За жалост не успях да дойда на "сектантската сбирка", поради малко травми , телесни :D Но пък тия дни ходих към Сливен и минах 2 пъти прохода ВРАТНИК..
Няма такъв кеф.... Тишина, хлад, уникални завои и хубав асфалт... И колата ми буди мъртвите мечки :D Също направи и 270км/ч на Бургаската магистрала, за ужас и шаш на един CL63 AMG, който спря да рови на 250 :D Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Иначе 450км със 45 литра Лукойл 98.. Доволно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Coupe 16v Turbo
Collapse
X
-
Колега другия път като дойдеш в Плевен пиши или ела на някоя среща :D И малко спам ,Понеже заключиха темата на най бързата алфа
Когато беше атмосверен съм му предлагал поне 10 пъти старт с мен на МАГИСТРАЛАТА има го в темата в алфа форума ,тогава за него всички стартове били на Гривица,сега пък разбирам че са на лука
ей неможем да му угодим на тоя рейсър
NO PAIN NO GAIN fiat COUPE
Коментар
-
В момента колата е в Плевен , вече 2 седмици! Ако искате довечера да се съберем за по 1 бира (кафе) и малко лаф на някоя бензиностанция. Ако не е удобно може и за Събота да остане, няма грижи... Иначе понеже днес ще съм в София, телефона ми е 0878 382 292 - Пламен, ако случайно някой е навит за срещичка довечера в Плевен.Колкото до бързата алфа то е ясно, и аз съм си виновен защото дразня нарочно, но фактите са си факти колата му е по-слаба и тва е ...
Коментар
-
Добре си се подготвилx_X_x написа:Иначе леко се готвим за италфеста, малко по малко
Само зимата, ако колата нощува навън, я подкарвай леко преди да загрее хубаво и да и даваш цялата газ Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Според мен лично 300V Competition 15W50 е по-добрия избор, особено зимата, мма и с тва няма имаш грижи при правилна експлоатация.Успех на Италфеста!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар