. Сърбал съм попара като по-млад шофьор като се правих на отворен пред полицаите! На мен никога не ми е вървяло на полицаи, всички се държат отвратително. Днес една полицайка ми разказа играта - фиш за знак "СТОП"

Напиши коментар:
-
Тая фуражка що говори по оня "арогантен" начин по който споменах по-горе!?Журналистката взема интервю от продавач на кифли или полицай?!?!?!Дидо вече трябва да спре да чете тая тема, че ще излезе от ритъм!
Напиши коментар:
-
И това не е достатъчноcoolboby написа:Това малко прилича на "съобразена скорост". Според закона и 1км/ч е несъобразена.
http://vbox7.com/play:6c672995
Напиши коментар:
-
Това малко прилича на "съобразена скорост". Според закона и 1км/ч е несъобразена.
Напиши коментар:
-
И каква е разликата между сухото и мокрото време? Къде в закона пише, че като вали дъжд, може да ми е мръсен номера?!?Идеята е номерът да се вижда. Щом като през дъждовно време допускат да не се вижда, тогава защо им е да го гледат като е сухо?!?Аз може да извърша престъпление с автомобила докато вали, например?!?
Напиши коментар:
-
На чисти пътища и хубаво време няма какво да му се чисти на номера.При Бравото е същия случай като при BO. Хечбега и комбито страшно много се цапат отзад!
Напиши коментар:
-
Като вали или поне са кални пътищата, нямат право да те глобяват за това, но във сухо време нямаш извинение. По твоята логика, зимно време трябва двама постоянно да тичат - единия пред и единия зад колата, че да чистят номерата :D Не се ядосвай, не е полезноImmortal написа:Според закона, през колко километра, като карам в дъжд или по мокри пътища, трябва да спирам за да си чистя номера?!?Миналата седмица пътувах 400 км (Ямбол-Кюстендил). Спирах да зареждам през 100-150 км (заради метана). Всеки път си поглеждах номера и всеки път беше нечетим. Единия път даже си направих труда да го забърша, докато си бършех и стъклата. След 100 км беше същия - покрит с 1 мм мръсотия и кал и нечетим.Повече не съм си и правил труда да го бърша... ама верно тия катаджии са изперкали.Мамата им е най-малкото, което заслужават.Да не говорим за предните номера, че стават нечетими след само 100 м шофиране зад камион. Според боклуците с палки, трябва през 100 м да спирам да ги чистя ли?!?!?! Въх, пак се ядосах като снощи.... Ще взема да получа някой сърдечен удар ей така, заради тези тъпани...
Напиши коментар:
-
Според закона, през колко километра, като карам в дъжд или по мокри пътища, трябва да спирам за да си чистя номера?!?Миналата седмица пътувах 400 км (Ямбол-Кюстендил). Спирах да зареждам през 100-150 км (заради метана). Всеки път си поглеждах номера и всеки път беше нечетим. Единия път даже си направих труда да го забърша, докато си бършех и стъклата. След 100 км беше същия - покрит с 1 мм мръсотия и кал и нечетим.Повече не съм си и правил труда да го бърша... ама верно тия катаджии са изперкали.Мамата им е най-малкото, което заслужават.Да не говорим за предните номера, че стават нечетими след само 100 м шофиране зад камион. Според боклуците с палки, трябва през 100 м да спирам да ги чистя ли?!?!?! Въх, пак се ядосах като снощи.... Ще взема да получа някой сърдечен удар ей така, заради тези тъпани...
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: