Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко ви харчи Фиата на газ/метан?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• mihr
    отговори
    bmahob написа:
    Вече след 15 000км газ разхода на 1,6 Стило МултиВагонетка варира с/без климатроник 8,5-9,5/100 среден Как Ви се струва?
    Ако това ти е средния разход, на дълъг път колко ще ти харчи?, 5 а може би 4. Със сигурност не го засичаш правилно.

Напиши коментар:

• bmahob
    отговори
    Вече след 15 000км газ разхода на 1,6 Стило МултиВагонетка варира с/без климатроник 8,5-9,5/100 среден Как Ви се струва?

Напиши коментар:

• white_shark
    отговори
    Колеги трябваше ми изпарител за другия ми автомобил и свалих Мимгас-а от Типото,а на него купих чисто нов Атикер.Градско не съм го засичал още,но онзи ден имах пътуване до София и с тази малка бутилка неколкократно правих засечки пълно-пълно.На отиване с 3-ма души и малко багаж със средна скорост 110 ми даде 7.2/100.На връщане бях сам.С 120-130 ми даде около 8/100.Със каране в диапазона 120-150 отиде към 9-10/100.Гори по-малко от Мимгас-а.И сякаш работи и по-готино ама не си спомням...може и другия като е бил нов да е бил така.Но като цяло съм доволен засега от изпарителчето.Струваше ми 45лв. без доставката и с 1г. гаранция

Напиши коментар:

• OpenGL
    отговори
    Последно засичане - 960 км. със 77 литра газ. Разход - 8/100 км. Скоростта да кажем, че е била 120 км/ч през повечето време. Купето е Мареа, мотора е в подипса.

Напиши коментар:

• mihr
    отговори
    Re: Колко ви харчи Фиата на газ/метан?

rosen.m написа:
    Колеги карам Фиат Браво 1,6 103к.с. 1997г. с обикновена газова, има някакви симулатори но не е инжекцион. Харчи различно, най-много съм стигал до 12/100 градско газ. Извън града на дълго съм го докарвал до 6,3/100 със 120-140 средна скорост. Напоследък карам смесено и харчи около 9-10/100. Вашите коли как харчат?Редактирано заглавие!Модераторски екип.
    Моята пък харчи 5 на дълго като под 140 не падам, а градско 8 като под 3500 не падам и рядко се давам на някой на светофара

Напиши коментар:

• simeon_89
    отговори
    При мен фиат мареа 1,8 с обикновенна газ. Градско 10/100 без климатроник. Извън градско го засекох от София до Шумен като на Велико Търново заредих ми даде 7.5/100 това с 5 човека без климатроник, с климатроник ми даде 10.5/100. Гледан да зареждам само от една и съща марка бензиностанция, няма да я казвам да не правя реклама.

Напиши коментар:

• kal0yanch40
    отговори
    gaz написа:
    Ако карам плътно зад някой ТИР, под-налягането ме засмуква и вече връщам газ в бутилката. Само дето въздуха е разреден и ми е трудно да дишам
    А пък, ако караш зад два тира, още по-голяма икономия.

Напиши коментар:

• gaz
    отговори
    Ако карам плътно зад някой ТИР, под-налягането ме засмуква и вече връщам газ в бутилката. Само дето въздуха е разреден и ми е трудно да дишам

Напиши коментар:

• S_BANKOV
    отговори
    gaz написа:
    Fiat Brava 1.6 16v 103h. с ГИ. След монтирането на Магнити на газопровода, FUEL SHARK, Турбонатор, Плазмено запалване, HHO генератор, Капсули за пестене на гориво, Спортен филтър, Нискоемисионни гуми. Добавка за масло ресурс, разхода ми е 4л. газ на 100км. :D
    Аре сега монтирай и платно за попътен вятър

Напиши коментар:

• gaz
    отговори
    Fiat Brava 1.6 16v 103h. с ГИ. След монтирането на Магнити на газопровода, FUEL SHARK, Турбонатор, Плазмено запалване, HHO генератор, Капсули за пестене на гориво, Спортен филтър, Нискоемисионни гуми. Добавка за масло ресурс, разхода ми е 4л. газ на 100км. :D

Напиши коментар:

• cecimz
    отговори
    Пунто МК2 1,2 8V 6,2л газ/100км с 80-100км/ч извънградско.

Напиши коментар:

• S_BANKOV
    отговори
    Засичане от вчера, 301км. - 25,7л. газ.

Напиши коментар:

• Alex_RT
    отговори
    263 km c 24 l lpg + aircon - средна скорост 123 km/h (времето разделено на км), a по табло под 140 не съм падал.9,12 l lpg/100km

Напиши коментар:

• Red Storm
    отговори
    Шкодето от подписа-11/100,извънградско.Уредбата е Заволи.Разходката беше Пловдив-Синеморец-Пловдив.Скорост по магистралата 140-150.След това по-кротко,според правилата. Имам усещането,че газта на Лукойл беше по-добра от тази на Еко.

Напиши коментар:

• AthlonXP
    отговори
    13 до 14 градско 1.8 16в Газ бензин с литър до 2 по малко . Газта е обикновеннамасло тотал 10w 40, имам катализатор и не знам дали ако го махна ще смъкне, колата си върви идеално и на газ и на бензин (отвил съм и крановете на газта да си взима каквото и трябва. Превключвам на около 2000 оборота приблизително .

Напиши коментар:

Working...
X