Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Децата или кучетата...кое е по-важно според вас ?

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #61
    PREDATORst написа:
    fiat_fan написа:
    Нахапаните деца и не само са нещо ужасно. Но какво общо има това със жестокостта към животните? Едно е да убиеш кучето, друго е да отрежеш четирите му крака. Това е жестокост, която утре този изрод може да приложи върху човек. Изобщо тук не става въпрос за кучета vs. хора. Ама изобщо. Говорим за жестокост. А форумното мъжество... айде нема нужда.
    Ти прочете ли всички постове???Говорим си за безпризорните псета не за Мима
    Прочетох ги, да. Особено твоите бяха изпълнени с мъдрост. И модераторите няма ли да променят това абсурдно заглавие??
    Allergic To The Counterfeit

    Коментар


      #62
      Колеги половината бездомни кучета са били с дом,а другата половина е много несериозно да я слагаме под общ знаменател.А я ми кажете не е ли по-добре да е като на запад с градини и приюти за тях.А това не е ли добре и за работните места,които ще отвори.Хайде стига да спорим и да ми показвате снимки от хапане.Аз имам снимка от нараняване от човек-какво да правим тогава.Ако наистина искате да направим нещо-пред министерството и бойко да не си прави заплатата 4 бона,а да направи приют или всеки да дава по 5лв на месец на дома за кучето и да ги пращаме там.Естествено мен понякога също ме е страх от големите кучета-особено като видя стопанина им....Но ето моето куче е обучено и не е правили проблеми,дори когато са го ритали-така е научено.
      "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
      Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

      Коментар


        #63
        cenitel написа:
        А това не е ли добре и за работните места,които ще отвори.
        Да, ако "петте лева" ги плащат кучкозащитниците!Иначе не се знае кой пие и кой плаща.
        Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

        Коментар


          #64
          Immortal написа:
          Пречат ли ви кучетата по улиците? Лаят ви, хапят ви...убийте ги!Пречат ли ви циганите по улиците? Псуват ви, крадат ви, бият ви... убийте ги!Или както казва другаря Джугашвили: Есть собака - есть проблем, нет собаки - нет проблема!Аз не мисля, че това е решението!
          Абе точно това си е решението !!! След като държавата няма средства да се намеси явно ще трябва да се справяме сами! Сега все пак като че ли по ги няма безгомните кучета или аз не съм забелязал!Мен като някое куче ме заплашва или го гърмя или го "храня" с нещо !На село съм застрелял 2 кучета щото ядяха на дядото пилетата Твърдо съм ПРОТИВ гаврата с каквито и да било животни !Просто го убиваш по най-"галантния" и безболезнен начин !
          LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.

          Коментар


            #65
            Това е последното нещо, което пиша, защото имам чувството, че някой ме пита нещо от рода на "А вие защо биете негрите?". Т.нар. кучезащитници прибират животни у дома си. Намират стопани, кастрират, правят каквото могат, но те не са вся и всьо. Само че на улицата нон стоп се появяват нови и нови, защото в момента ако си изхвърлиш котилото никой не може да ти каже "копче". Дебелите гъзове по общини, НВМС, Мин-во на земеделието и т.н. само лапат пари и нищо не правят. Няма контрол колеги- ако не искате да го проумеете ваша си работа. А за колегите хвалещи се с някои неща- не ви прави чест господа! Просто не ви прави чест!

            Коментар


              #66
              Може ли да си позволя и аз да бъда краен?Или не, за да не бъда обвинен в безкрайна жестокост към животните.Или за да ми обяснят, че съм ’ламаринолюбец’ защото имам повече от една кола в подписа.Или пък за да ми обясня,т че съм първичен неандерталец, язък ми на ценза, образованието и професията.Ама аз като типичен ’българин’ ще си позволя да не се съобразя и ще изкерщя: СТИГА ВЕЧЕ ПРОСТОТИИ! КАК МОЖЕ ДА СРАВНЯВАТЕ ЗДРАВЕТО ИЛИ НЕДАЙ СИ БОЖЕ ЖИВОТА НА КОЕТО И ДА Е ДЕТЕ НА СВЕТА, БИЛО И ЦИГАНЧЕ, С ПРАВАТА НА НЯКОЙ СИ ПОМИЯР - АКО ЩЕ И ПОСЛЕДНОТО НА СВЕТА ОТ ПОРОДАТА СИ ДА Е!Криворазрана е цалата работа тука - колегата Женшен точно тава искаше да ви кажа, ама вие не - ’правата на Мима’, ’правата на собственика на ротвайлера’, ’аз имам много кучета те не са опасни за никого’ - какво ли не прочетох.Единствения извод който мога да направя е, че най разпалено защитаващите правата на кучетата просто нямат деца или пък помиярите са им по-мили - к’во да правиш, човешка природа.Или пък че собствените им кучета не са нападнали по погрешка нечие дете, затова така...Както и да е... c’est la vie
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

              Коментар


                #67
                gantcho написа:
                Женшене, постът ти е смислен, но заглавието ти е адски идиотско. Просто ме изправи на нокти бе човек! Интересно как разни групи кукуригачи и откачалници се вдигат на протести за защита на животните, но никой не излезе да протестира и да иска разстрел когато се оказа, че онзи извратен мангал се е гаврил систематично с двегодишното си дете Нещо не е нормална ценностната ни система. То какво има да се протестира не разбирам - психарите и извратеняците едва ли ще се трогнат от нечии протести. Закони си има, но те не се спазват. Кучетата ежедневно изпохапват и деца и възрастни хора - трябва не защита а радикални действия спрямо тях.А иначе на психарите, които се гаврят с животни - трябва просто да има процедура, с която да се докаже болната им психика и да ходят в лудницата под строг режим.
                Извинявам се за ноктите Още повече се извинявам за разчленяването - някой вметна, че съм ползвал журналистически похват - само малко но ми писна да се защитават псетата (животните), а не хората...В интерес на истината - много слабо ме интересува някакво псе с отрязани крака - цялата сценка там е, че хората са имали "приказка", но не са успели да се наприказват и по-лабилния е избушил в неправилната посока.Хапало ме е "домашно" куче, пуснато без каишка и намордник - не го убих, но исках да убия наглия му собственик "Аз съм сина на шефа ВИ", каза на повиканите от мен униформени полицаи... Следващият път няма да пропусна, обещавам. Сигурен съм, че в двете години, които "справедливият" съд ще ми даде за убийство на кучелюб - ще ми носите портокали
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

                Коментар


                  #68
                  Стелияне ай стига бе, пак разбуча форума като кошер.Ше вземем да се изпокараме "кучелюбците" с "детелюбците"...
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

                  Коментар


                    #69
                    аз лично бих си осиновил едно такова куче посегнало на човек ,за да мога собственоръчно да му причиня каквото не може и да си помисли
                    ex.Мареа ТД100

                    Коментар


                      #70
                      Всички казвате,стопаните а не кучетата са виновни.Добре,глобата за един стопанин,на който кучето му е нахапало едно малко детенце е 200 лв.Я ги плати,я не,за 200 лв никой няма да го гони.Ще идат да го търсят 3 - 4 пъти в тях и ще се откажат.Ама каква е гаранцията,че това куче няма да ухапе пак ? Също обичам животните,бил съм и хапан няколко пъти,дори и от моето домашно куче.Жестокостта няма нищо общо с отговорността.Добре,купил си си голямо и "лошо" куче.Ами като го изкарваш на площадки където има деца и хора,наморник и каижка ! Не ме интересува как е обучено и от кого.Каижка и наморник ! На безлюдни поляни си ги разкарвайте колкото искате.Това е безотговорнст.А жестокост е това - ЦЪКП.П Друг е въпросът,че това куче беше обичано от всички и наистина,беше кротко.Вчера се появи и група в фейсбука - за един час 700 човека се бяха присъединили към групата,защо никой от тези 700 персони,не осинови кучето след като толкова много го "обичаха" ?
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

                      Коментар


                        #71
                        Истината е една-отговорност от притежателите на кучета.Пазете децата,а ако кучето е спокойно нека родителите му решат дали то да си играе с него.Трябва да се внимава,но не е и хубаво да създаваме страх в децата,по скоро предпазливост.Но агресивните кучета трябва да се прибират за да се занимават специалистите с тях.Аз мисля,че все пак по-добре да се помисли за мирния и правилен вариант преди крайния.Но колеги всеки е прав за себе си,просто трябва да се мисли преди да се действа-според мен поне.И приятна и лека вечер на всички.
                        "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
                        Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

                        Коментар


                          #72
                          PREDATORst написа:
                          кроко61 написа:
                          И накъде ще се изравни уравнението-едно дете =на колко кучета,и ако е собственото дете=на колко кучета?
                          Аз като най-първичен:ако е собственото дете=на всичките до крак
                          Нарочно пуснах темата, а заглавието беше нормално. После го попромених... Виждам обаче, че някои хора още не им увират главите и трябва да им се обяснява като на олигофрени.Уважаеми колеги, тия, дето обичате кучетата и тенията им - едно КУЧЕ, животно, колкото и красиво, "умно" и "кротко" да е - то в НИКОЙ, ама АБСОЛЮТНО никой случай не МОЖЕ да се третира като човек, а камо ли като човешко дете. Пожелавам на всички любители на кучешката тения - децата им никога да не познават зъбите на куче върху себе си!
                          Yavor написа:
                          Стелияне ай стига бе, пак разбуча форума като кошер.Ше вземем да се изпокараме "кучелюбците" с "детелюбците"...
                          Гледам, че сме от правилната страна на бариерата... Винаги съм считал, че самотни жени гледащи големи кучета от мъжки пол са намерили любовта на живота си, но не очаквах мъже да защитават "мима"... "ти си толкова пухкава, беззащитна като бебе и ухаеш сладко на м’ръша"... педофилия + зоофилия = права за кучетата, свинете и всичкио пернат добитък...... както по-горе пожелах, ще се цитирам и тук: Пожелавам на всички любители на кучешката тения - децата им никога да не познаят зъбите на куче върху себе си!
                          Steliyan's Life!
                          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

                          Коментар


                            #73
                            нз ама сега се сетих,че съседа гледа 2 змии и понякога ги вади от клетките.
                            "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
                            Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

                            Коментар


                              #74
                              Бааа, по-горе някой беше пуснал някъв долен клип - цивреща буля за някво псе - ми що не го осиновихте "меломанка"-та бе? Ебаси, а Зарата винаги съм ги уважавал ... Ей тва се чудя - като искаш да гледаш 20 котки пред блока - прибери си ги в къщата/апартамента. Като ти се реве за отровено куче - осинови си го. И за да на оставате с погрешно впечатление:1. Имал съм котка - почина си от старост, спала е на врата ми като шал - не е ухапала никого, не е напикала никого.2. Имах куче, шелти, беше станало къде 50 кила - голям, як, красив, невероятно "умен" за животно. Не беше свикнал без нас, а бившата ми го оставяше на балкона (източен) през деня с една купичка вода - лаеше и виеше - съседи са я предупредили, че работят нощна смяна, да прибира кучето - тя им теглила една майна и ... го отровиха, а хем беше "възпитан" да не яде от земята и от чужди хора. Беше ми мъка да гледам любимеца как се гъне, но си оцених грешката и не съм се разправял със съседа..., а и фейсбук нямаше - да се оплача... 3. В момента имам дете - за нищо на света не бих го сравнил с животно - това го могат само хора с извратено съзнание, но не и нормални, разсъжаващи хора, дет се вика HOMO SAPIENS4. НИКОГА няма да подкрепя кауза "в защита на кое да е животно". 5. Животното си е животно - според мен - щом искаш куче - ще си го гледаш от А до Я, като се стараеш да се вписваш в нормите. Щото и аз имам пушка и искам да стрелям, но не съм почнал да стрелям по кого бъде и как бъде, нали? После "пушката сама гръмна"... (нямам пушка всъщност, но надявам се да не се налага да се обяснявам още с олигофренски сравнения?)...
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

                              Коментар


                                #75
                                Виж като П.П какво съм написал малко по-горе.
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

                                Коментар

                                Working...
                                X