Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политрон - тестове на живо през седмицата

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    BO написа:
    Danchojn, може ли да попиташ дали теста може да се извърши с турбо автомобил от публиката.И как гарантира (има ли покритие на цената на автомобила, поне), ако нещо му се случи.Ако е навит аз предоставям БМВ за тест, ако в трета независима страна остави цената на автомобила като залог.п.п. Аз още търся да речем 200мл масло Политрон за тестове.
    Както вече споменах, може да правите каквото искате. Само, че аз няма да съм ви ПОСРЕДНИК. Знаете сайта, там има координати, говорете си и така. С радост ще помогна с каквото мога, но не съм съгласен нещата да минават през мен и после да има сърдити.Когато исках да разбера що за стока е Политрон, отидох и си купих. Не знам от къде ще намериш така масло. При мен не се задържа. Ако от някъде остане, хората си го взимат, което е напълно нормално.И още нещо. Колко време е вече на пазара този продукт? Колко автомобила е повредил? Само е помогнал. А аз онзи ден станах свидетел, как за 300км един Арал 5W40 скапа една хонда, нещо което никога няма да се случи с Политрон. Та така със здравите Хондови двг-та дето ги карат с вода. ВО: Имам сигурна информация, не от България, че навсякъде където пише, че даден лубрикант не се сменя, е само от екологична гледна точка, да се използват по-малко масла и петрол съответно. Информацията е 100% сигурна. Светът е малък
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

    Коментар


      Момчета, вижте сега, без лоши чувства но прекалихте и то много.До колкото познавам Г-н Борисов, е човек с чест, един от малкото такива вече в нашата родина. Рано или късно той ще прочете какво става тук и едва ли ще му е приятно. Аз на негово място, ще поискам да нямам нищо общо с този форум и то заради едни и същи лица, подиграващи се с продуктите му, без да имат представа как работят. Хора които твърдят, че продукта работи, а после търсят под вола теле. По същите причини, има и хора, които все по-малко пишат тук. Аз днес разговарях с него, сутринта, защото обещах и повярвайте ми, не му стана приятно. Не си мислете, че човека разчита на Фиат Форум България за да закърпи месечния бюджет. Тук той присъства заради мен, защото ме уважа, както и аз него. Онзи ден пазарувах и няма да ви казвам, колко кашони с масла трябваше да изчакам да заминат за да ми обърнат внимание. Транспортни фирми пазаруват от тях Политрон Грес на варели-х200кг. Хората казват - с другите греси мажем на всеки 2 часа, с тази на 1 седмица. За какво говорим? Това не са малко пари, дали хората ще ги дават просто ей така. Обаче ние сме най-умните, ще упорстваме и това е, а отговора е много прост - като не ти допада нещо, но не го познаваш, просто не давай мнение, за да не заблуждаваш останалите.Поставете се на негово място. Защо вярвате толкова много на Мобил1 например. Да не би техният вносител да ви направи 5 теста. Да не би да видяхте с очите си как работят техните продукти. Честно казано повдига ми се вече от тая разправия. Както казва и Оги в друга тема, който има желание, търси начин, който няма, търси оправдание.
      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

      Коментар


        няма лошо, нека си ги ползватама ти да пишеш че Мотул, Арал и подобни скапват мотори е доста налудничаво
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

        Коментар


          Sev написа:
          няма лошо, нека си ги ползватама ти да пишеш че Мотул, Арал и подобни скапват мотори е доста налудничаво
          Аз дадох факти. И мнението ми се подкрепя от професионалисти в областта. Хора занимаващи се дълги години с масла, не искат и да чуят за сегашният Арал например. Това са хора ремонтиращи техника, която навърта милиони км, и могат да преценят кое става и кое не, нали. Километърчетата, които ние навъртаме са нищожно малко. Е, не сте длъжни да ми вярвате, носите си вашите глави, съответно си имате и отговорност за решенията.Поздрави.
          Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

          Коментар


            чакай чакайпърво говориш там някаква кола за 300 км издала богу духслед това говориш за милиони километрислед като е карана само 300 км с това масло, как решиха тези капацитети че е от маслото?
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

            Коментар


              Не ме разбра, едното няма много общо с другото. Хондата си се скапа от Арала. Хондата е на приятел и сменил маслото при маслар уж с истинско. Факт е обаче, че автомобила пуши като комин и използва маслото за гориво в рамките на 300км. Капацитетите, помогнаха само или по-точно потвърдиха тезата ми, че е от маслото. По същата причина те одавна не го ползват. Преди 6-7г. обаче твърдят, че е било в пъти по-качествено. Тогава аз не съм го ползвал и не мога нищо да кажа, но го ползвах преди 4г. някъде, не на Пандата и не го изтърпяхме много. Напълно си губи вискозитета като загрее. Или в БГ всичко е менте или си е скапано. Хората потвърдиха абсолютно същото. Но понеже махнаха доста EP добавки, по-скоро мисля че е второто. Та това е историята, просто нещата не са такива каквито ни се представят. Големите компании използват името си за да ни пробутват все по-големи боклуци на висока цена. Да, сигурно си викате, тоя е ненормален, но аз предпочитам да съм си такъв и да не правя ремонти. Почти всички, коли с които се занимавам, вече не се сменят обтяжни ролки, само ремъци. Ролките получават прясна грес и пак са в играта. Това не е ли предимство? Вече има екземпляри на 160 000км. Изкара ли са 4 ремъка и като се почистят не може да се каже, че са работили.
              Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

              Коментар


                С две думи казано накратко,слагайте навсякъде политрон ( масло двигател,скоростна кутия,хидравлика, грес по лагерите и шарнирите, антифриз) и няма да ремонтирате. :D Общо взето така ми звучи и пак не мога да си обясня как в страната на маркетинга и рекламата производителя на продукта не го продава,няма изградена мрежа за пласмент,не му прави реклама,че дори няма един добре изглеждащ сайт? Да не би това масло да се прави в комшийска Сърбия,че гледам централата за Европа е там?
                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

                Коментар


                  Абе живи и здрави да сме.
                  Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

                  Коментар


                    последно менте ли е или толкова си могат?защото моженето са го доказали и продължават, защото такова масло се сипва на елитни доработени автомобили...щом там държи ще държи и при тази нашнска Хонда каквато и да е тя
                    2015 Renault Megane Expression GT
                    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                    Всичко за FIAT Bravo 2007

                    Коментар


                      dudulia написа:
                      Да не би това масло да се прави в комшийска Сърбия,че гледам централата за Европа е там?
                      Централата за Европа е тук - България. Сега може би ще запиташ, тук ли се прави.
                      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

                      Коментар


                        Danchojn написа:
                        ВО: Имам сигурна информация, не от България, че навсякъде където пише, че даден лубрикант не се сменя, е само от екологична гледна точка, да се използват по-малко масла и петрол съответно. Информацията е 100% сигурна. Светът е малък
                        Няма никаква логика.Значи аз имам един двигател, който на всеки 20к километра "яде" по 7 литра масло.Значи на 5 смени двигателя (взимам този километраж за смяна на скоростна кутия) изяжда поне 35 литра масло.Значи са решили да спестят 1 литър масло (което се рециклира, а не отива напразно в природата) на всеки 100к километра, вместо да направят мега масло (като Политрон) и вместо да се сменя на 20к да се сменя на 50к и да имаме спестени над 20 литра масло за рециклиране.Хайде няма нужда.
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

                        Коментар


                          Трансмисионното не е като двигателното, ама вообще. Я сложи в скоростната на бмв-то от двигателното, да видим колко бързо ще умре. Просто спестяват факта, че колите се произвеждат с експлоатационен срок до 10г. макс. Това, че не се сменя е ИЗМАМА, защото не са уточнени всички фактори. Най-големият куриоз е при опелите. И на тях така пише И като им смениш маслото, собствениците не могат да си познаят колите. Ама как така е по-добре, нали пише еди си кво. Еми така - маркетинг и .............................. практиката е добър учител и не е за пренебрегване.
                          Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

                          Коментар


                            цитат:Има и една немалка част автомобили, чийто трансмисии са необслужваеми и те се водят fill for life- животът на маслото е животът на трансмисията. При проблем с кутията, същата се заменя с нова.Ето на това бих казал - Хайде няма нужда. Не се заяждам, жив и здрав, ламарините после, но ни лъжат и мачкат всячески......
                            Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

                            Коментар


                              http://bmwpower-bg.net/forums/viewto...source=message Да дигна малко темата. Мисля, че линка спокойно се причислява към тестовете и резултатите от Политрон. Всеки който го прочете ще стане ясно. Написаното от колегата в БМВ клуба е на 100% истина и го потвърждавам напълно. Реших да пусна линка не с цел заяждане, но понеже тука има доста лица НЕ ВЯРВАЩИ НА МЕН - Е, ЕТО ПОТВЪРЖДЕНИЕ И ОТ ДРУГ ПОТРЕБИТЕЛ, РЕАЛЕН. И те ще се множат със сигурност. Поздрави на всички.
                              Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

                              Коментар


                                И от кога мнението на един потребител се смята за тест на даден продукт?Не целя да се заяждам,но никъде не видях каквито и да е било резултати от тест.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

                                Видео от Италфест 2011

                                Коментар

                                Working...
                                X