Bavno_PuntoGT написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Coupe 16v Turbo
Collapse
X
-
това с уно или пунто си струва усилията ако се сложи мотора задно разположен, така и така пригаждането е доста заигравка, нека поне да си струва напълно ефекта.Иначе имаш още 0.2 бара за надуване с това турбо, това не са малко коне, но ще трябва Кометик гарнитура все пак, по-скъпо ще е от олекотяването, но с малко по - голям резултатx_X_x написа:Май като се замисля не си струва да съсипвам колата тотално за около 100 кила. не че са малко, но като цяло замисълът беше друг, не драгаджийка.. така че не знам и аз що ме обхващат такива мисли :D Ама това е защото другите мисли дето ми се въртят в главата са по-лоши - УНО (или в краен случай Пунто) с моя мотор...ФЕРАРИСТ написа:......можеш да стигнеш и да 110 кила ако решиш да си брутален, прежалиш колата, и я направиш вечно твоя.....прецени си сам.....
Но купето май не си струва да го съсипвам .
Коментар
-
Днес отговорих на неколкократните предизвикателства на една червена бургаска корса в стил "Ти си 4 човек с турбо кола които си мисли,че на летящия има повече шанс срещу корсата до сега другите трима са грешали за теб нз."
2 Старта ОТ МЯСТО и 2 точки на пречупване :D :D :D ФИята тръгва като куче дори с галошите, не ми се мисли със слик ... и от там нагоре е ясно
:D :D П.С. Корсата върви сериозно !
Коментар
-
Ами няма, защото тъкмо започваше да вали и всичко се разви много бързо... Другият път отивам по-подготвен за гонки като гуми/ железни джанти/ непрекъсваща кола от кабелите и т.н. и тогава ще има и клипове
За капак на всичко и бензиновате помпа след гонките реши да си почине малко от работа , та се пребирах на въже :D
Коментар
-
Хаха тоя индивид да не е броял и мен в това число...... голям образ еx_X_x написа:Днес отговорих на неколкократните предизвикателства на една червена бургаска корса в стил "Ти си 4 човек с турбо кола които си мисли,че на летящия има повече шанс срещу корсата до сега другите трима са грешали за теб нз."
2 Старта ОТ МЯСТО и 2 точки на пречупване :D :D :D ФИята тръгва като куче дори с галошите, не ми се мисли със слик ... и от там нагоре е ясно
че бях се пускал с него ,преди около месец (ако става въпрос за същата бургаска корса де )Ама просто няма за какво да си чупиш колата колега за тая корса-аз вървя кантар с нея,за теб какво да говорим.........
Italfan
Коментар
-
Е това малко ли е , щом върви наравно с теб (турбо)abart_ написа:Хаха тоя индивид да не е броял и мен в това число...... голям образ еx_X_x написа:Днес отговорих на неколкократните предизвикателства на една червена бургаска корса в стил "Ти си 4 човек с турбо кола които си мисли,че на летящия има повече шанс срещу корсата до сега другите трима са грешали за теб нз."
че бях се пускал с него ,преди около месец (ако става въпрос за същата бургаска корса де )Ама просто няма за какво да си чупиш колата колега за тая корса-аз вървя кантар с нея,за теб какво да говорим.........
Иначе се пуснах с нея , защото ме нападаше с коментари във Вбокс и по форумите леко ме предизвикваше... колата ми не беше готова грам за старт.. следващият път повече
НО корсата върви добре според мен
В атмосферен вариант ще ти е адски трудно! Корсата си е в 14-те.... отвсякъдеS.W.A.T. написа:Скоро и едно типо мисли да и пере шамари Mr. Green
Коментар
-
Ако се заиграеш с предния капак и го направиш от карбон ( стъкломат ) имаш по мои сметки едни 25-30кила бонусФЕРАРИСТ написа:Диск от флекс, от тънките......При Купето нямаш много обаче за рязане, въпреки че зависи колко си я прежалил колата........зависи и фен на драга ли си, или на стабилноста в завойте.......щото ако е само драг например, няма голяма файда да си караш акумулат в багажника например, или да режеш по предницата, ще въртиш повечко гуми.......аз също си мислех че няма нищо по лесно от тва да подпукаш колата с флекса, но въпреки това не е толкова просто......По мое мнение с пряко сили от Фиат Купе могат да се махнат не повече от 70-80 кила без да се оризилява колата, тва при положение че махнеш всички седалки, рез гума, с правен колектор и даунпайп си, и си рязал тук таме излишни ламарини да речем.......можеш да стигнеш и да 110 кила ако решиш да си брутален, прежалиш колата, и я направиш вечно твоя.....прецени си сам.....x_X_x написа:Сега мисля да пробвам ефекта от олекотяване. КАто начало изхвърлям всичко от купето и багажника. После ще се мисли за по-лек преден капак. Някой има ли идеи за не много скъпи варианти за олекотяване ?
Да не са и отгоре.... тва нещо е брутално тежко.... пробвайте да вдигнете капака без амортисьори :D ще се очудите от резултата..
Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Коментар
-
Той моя и без това е без амортисьори, а и е с 2 торби кит ... знам за какво става дума :D П.С. колега, какво време даде на пистата оня ден, и доволен ли си? Интересно ми е долу горе , защото колата ти е мерена на дино и да направя някакви изводи. Също в какъв вид я пусна като джанти , гуми , оборудвана/олекотявана и т.н.
Коментар
-
Напълно оборудвана... с всичко. Най-добро замерено време 14.5 , макар,че после на свободните бих коли с по-добри времена. Гумите са едни паради пълни галоши на 2мм дот 2006 купени преди драга за 12лв парчето :D ама си хапеха добре, да не говорим,че пистата имаше адски грип.Реалното ми време на 400м е 14.00 на Сепарева Баня пистата беше на нагоре.Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар