BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви летни гуми да си взема ? Лято 2015
Collapse
Важна тема
X
X
-
С голям съвет мога да ти кажа да взимаш FULDA ECOCONTROL HP. Това със сигурност е една от най-добрите гуми за цената си.А аз направих каквото направих. Казах си, че като ще е гарга ще е рошава и се метнах на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2.Ще ги видим като ги сложа.
Напиши коментар:
-
Колеги тази гума BFGOODRICH G-GRIP GO с борд ли е?Колебая се между нея и FULDA ECOCONTROL HP. С нископрофилни съм и джантите са станали на дреб от бордюри.
Напиши коментар:
-
Не се чуват гумите, над определена скорост само вятъра се усеща като шум. Унироял летни карам открай време 4 коли имам на разположение оборудвани с летни от тая марка и се държат много добре, не стареят бързо като други марки.
Напиши коментар:
-
Как е реално като шум/ Чуваш ли някакво отчетливо виене или шум?pi4_s_bravo написа:На Бравото 195/50/15 и на Кромата 225/45/18 са Rainsport 3 ,много добра гума. Особено на Кромата ,която е доста тежка отпред се държи много добре гумата, по начало идва с доста дълбок грайфер- около 9мм.BO написа:Към въпроса ми да добавя в този случай и:UNIROYAL RAINSPORT3FULDA SPORTCONTROL Унироял-а идва малко по-шумен и за това не ми е фаворит. Освен това предполагам, че няма да има някой впечатления, понеже е и нов модел, но все пак.BO написа:Някой нещо да спомене за Bf goodrich G-GRIP?
Напиши коментар:
-
да има си бордtigar4o написа:аз се огледах и избрах същата гума от прочетеното на доста места последните дни ... Само да попитам твоята гума с борд ли е че гледам доста от гумите са без борд, а все пак си е ниска гума.S_BANKOV написа:Голям + за дънлопа, страхотона гума, ползвам такива модела е Спорт респонс 195/50/15 и се държи прекрасно при дъжд и висока скорост.pakumba написа:Аз карам на моите кочини с Клебер зимни и Дълноп летни. Специално от конкретния Дънлоп съм супер доволен, тих, хубаво седи на сухо, а го изпробвах в проливни дъждове и също отвежда водата чудесно. Имам и летен Клебер за другата, също нямам оплакване. Другите от твоя пост не съм ги пробвал
Напиши коментар:
-
На Бравото 195/50/15 и на Кромата 225/45/18 са Rainsport 3 ,много добра гума. Особено на Кромата ,която е доста тежка отпред се държи много добре гумата, по начало идва с доста дълбок грайфер- около 9мм.BO написа:Към въпроса ми да добавя в този случай и:UNIROYAL RAINSPORT3FULDA SPORTCONTROL Унироял-а идва малко по-шумен и за това не ми е фаворит. Освен това предполагам, че няма да има някой впечатления, понеже е и нов модел, но все пак.BO написа:Някой нещо да спомене за Bf goodrich G-GRIP?
Напиши коментар:
-
Аз съм карал с Bf goodrich G-GRIP. Нищо особено, гума като всички от т.нар. среден клас. В същия размер съм карал и Semperit Comfort Life, и Toyo Proxes CF1.Аз лично никога не бих купил повече гума с марка BFGoodrich.
Напиши коментар:
-
Аз съм точно с Фулда Спортконтрол от няколко дни. Много са тихи, и от сцеплението съм доволен, но аз точно заради сцеплението ги смених старите ми Пирели, понеже бяха се одървили вече, въпреки че имаха грайфер, но вече нямах сигурността с тях и ги махнах. На първо четене съм доволен от Фулдите.
Напиши коментар:
-
Към въпроса ми да добавя в този случай и:UNIROYAL RAINSPORT3FULDA SPORTCONTROL Унироял-а идва малко по-шумен и за това не ми е фаворит. Освен това предполагам, че няма да има някой впечатления, понеже е и нов модел, но все пак.BO написа:Някой нещо да спомене за Bf goodrich G-GRIP?
Напиши коментар:
-
Имам преки впечатления от такива гуми - много добри 2 сезона, бързо старее каучука и запчва пързалка.Ама и бързо се износват, та може да не стигнеш до лошите им дни...Predatorsi написа:И аз съм се навил да взимам такива гуми 205/55/16... Гледам, че не е от най-икономичните, спрямо разход на гориво гума, но пък е тиха и с добро поведение и на мокро, и на сухо... Иначе един приятел каза, че е карал такива само че в Америката и каза че е бил доволен много от гумата...BO написа:Някой нещо да спомене за Bf goodrich G-GRIP?
Напиши коментар:
-
Аз пък сега взех 2 нови летни Тигър, защото от зимните Тигър останах доволен.Ivan Malchev написа:Добри са а цената бие всички боклуци като разни тигам мигар сръбски шитове.
Напиши коментар:
-
И аз съм на това мнение...А това за джоба е малко...Как да кажа...Купува някой кола ,която не може да обслужва като хората...После слага някакви китайци ,супер евтини и си рискува живота и този на другите...emzo написа:Абе те и китайчетата са хубави първите 10000км.....Предпочитам 20-30лв повече, но да е нещо трайно. Ама това си е лично мнение де. Всеки според джоба си.
Напиши коментар:
-
Абе те и китайчетата са хубави първите 10000км.....Предпочитам 20-30лв повече, но да е нещо трайно. Ама това си е лично мнение де. Всеки според джоба си.
Напиши коментар:
-
Petlas velox sport pt711 4 нови с дот март 2015 уникална шарка и цена. Произведена си е в Турция и мисля че докато си ги правят само там ще са добре. Няколко човека взехме такъв модел,сложиха се на хонда нисан и мерцедес,всичките минаха през неделните гонки,и всеки изказа много добро мнение,вкл и аз. Добри са а цената бие всички боклуци като разни тигам мигар сръбски шитове.
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: