aleksi1209 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
Човек заеби да не спорим за глупости като се видим на петрол ще обсъдим тия леки глупостиJacK`DanielS написа:самоче аз несъм го зглабял пунтото като хвърли турбината, небях в БГ и имаше направи си сам...r.punto написа:Добре ти щом си имал идея и строшването е станало значи грешката яснаJacK`DanielS написа:нямаш си и на идея от къде дойде проблема със счупените бутала затова недей да се излагаш!
Заеби тия спорове всеки прав за себеси дано нямате грижи с тази кола повече и това е.
Коментар
-
Те един път се даватWhitePower написа:а ти виде ли цената ????аз съм с пайен и съм 14 секундна кола и около 9000 км с нея все някой ден ще издуха ама чак пък да дам 240 леваaleksi1209 написа:вземи си гарнитура от тези
http://www.rallyshop.it/index.php?ma...oducts_id=1851 идва за пет дни до бг и доставката не е мн 22 евро 
Коментар
-
заеби тази теория , за един път се купува , на 2 затваряния и нова за мене това което има росен нито има ковани бутала нито биели и турбината е до 200 коня , така че се обезмисля да дава тези 240 лева ако подковеш и знаеш че там проблеми няма да има ДАr.punto написа:Те един път се даватWhitePower написа:а ти виде ли цената ????аз съм с пайен и съм 14 секундна кола и около 9000 км с нея все някой ден ще издуха ама чак пък да дам 240 леваaleksi1209 написа:вземи си гарнитура от тези
http://www.rallyshop.it/index.php?ma...oducts_id=1851 идва за пет дни до бг и доставката не е мн 22 евро 
Power Under Pressure
Коментар
-
и аз това ти намеквам ама... макар че аз при тия бързите митове и легенди не ходя... ходих тично въднъж бяхме с аз и росен с ГТ-тата... то небе автовози небе чудо засрамихме ги и това беше... и накрая дойде полиция и гас всеки от където е...r.punto написа:Човек заеби да не спорим за глупости като се видим на петрол ще обсъдим тия леки глупостиJacK`DanielS написа:самоче аз несъм го зглабял пунтото като хвърли турбината, небях в БГ и имаше направи си сам...r.punto написа:Добре ти щом си имал идея и строшването е станало значи грешката яснаJacK`DanielS написа:нямаш си и на идея от къде дойде проблема със счупените бутала затова недей да се излагаш!
Заеби тия спорове всеки прав за себеси дано нямате грижи с тази кола повече и това е.

Коментар
-
40 лв за гарнитура дето ще държи е добра цена.Има гарнитери без о пръстени много пластови метални но виж цената някои ги претеснява аз от тях съм доволен държат много,има и без метални о пръстени но са леки боклуци наи вероятно едно време такава беше в ремонтния комплект гарнитури за пунто гт но в горна направиха нова с металните опръснети стана монтаж и кара доста време.На петрола от едно време все има яки митове и легенди и притеснения от кат :D
Коментар
-
и аз си купих метална многопластова без о пръстени правена в гърция,но карах само 2 дена с нея и счупих 4-те бутала и ми седи в гаража ако на някои му върши работа мога да му я подаря :D купил сам я от макс драиф за 170 евро до колкото знам пунтото на цунами кара сас същата гарнитура доста време.r.punto написа:40 лв за гарнитура дето ще държи е добра цена.Има гарнитери без о пръстени много пластови метални но виж цената някои ги претеснява аз от тях съм доволен държат много,има и без метални о пръстени но са леки боклуци наи вероятно едно време такава беше в ремонтния комплект гарнитури за пунто гт но в горна направиха нова с металните опръснети стана монтаж и кара доста време.На петрола от едно време все има яки митове и легенди и притеснения от кат :D
Коментар
-
както казах гарнитурата е бушона който избива преди буталатаaleksi1209 написа:и аз си купих метална многопластова без о пръстени правена в гърция,но карах само 2 дена с нея и счупих 4-те бутала и ми седи в гаража ако на някои му върши работа мога да му я подаря :D купил сам я от макс драиф за 170 евро до колкото знам пунтото на цунами кара сас същата гарнитура доста време.r.punto написа:40 лв за гарнитура дето ще държи е добра цена.Има гарнитери без о пръстени много пластови метални но виж цената някои ги претеснява аз от тях съм доволен държат много,има и без метални о пръстени но са леки боклуци наи вероятно едно време такава беше в ремонтния комплект гарнитури за пунто гт но в горна направиха нова с металните опръснети стана монтаж и кара доста време.На петрола от едно време все има яки митове и легенди и притеснения от кат :D
и като туриш пирон вместо бушон
ефекта го знаем
Power Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар