Re: какво масло да сложа на бравото
А сега почни да следиш дали няма да протече от гарнитуратан а капака
mehanoveca написа:
Значи, според теб, един фиат панда ако го карам след 4000 оборота по баири за 60000км ще "умре"? И ти си правил 4 такива автомобила? Значи на стилото имам над 100 000км, като с 1.6 често се налага да минавам 4000 оборота при изпреварване, натоварени, по баири и с багажник на тавана, 5 години така вече, сега жена ми няма да ти разказвам как го кара. Старата кола на баща ми, която бракувахме тази година, на над 400 000 км му свалих мотора и си го пазя по сантиментални причини и мога да ти снимам цилиндрите и вала да ми кажеш от 20 години каране с минерално масло как са му гърбиците и тоя хонинг истински ли е или не. Като огледаш автопарка около теб, колите на колко години са и минали ли са 60000км по баири? Казваш,ч е нищо не рекламираш, но все пак даде личен пример с около 100 коли на твои приятели и познати с които имаш челен опит. На едно от клипчетата ти има два кашона с политрон, имаш "фрикшън тестер" и сравняваш различни масла. Отчаяно се опитваш да убедиш/разкажеш на всички за едно масло, което елиминира износването на 100%, секретна военна американска разработка е и се продава само в България и Сърбия по същата причина. Писал си за същото в няколко различни форума, някой ти беше сложил линковете в "оная" тема. Ако на някой това му се струва странно да вдигне ръка. http://www.offroad-bulgaria.com/show...b3ed36af1ca2e7

Коментар