ici написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
а колко да е дебела а аз пазя и старата металната не съм изхвърлял нищоr.punto написа:s00rry тази гарнитура която си вземал ще духне след 2-3 месеца гаранция.В Горна има точно място за производство на гарнитури занеси новата да ти направят метална по нея няма да е скъпа,правят ги доста кадърно от магазинските изкарват повече тествано е лично
ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Гарнитурата е бушон преди да родят буталата
аз съм с обикновенна гарнитура оригинална фиатовка след отварянето и пишеше пайен на нея
с метална един двигател духна щото пропускала леко вода и мише едно от буталата , а едно си върви без проблеми иначе са това което роска търсиш сложи си една пайенска и няма да имаш проблеми
Power Under Pressure
Коментар
-
вий кво "градски и извънградски" !!!разбрахме колко разбираш от коли !!! спри се да се правиш на остроумен че вече ни писна на оная работа не само на мен а и на много колеги тук !!! до сега си малчах но видях и чух кви глупости ми наговпори и не излезе прав макари да се калнеше... затова ако обичаш спи да даваш акъли насам натам и само да залъгваш некомпетентните хора! дразниш !!! не разбра ли вече от десетките коментари които си написал!!! спи да осираш и тая тема пиши си там в твойта тема как хората дето разбират са ти правили колата някога и са ти подсказвали кво са правили и ти си си водил записки че после да се хвалиш... айде няма нужда моля те !!! колата вече нее твоя и няма нищо общо с преди... Момчето ще си я прави както си иска и както си знае!!! айде стига толкова от мен !!! и моля те ваздържай се от евтини коментари дето само ти си ги четеш и се кефиш на тях! приатна вечер и лек ден!!!r.punto написа:Но в търново филма е мадафака.Наи добре да му направят метализирана и с нея понеже в търново все сервизи са яката работа с едно две изключения но там няма да му вземат колата за правене по ред причини.Но съм сигурен ще затворят р паена гар.колата дано нямат грижи
Коментар
-
аха, от ония имитации, направо е за кошчето значи.WhitePower написа:металната е маде ин улица симеонici написа:да не си я хвърлил металната гарнитура бреs00rry написа:до сега бях с метална гарнитура но сега взех пауен
каква марка беше ?Може да се затвори пак с нея при малко допълнителна подготовка без никакви грижи 
Коментар
-
Братле не чети между редовете и няма да се нервиш.Колата сглобихте ли я както си знаете ?,счупили се?още като те видях как слушаш ми стана ясно че бъдещото счупване е на лице.Караи си работа.ПийсJacK`DanielS написа:вий кво "градски и извънградски" !!!разбрахме колко разбираш от коли !!! спри се да се правиш на остроумен че вече ни писна на оная работа не само на мен а и на много колеги тук !!! до сега си малчах но видях и чух кви глупости ми наговпори и не излезе прав макари да се калнеше... затова ако обичаш спи да даваш акъли насам натам и само да залъгваш некомпетентните хора! дразниш !!! не разбра ли вече от десетките коментари които си написал!!! спи да осираш и тая тема пиши си там в твойта тема как хората дето разбират са ти правили колата някога и са ти подсказвали кво са правили и ти си си водил записки че после да се хвалиш... айде няма нужда моля те !!! колата вече нее твоя и няма нищо общо с преди... Момчето ще си я прави както си иска и както си знае!!! айде стига толкова от мен !!! и моля те ваздържай се от евтини коментари дето само ти си ги четеш и се кефиш на тях! приатна вечер и лек ден!!!r.punto написа:Но в търново филма е мадафака.Наи добре да му направят метализирана и с нея понеже в търново все сервизи са яката работа с едно две изключения но там няма да му вземат колата за правене по ред причини.Но съм сигурен ще затворят р паена гар.колата дано нямат грижи
Коментар
-
е надали е спесо рейсингici написа:аха, от ония имитации, направо е за кошчето значи.WhitePower написа:металната е маде ин улица симеонici написа:да не си я хвърлил металната гарнитура бреs00rry написа:до сега бях с метална гарнитура но сега взех пауен
каква марка беше ?Може да се затвори пак с нея при малко допълнителна подготовка без никакви грижи 
правеняк лошото е че има един счупен мотор заради такава гарнитура шото лекичко смучела водичката и миела чистоновия мотор след основенефекта беше счупено бутало
Power Under Pressure
Коментар
-
нямаш си и на идея от къде дойде проблема със счупените бутала затова недей да се излагаш!r.punto написа:Братле не чети между редовете и няма да се нервиш.Колата сглобихте ли я както си знаете ?,счупили се?още като те видях как слушаш ми стана ясно че бъдещото счупване е на лице.Караи си работа.ПийсJacK`DanielS написа:вий кво "градски и извънградски" !!!разбрахме колко разбираш от коли !!! спри се да се правиш на остроумен че вече ни писна на оная работа не само на мен а и на много колеги тук !!! до сега си малчах но видях и чух кви глупости ми наговпори и не излезе прав макари да се калнеше... затова ако обичаш спи да даваш акъли насам натам и само да залъгваш некомпетентните хора! дразниш !!! не разбра ли вече от десетките коментари които си написал!!! спи да осираш и тая тема пиши си там в твойта тема как хората дето разбират са ти правили колата някога и са ти подсказвали кво са правили и ти си си водил записки че после да се хвалиш... айде няма нужда моля те !!! колата вече нее твоя и няма нищо общо с преди... Момчето ще си я прави както си иска и както си знае!!! айде стига толкова от мен !!! и моля те ваздържай се от евтини коментари дето само ти си ги четеш и се кефиш на тях! приатна вечер и лек ден!!!r.punto написа:Но в търново филма е мадафака.Наи добре да му направят метализирана и с нея понеже в търново все сервизи са яката работа с едно две изключения но там няма да му вземат колата за правене по ред причини.Но съм сигурен ще затворят р паена гар.колата дано нямат грижи
Коментар
-
вземи си гарнитура от тези
http://www.rallyshop.it/index.php?ma...oducts_id=1851 идва за пет дни до бг и доставката не е мн 22 евро
Коментар
-
самоче аз несъм го зглабял пунтото като хвърли турбината, небях в БГ и имаше направи си сам...r.punto написа:Добре ти щом си имал идея и строшването е станало значи грешката яснаJacK`DanielS написа:нямаш си и на идея от къде дойде проблема със счупените бутала затова недей да се излагаш!
Заеби тия спорове всеки прав за себеси дано нямате грижи с тази кола повече и това е.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар