Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купих си къща на село :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• Hristian_Aleksiev
    отговори
    Така или иначе и да искаш да си плащаш зимата няма да има връзка. Така че, за тея пари толкоз. Мисля че не си прецакан. След като няма и алтернативи

Напиши коментар:

• VIT
    отговори
    Евроекспрес се казва фирмата, има договор за 1 год. но не е обвързващ, имаш право до 6м в годината да не плащаш.

Напиши коментар:

• todorakiggg
    отговори
    Колега, кой ти е доставчика и искат ли договор? 15МБ за цъкане е достатъчно...

Напиши коментар:

• VIT
    отговори
    Обхвата не е добре, нестава!

Напиши коментар:

• kluchar
    отговори
    15мб не са ли малко -сложи бисквитка NET BOX 10 лв ако има обхват от фирмите

Напиши коментар:

• VIT
    отговори
    Кой какъв интернет ползва на село? Аз ще се включвам с радио-антенка, монтаж 50лв,рутер 33лв ,15мб за 16лв/м ,нямам друг вариант.

Напиши коментар:

• kluchar
    отговори
    На мен голям проблем ми е отрязаните дърветата и клони- изнасянето им-
    Другото важно е подравняване на двора поне 300кв има на тераси .
    Имам и един комшия където спира на средата на улицата и не мога да влизам с колата в двора .
    Не мога да викна багер или да докарам пръст или бетон.
    Скоро ще правят улицата и май трябва да е 7 метра а сета е 5 метра другите 2 метра се губят в двора на комшия.

Напиши коментар:

• dabadaba
    отговори
    Като човек който има доста опит в косенето, настръхвам, като чуя за корда с метална нишка. Използвайте само такива корди и ножове, каквито препоръчват реномираните производители на косачки. Дори уредите ви да са "китайчета" отвсякъде, вземайте си само маркови консумативи, за да нямате ядове.

Напиши коментар:

• kluchar
    отговори
    Аз купих корда със стоманено жило уж било по добро - Сега ми трябва и бензинова коса да може да излизам и в другата градина която е на 100м -Зай трябва да ядът .

Напиши коментар:

• pavyan
    отговори
    Започнаха ремонта на покрива.Всъщност си е тотална подмяна,а не ремонт.Неделя пак косих тревата.Явно почвите в двора заради насипването със земя са различни и на места тревата върви слабо,а на места е буйна.Но това ще го оправям когато се пренесем да живеем за лятото там.Като свършат покрива почвам тротоара около двора.Намерих фирма да го раздига,да хвърли боклука и да го асфалтира.Надявам се това да е края на сагата с тревата.Имам две електрически косачки за трева.Китайчето,което е с неясна марка и година на производство е по-добро от новата.Поне ножа е по-твърд и го точа по-рядко.

Напиши коментар:

• VIT
    отговори
    Посях тревата,и после пръсках с Айкън против мравки.Сега чакам да видя резултата.

Напиши коментар:

• kluchar
    отговори
    За говорих с комшия с багер да разчисти иначе сам е трудна работа .Има дънери и дървета стъпаловиден е двора и не може да се обработва както трябва -Мерака ми е да изравня долната част малко да се повдигне и заравни -евентуално и подпорна стена . Сега събирам сено за зайчетата да хрупат.

Напиши коментар:

• pavyan
    отговори
    Три дни се счупих от работа.Косене на трева до коляно,вадене на глухарчета и пити бял трън.Работа по градината-плевене,подреждане на камъни,белосване и доподрязване на розите.Сега всичко е равно и гали окото.Понеже ще сменям покрива на къщата,та ще изчакам със сгъстяване на тревата.Там,където е много голо,разрохквам,хвърлям семе със тор,заравнявам и поливам.Иначе всяка година слагам семе и тор в пръскачката и ръся,без да заравям.Част изяждат,част пониква.Кръговрат.

Напиши коментар:

• ele
    отговори
    Ще стане, ако я хвърлиш есента - края на август - септември. Ако я хвърлиш сега, мравките ще я отнесат.

Напиши коментар:

• VIT
    отговори
    Чудя се, вместо да се дере и копа земята (мързел), дали не може семената да се омешат с пръст и да се разстеле, за да се получи това 'семената под 0.5-1см' и да се попритъпче за чиста съвест?
    Нещо подобно смятам да направя и Аз.

Напиши коментар:

Working...
X