Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купих си къща на село :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• blue_coconut
    отговори
    В събота и при нас (Дупнишко) времето беше супер - сравнително топло за края на февруари, и слънчево, леко ветровито от време на време, но успяхме за няколко часа да свършим работата, за която бяхме отишли. Напръскахме хубаво всички дървета. Обърнахме земята с лопати, сложихме лук, чесън, магданоз, репички, марулки, пък ще видим какво ще се хване. Миналата година цяло лято, та чак до есента, си хапвахме. По-натам ще вземем и разсад домати, та бихте ли препоръчали откъде да се снабдим? Миналата година ги хвана някаква болест, въпреки че бяха пръскани, торени и поливани. Накрая сигурно от 20+ корена, остана само един, по някаква случайност се оказа, че са чери домати.

Напиши коментар:

• VIT
    отговори
    Голям зор вчера,извадихме 5 дървета и десетина дънера. Сега двора е разорана нива,трябва да го изора и фрезовам.Времето беше с нас, приятно топло и слънчево.

Напиши коментар:

• ls1
    отговори
    И аз съм в тази посока, но ме досрамя и затова добавих подрязването...

Напиши коментар:

• pavyan
    отговори
    Ооо,барбекюто(големи,мазни свински ребра) ще бъде в събота на обяд,който обяд ще премине плавно във вечеря(телешки шницели от младо теле)+гъби в масло и пържени картофи и за десерт лешникова торта.

Напиши коментар:

• ls1
    отговори
    Аз почвам уикенда с подрязване и барбекю.

Имам 8-9 палета от пелетите и ми се въртят разни идеи в главата за тях.

Напиши коментар:

• pavyan
    отговори
    От утре.Като начало ще стоим там 9 дни,но ако времето се задържи добро,ще си останем за постоянно.Смятам да подрежа лозите,розите.Да пооправя градината и да почистя ливадата.А и да говоря с майстора за покрива.Кога и как ще се случва.

Напиши коментар:

• VIT
    отговори
    Пичове,кога ще откриваме сезона ?Аз утре съм спазарил багер да вадя още дървета и дънери,дано време не се развали още сутринта.

Напиши коментар:

• pavyan
    отговори
    След 1/4 прасе,10 л.ракия, 15л. вино,много гости и 11 дни на село,Новата година дойде.Да ни е честита!Да сме живи,здрави,спокойни и по-богати през новата 2021г.

Напиши коментар:

• pavyan
    отговори
    В петък ми изгоря главния бушон(автомат),та се разправях с майстор.Но го направи,де.Сдобих се с 50 литра превъзходна ракия(изпече ми я приятел)и с 35 кг.прясно телешко от младо теле.Сега водя преговори за половин прасе преди Коледа и за Коледните и Новогодишни празници ще сме си на село.Тая година не сме слагали туршии и кисело зеле,ама това ще носят гостите.Пък и не е най-належащото нещо.Надявам се,че ще имаме гости всеки ден,че да се видим с приятели в тая криза.Поне съм ги поканил,пък те както решат.

Напиши коментар:

• ls1
    отговори
    Чакам ореха и черницата да дохвърлят листата, за да очистя двора. Обаче заключиха зелените контейнери за трева, така че да видим къде ще се изхвърлят. Е, съселяните хвърлят до контейнера, но нали не им е пред двора...

Иначе си направих паркомястото за кемпера. Надолу 30-ина санта, отгоре пясък, геотекстил, чакъл. Доволен съм. Котките също

Напиши коментар:

• kluchar
    отговори
    Добре че сега сме на по близо и не мисля да затваряме . Има и доста работа до първия сняг -студ.

Напиши коментар:

• VIT
    отговори
    Аз заземих вчера, спрях и източих водата. Май за тая година толкова.

Напиши коментар:

• kluchar
    отговори
    Сигурно не сте видели в сайта има на някой неща големи намаления . Аз например си взех гуми от ДИАНА с 35 процента по евтино с клубния код на А1.

Напиши коментар:

• pavyan
    отговори
    Малко извън темата,но смятам,че би било полезно за пишещите тук.И не само.Вчера с жената купихме мебели за двете спални на новия апартамент.Пълна мебелировка+матраци.Това се случва в Юск.Отиваме на касата,правят ни фактурата,поглеждам,въздишам и ...чудо.Продавачката казва,че това е цялата сума,но те ни правят 1/3 отстъпка.Щях да получа удар.Напр. за най-скъпите им матраци,отстъпката е малко над 50%.Та който има мебелен зор,мисля че Юск е мястото в момента.
    П.П.Моля,да не се приема за реклама!И ли пък обратно?

Напиши коментар:

• kluchar
    отговори
    Аз и без това ще насипвам после .Трябва нещо като основи -Стената ще е в двора ни не общо с комшията .
    Не ща да се разправям с него щото трябва да му затвора входа на едната къщата щото няма излаз до моята улицата така е по скица.
    сега поне скици имам без къща с къща- нова. Има и нов електромер и показания по интернет.Комшията маха браната и старата кола и разчистваме пред вратата .
    Последна редакция от kluchar; 18.11.2020, 17:02.

Напиши коментар:

Working...
X