Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT STILO-мнения

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #61
    Привет, аз съм тук с надеждата да ми разясните предимствата и недостатъците на стило 1.9 JTD i 1.9 multijet? Интересувам се основно за разхода на горивото, возията и ако има още нещо важно, което да трябва да знам. Ориентирам се към едно от двете и се надявам тук да се разреши дилемата.Мерси предварително

    Коментар


      #62
      jtd115 е по-евтин за поддръжкамултиджетовете имат ламбда сонди, филтър за твърди частици, малко "по-умен" ЕГР и т.н.За разхода .... ми мултиджетовете имат 6та предавка, но когато мощността скочи от 115 на 140 или 150к.с. и разхода трябва да се увеличи.По-удачен ми се вижда жтд115, но ЕВРО3, че май има и евро4 такива
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

      Коментар


        #63
        В момента карам Фиат Брава.Сменил съм предни носачи и амортисьори и въпреки това,като минавам през неравности или особенно през лошо наредени павета имам усещането за апокалипсис.Всичко дрънчи и се тресе,като пред разпад.Въпроса ми е как е сглобката на Фиат Стило?Ако си смениш,каквото трябва по окачването дали ще бива возията щото Бравата няма оправия?

        Коментар


          #64
          Возията е усезаемо по-добра.Стило е като лодка в сравнение с Браво/а.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

          Коментар


            #65
            купих стилото преди точно една година.Като цяло много добра кола.разбира се,като всяка втора ръка,трябваше са сменя някои неша:биалетки,задна главина,филтри,ремъци и ролки,гуми.най-трудно се справих с тампоните на задния мост.За прав път ми се случи да се счупи пружина на предно колело на кола.Това е и наъ-скъпия ремонт по нея досега.Купих обаче пружини KAJBA-japan и амртрисори монро-двойнодейсващи исега се изправи като джип.Малко по твърдичко вози,нов завоите е като закована.Двигателя е мдного дабар и икономичен -5.6 л нафта смесено движение през лятото и 6.7 зимата.не съм отстранил проблема с машинките на фаровете.Четките на елмотрчето са износени до нула-мнго стрнно.Ако някой има идея от кде даа се снбдя с нови нека да сигнализира.
            go.go.go,johni,go

            Коментар


              #66
              Stilo multijet

              Здравейте колеги ! От септември тази година придобих Стило мултивагон ,като кола втора употреба винаги си има и недостатъци.Смених доста работи докато я въведа малко в ред и реших за последно да сменя ремъците .всичко си беше нормално преди това нямаше никакво ръмжене и виене,сега всичко е ново но има едно ръмжене на 2100 оборота,смених и датчик разпределителен вал.мислех че при първия майстор е пренатегнат ремъка след второ зацепване няма промяна ,идва ми вече да взема да си върна старите ролки.
              Anton

              Коментар


                #67
                Стара тема, но и аз да питам, че заглеждам едно стило. 1.9 JTD 90 коня, 2003 година. 4 врати. 3 бона го дават. Как е тая кола? Какво й куца? Видях, че разхода е нисък, но не знам какво ще я боли най-често? Имам в момента Браво с джанти 14-ки, та викам дали ще станат на стилото? 98 болт и т.н., знаете как са... Или стилото си е за 15ки джанти?http://www.carmarket.bg/fiat-stilo-1...5B%5D=24Или нещо му има за тия пари?
                Fiat Bravo 1.8 16V 96'

                Коментар


                  #68
                  Не може с 14", по-големи са спирачните дискове и съответно - спирачните апарати. Не знам защо мислиш, че кола на 11 години трябва да е по-скъпа от 3’000 лв. Отивай, гледай я ако ти е наблизо, вземи още някой с теб, и така.

                  Коментар


                    #69
                    Бе, викам да сменям бравото с нея, ама не знам. Тая електроника в нея, та чух, че и частите са бая скъпи на това стило. Питам за мнения дали си заслужава.
                    Fiat Bravo 1.8 16V 96'

                    Коментар


                      #70
                      qnkov написа:
                      Бе, викам да сменям бравото с нея, ама не знам. Тая електроника в нея, та чух, че и частите са бая скъпи на това стило. Питам за мнения дали си заслужава.
                      С електрониката се свиква , а частите колко пък да са скъпи? Миналата седмица сменявах носач Технорот за 60 лв с няква отстъпка, кормилен накрайник и биалетка пак Технорот по 13лв.
                      Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                      И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                      .

                      Коментар


                        #71
                        Stilo Двувратка до 2400лв

                        Скоро ми предстои да стана шофьор и като за първа кола съм си избрал Stilo.Изглежда ми като най-добрия вариянт между цена, качество, екстри и разход.Не ми се взима за същите пари, някой 15 годишен немски таралясник.Та въпроса ми е: Подходящ ли е модела за начинаещ шофьор, виждам че двигателя е 115 коня, и се очаква да правя доста грешки отначало, евентуално да я чукна тук там. За 2400 лева може ли да се намери сносен модел с 2 врати, преглеждам обявите и мисля, че тези над 3к са по-добри, но не ми се дават толкова пари.
                        Здравето е блаженство за тялото, за ума - знанието

                        Коментар


                          #72
                          А на каква кола си карал шофьорските курсове - бензин, или дизел? Стило със 115 коня си е направо самолет за начинаещ шофьор, но пък от друга страна е много лесен автомобил за каране. Само внимавай на кръстовищата, когато си на скорост и без газ, че дизела си дърпа здраво.
                          Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

                          Коментар


                            #73
                            За тези пари почти няма вероятност да попаднеш на свястнo stilo.По-добре дай 1800-2000 за читаво Браво JTD.http://www.cars.bg/c691893http://www...ars.bg/c611049
                            "Без сърца, сме просто машини"
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid
                            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

                            Коментар


                              #74
                              Fiat stilo

                              Карах Мерцедес B180 2.0 CDI 2009 година, добра кола, и няколко пъти оперл астра. Няма място за сравнение, опела не струваше пред мерцедеса, и от там ми дойде мерак за по-нова година кола. Определено фиат стило е моя модел. Не съм карал браво, но от първо впечатление, като външност стилото ми е по-симпатично. Ако не е дизел а бензин, 1.6 двигател оправя ли ме, нещо подобно: http://www.cars.bg/c686199
                              Здравето е блаженство за тялото, за ума - знанието

                              Коментар


                                #75
                                Като ще е стило, по-добре дизел - мое мнение все пак. Може да се намери за 2500-3000 читаво. Моето навремето го взех за 3450, продавача (частно лице) го беше взел от автокъща за 2400, а на фактурата пишеше 1700 Интересното беше, че ме изпревари от същата къща с няколко часа, а там ми казаха, че ако се откаже, ще ми го продадат за 2000. Тъй като бях пратил двама различни да гледат колите, не разбрах, че става дума за една и съща кола, докато първият не дойде да я види, след като вече бях я купил и каза, че точно тази кола е гледал в автокъщата - късмет, какво да се прави За година и половина и повече от 20к километра - никакви ядове!
                                Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

                                Коментар

                                Working...
                                X