Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купих си къща на село :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• milen11
    отговори
    И ние пръскаме със шерпа,ефтин и ефикасен е.Един път в годината пръскаме и вътре в къщата против щипалки,калинки мравки и други пълзящи,но там с Айкън.Пръскаме и двора на кимшиите и покрай дуварите за да има ефект.Шерпата е в основата на препаратите за котки и кучета и не им вреди,за хората е безвредна,но като напръскаме ягодите от страх не ги бутаме две седмици и те презряват.

Напиши коментар:

• muns61
    отговори
    Против кърлежи и бълхи пръскам с Шерпа. Ефикасно и доста по-евтино от други препарати. В двора ни е пълно със съседски котки и се налага.
    https://www.sortovisemena.bg/2263-sherpa-100-ek

Напиши коментар:

• milen11
    отговори
    Аз съм на 50км.северно от теб зад Балкана ,на 3км.от Боженци.На 600м.нм.в. и в момента тепърва дръвчетата започват да цъфтят.Последният ми сняг беше на 5 април и пролетта тази година се забави.Утре съм на работа и зет ми ще направи първото косене на тревата и ако в неделя не вали ще напръскаме за кърлежи.

Напиши коментар:

• VIT
    отговори
    с. Сладък кладенец, общ. Стара Загора намира се в Средна гора. Незнам над. височина каква е, предполагам някъде около 400-450 м

Напиши коментар:

• milen11
    отговори
    Моята къща е в малко планински район и черешите до оня ден още не бяха цъфнали,сигурно вече са! Чакам утре да видя и напръсканата трева как е, дано е изсъхнала ,че иначе голямо косене ме чака.
    Ако не е тайна къде е и на каква надморска височина е?

Напиши коментар:

• VIT
    отговори
    Моята къща е в малко планински район и черешите до оня ден още не бяха цъфнали,сигурно вече са! Чакам утре да видя и напръсканата трева как е, дано е изсъхнала ,че иначе голямо косене ме чака.

Напиши коментар:

• ls1
    отговори
    Брей как закъсня пролетта тази година. Прасковите иди дойди цъфнаха, черешата също, но кайсиите са пълна скръб, ябълката и крушата спят. Миналата година на 30 март имам снимка на цъфналата магнолия, тази година още не се е засилила даже да цъфти. Не смея да раззимя чешмите още навън, а и пелетите взеха да попривършват.

По Великден мисля да пръскам с Айкън за кърлежи, освен ако някой не каже че има нова иновация някаква против гадините.

Напиши коментар:

• dabadaba
    отговори
    Две-три седмици.

Напиши коментар:

• VIT
    отговори
    Миналата седмица в Събота пръсках с препарата НАСА, колко дни след пръскането трябва да унищожи тревата ? Гледам леко почнала да пожълтява.

Напиши коментар:

• kluchar
    отговори
    Ние нахранихме 25 зайчета . Бяхя 26 ама едно в тавата .
    Сега е лошо времето иначе трябва да се почисти двора от отрязаните клони и дървета.
    Има нови 3 дървета насадени общо нови 6 дървета .

Напиши коментар:

• VIT
    отговори
    Вчера свърших много хубава работа, обърнах един парцел дето жената ще сее китки, поподредих малко двора. Лошото е ,че тревата е хукнала много бързо и другата седмица ще трябва да пръскам. Чудя се кой препарат да купувам ?

Напиши коментар:

• dobrujanetza
    отговори
    Stefanaki написа: Преглед на мнението
    Чувал съм, че точно тези косачки имали проблем с двигателя или карбуратора.. Та водят до големи разходи по поддръжката.
    За машината или за операторката на машината става въпрос ?

Напиши коментар:

• Stefanaki
    отговори
    Чувал съм, че точно тези косачки имали проблем с двигателя или карбуратора.. Та водят до големи разходи по поддръжката.

Напиши коментар:

• ls1
    отговори
    Click image for larger version

Name:	k.jpg
Views:	1
Size:	133,2 KB
ID:	2099099

Ей такава косчка най-добре.

Чувал съм, че с детелината като цъфти и направо гъмжи от пчели. Аз имам едно островче метър на два, но я кося и не се е добирала до цъфтеж май.
    Последна редакция от ls1; 28.03.2021, 00:40.

Напиши коментар:

• kluchar
    отговори
    После ще дойда да е окося за зайците

Напиши коментар:

Working...
X