Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купих си къща на село :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• VIT
    отговори
    kluchar написа: Преглед на мнението
    Това е много добре С бетон помпа ли стана работата .
    Да, отидоха 12 кубика бетон. Но има на места се е напукал, незнам колко е опасно това.

Напиши коментар:

• kluchar
    отговори
    Това е много добре С бетон помпа ли стана работата .

Напиши коментар:

• VIT
    отговори
    Бетонирахме около къщата тия дни
    https://postimg.cc/gallery/fTXF0PW

Напиши коментар:

• kluchar
    отговори
    ----а мен ме чакат лопатата, мотиката и 30 зайчета---
    ----Все още имам дървета и дънери за вадене---

Напиши коментар:

• VIT
    отговори
    kluchar написа: Преглед на мнението
    И аз имам да вадя дънери и да изваждам клони от двора .
    Дедото ме накара да ги горя в едни варел ама си е много работа и трудно става а и се разнася пушек .
    На другата къща дадох документи за прокарване на вода все едно ще строим блок за прокарване на 1 метър тръба .
    Вече нямам дървета и дънери за вадене. Оправих се след 1г. и 6м. Сега имам да бетонирам една пътека,абе работа да искаш.

Напиши коментар:

• NikMar
    отговори
    В тази връзка:
    - Романтика ли е да я опишеш!
    - Ами опиши я поне малко.
    - Идва пролет. Всички очакват любовта, а мен ме чакат лопатата, мотиката и градината.

Напиши коментар:

• kluchar
    отговори
    И аз имам да вадя дънери и да изваждам клони от двора .
    Дедото ме накара да ги горя в едни варел ама си е много работа и трудно става а и се разнася пушек .
    На другата къща дадох документи за прокарване на вода все едно ще строим блок за прокарване на 1 метър тръба .

Напиши коментар:

• pavyan
    отговори
    Хвалба и оплакване-
    1.Лозар професионалист ми подряза лозите и станаха супер.
    2.До сега съм си въобразявал ,че подрязвам лози.То е нагласяне на клонки,то е връзване с канап,за да се насочат на където трябва.
    Проверява се всеки по-дебел клон дали е витален или изгнил.Оряза и дебели клони,за да нагласи лозите по скелето.
    3.Оказа се,че три от лозите са загнили и стари и трябва да се подменят.
    4.Явно,догодина пак той ще ги прави.Струва един обяд и возене от и до Кюстендил.

Напиши коментар:

• VIT
    отговори
    Ако ще прави конструктивни промени му е нужен строителен инженер. Голяма част от архитектите си нямат особена представа от конструкцията, а и не им е това работата, че да знаят.
    Да,да,грешката е моя---инженер конструктор е необходим за целта.

Напиши коментар:

• Kay_
    отговори
    Ако ще правиш конструктивни промени тогава ти е необходим архитект , иначе не !
    Ако ще прави конструктивни промени му е нужен строителен инженер. Голяма част от архитектите си нямат особена представа от конструкцията, а и не им е това работата, че да знаят.

Напиши коментар:

• VIT
    отговори
    Ако ще правиш конструктивни промени тогава ти е необходим архитект , иначе не !

Напиши коментар:

• kluchar
    отговори
    Е чак архитект едва ли а някой майстори където правят къщи те знаят какво може да се преработи-

Напиши коментар:

• M5kov
    отговори
    Сега като се замисля, вътре в стаите беше май по-височък тавана, тука отпред дето се вижда на фасадата е ниско и криво...
    Трябва си проект от архитект, тъй няма да стане...

Напиши коментар:

• kluchar
    отговори
    Първо Честита баба Марта да сме здрави .За 220 освен да се копа на долу поне 30 см да се налее 10см за под -душеме нещо такова.
    Аз направих на къщата една дървена стълба а сина като дойде вика стълбите трябва да са по широки носи 44 номер обувки.

Напиши коментар:

• M5kov
    отговори
    Здравейте, не съм писал скоро

Моят проект нещо изпадна в будна кома...
    След разчистването на двора няма развитие, нещо не мога да си представя какво трябва да се случи с тая къща...
    Текущият вид и майсторството с което е свършен, хич не ме удовлетворяват и ако ще я бъде, ще трябва някаква доста генерална промяна.
    Плочата е много ниска, някъде на 2.20 м, което никак не ме радва, стените са доволно криви, отворите за вратите всичките са с различен размер, ей такива глупости
    Отделно втория етаж е неизползваем, защото няма дори стълби до него. Абе ни риба, ни рак...
    Жал ми е да я продаm, пък си трябват бая пари да стане на нещо, но пък си е моя дет се вика и не съм инвестирал колосална сума пари в нея, та по-скоро ще търся някакъв вариант за реконструкция.
    Ако имате някако въображение по темата, чувствайте се свободни да го покажете :D
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

Working...
X