Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ви харчи Фиата на газ/метан?
Collapse
X
-
Пловдив-Димитровград-Пловдив ...с малко обикаляне точно 200км пълно до пълно зареждане с метан,от една и съща метан станция, сипа ми 8кг х1,65лв=13.2лв за 200км ......или 6.6лв на 100км !
като и климатика беше включен 50км поне
-
Ново замерване - 5.75/100 или ~11.10 лв.320 км- 230 извънградско, другите 90 из Плевен. 60% от времето с пуснат климатик.Доволно
Напиши коментар:
-
Просто му е за регулиране поплавъкът :DqnisZ написа:Торнадо ти да не си инсталирал слънчеви колектори на покрива и от там да идва икономията? Yellow_Flash_Colorz_PDT_03
Напиши коментар:
-
Торнадо ти да не си инсталирал слънчеви колектори на покрива и от там да идва икономията? Yellow_Flash_Colorz_PDT_03
Напиши коментар:
-
На различни ама после спирах още на няколко в разстояние на 10 километра и пак нищо не искаше да влезе ,а бях с ремарке и пълен догоре.Сигурно съм карал много икономично като има турбо да вкарва въздух за какво ми е гориво :Dcs_aleksandar написа:Ама на различни бензиностанции нали ? Просто налягането е било различно. А ние говорим за една и съща бензиностанция и колонка.Tornado написа:По повод на горното мнение аз заредих едва 3 литра газ за преход от Търново до Шумен.
Напиши коментар:
-
Ама на различни бензиностанции нали ? Просто налягането е било различно. А ние говорим за една и съща бензиностанция и колонка.Tornado написа:По повод на горното мнение аз заредих едва 3 литра газ за преход от Търново до Шумен.
Напиши коментар:
-
По повод на горното мнение аз заредих едва 3 литра газ за преход от Търново до Шумен.
Напиши коментар:
-
Правил съм го този номер,колонката зареди точно 400мл газ и отказа,беше ме срам да вляза да си платяveselin10 написа:Врътни 10 км. и се върни на същата колонка и виж колко още ще зареди
За да не съм Оф Стилото в това време сега градско се закрепи 11-12л/100 Като 100 ги минавам за 4 дни и около 10 студени старта.Правил съм и 100км градско за един ден с 1 студен старт и ми даде 8л, все още не съм го пробвал извън града
Напиши коментар:
-
Врътни 10 км. и се върни на същата колонка и виж колко още ще зареди
Напиши коментар:
-
Аз пък съм в шок от последното метаново засичане... 340 км извънградско, 6 човека + включен климатик и като заредих излезе точно 5кг/100 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Зареждам на една и съща колонка. Някак нереално нисък ми се струва, но не вярвам да са бърникали колонката.
Напиши коментар:
-
Че откога 1,8 е малолитражка?7-7,5 на дълго ,градско и смесено около 11,големите студове качи 15bagera написа:Пич, това е нормален разход за малолитражкаголфа ми с 1.3 мотора съм го свалял на 7 градскои за да не почнеш да лаеш ще се застраховам че това беше 2005-а а тогава свиквах с колата и с шофиранетослед свикването 9-10S_BANKOV написа:Направо се обаждай на FIAT Auto Spa и Гинес

Напиши коментар:
-
Пич, това е нормален разход за малолитражкаголфа ми с 1.3 мотора съм го свалял на 7 градскои за да не почнеш да лаеш ще се застраховам че това беше 2005-а а тогава свиквах с колата и с шофиранетослед свикването 9-10S_BANKOV написа:Направо се обаждай на FIAT Auto Spa и Гинес
Напиши коментар:
-
Оф изкърти ми зъбите, като ти гледах цифричките, пишете поне че става дума за кила, а не за литри, че бях готов да вземам флекса. При мен нещата се скапаха градско 16л. извън града- 9.5/10л. Нещата отиват на нов изпарители и рейка.veselin10 написа:Моята си е твърдо 8 градско(доста често докато отвори втория кръг и спирам), 4 извънградско без магистрала и 4,5- 4,6 извънградско с магистрала (около 120-130). Многократно засичано(вече си го знам, ама от време на време си правя засечки) ама все си е така. И сега с тази цена на метана си мисля, че дълго време няма да я сменя(нещо гадно и вие от 2-3 хил. км. ама ще видим)
Напиши коментар:
-
275 km с 32 лв. или 6/100 е новата засечка.230 извънградско, другите са из Плевен с няколко кофти старта с въртене
Напиши коментар:
-
Моята си е твърдо 8 градско(доста често докато отвори втория кръг и спирам), 4 извънградско без магистрала и 4,5- 4,6 извънградско с магистрала (около 120-130). Многократно засичано(вече си го знам, ама от време на време си правя засечки) ама все си е така. И сега с тази цена на метана си мисля, че дълго време няма да я сменя(нещо гадно и вие от 2-3 хил. км. ама ще видим)
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: