Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купих си къща на село :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• ls1
    отговори
    Чудя се, вместо да се дере и копа земята (мързел), дали не може семената да се омешат с пръст и да се разстеле, за да се получи това 'семената под 0.5-1см' и да се попритъпче за чиста съвест?

Напиши коментар:

• dabadaba
    отговори
    Ми то си пише как трябва да я засееш. Не спазиш ли технологията, нищо няма да стане. Ако само я разхвърляш, просто ще нахраниш мравките и врабците.

Напиши коментар:

• VIT
    отговори
    Поръчах си ето такава трева
    https://totex.net/produkt/gazon-pelo...5%D0%B2%D0%B0/
    Сега се чудя как да я посея като не ми се играе да копая ,ако я разхвърля само,дали ще стане?

Напиши коментар:

• ls1
    отговори
    Аз по принцип имам няколко квадрата детелина, която бавно се разраства. Да, има по нея пчели, но не е като да кажеш рояк. А ако я окосиш си става като стригана трева, докато не си направи пак листенцата не я знаеш че е детелина. Задушава всякакъв плевел.

Напиши коментар:

• VIT
    отговори
    Как е детелината.Днес чистих едно място и се чудя дали да не му нахвърлям детелина,но ме притеснява, че има много кошери пчели точно до нас.
    Чета ,че детелината била много добра за паша на пчелите,а това мен хич не ме

Напиши коментар:

• VIT
    отговори
    От както поливам редовно,върви добре.Гъста,здрава,едра.Но като цяло расте по-бавно от пролетта и лятото.Е,вчера,само 5 чувала трева съм изхвърлил.На старата част съм оставил детелина да расте колкото иска.На другата си е райграс.Като цяло бурени няма.Тук там по някое глухарче,но видя ли го ,веднага го изкоренявам.За сега съм доволен как върви ливадата.
    П.П.Обаче нещо се случи с гроздето.От около 2седм. почнаха да капят и пожълтяват листата на лозите,а самите гроздове вече на са плътни,а тук там има зрънца.Изпопадаха.Така,както се точех за поне 20л. ракия,май и 5 няма да има.

Kak е детелината.Днес чистих едно място и се чудя дали да не му нахвърлям детелина,но ме притеснява, че има много кошери пчели точно до нас.
    Чета ,че детелината била много добра за паша на пчелите,а това мен хич не ме устройва.
    Последна редакция от VIT; 03.05.2021, 21:15.

Напиши коментар:

• kluchar
    отговори
    къща

Сега се оказа че трябва да си купим косачка за висока трева -Нали има към 30зай и трябва сено.

Напиши коментар:

• VIT
    отговори
    Днес ще падне работа, трябва да почиствам част от мястото и да го фрезовам.

Напиши коментар:

• dobrujanetza
    отговори
    Шапка Ви свалям за усилията, които полагате ! На Всички, които се грижат за къщи !

Напиши коментар:

• kluchar
    отговори
    Е вие стан напред щом и цветя слагате - ние първо трябва да докараме багер .
    Последна редакция от kluchar; 03.05.2021, 09:36.

Напиши коментар:

• milen11
    отговори
    Click image for larger version

Name:	231C2B28-AF94-457F-9E02-D8AF30AEA917.jpg
Views:	1
Size:	325,5 KB
ID:	2099141Click image for larger version

Name:	2EF1FC76-EC06-49CC-9488-313D37FBED87.jpg
Size:	322,3 KB
ID:	2099140 Горе снимките ги виждам,но ето ги отново.

Напиши коментар:

• VIT
    отговори
    Нещо линковете не работят!!!

Напиши коментар:

• milen11
    отговори
    Малко Великденска красота и спокойствие.Click image for larger version

Name:	20210430_151512.jpg
Size:	403,2 KB
ID:	2099138Click image for larger version

Name:	20210430_145935.jpg
Size:	410,5 KB
ID:	2099139
    Последна редакция от milen11; 01.05.2021, 00:01.

Напиши коментар:

• ls1
    отговори
    Ако ще чакам две седмици и ще пръскам отрови по-скоро бих го завил с черен найлон, особено на удобен терен. Няколко слънчеви дни и отдолу всичко е аут. Е, извън оградата може да хване крака найлона де...

Напиши коментар:

• VIT
    отговори

Почнала е да жълтее след 2 седмици.

Напиши коментар:

Working...
X