Отвори мобилето има над 10 стилота с 2/3 врати с 1.8, даже има едно с метан.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за Алфа Ромео 147
Collapse
X
-
Търси се след 2006г. +didich написа:Отвори мобилето има над 10 стилота с 2/3 врати с 1.8, даже има едно с метан.
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
8 свещи, кабели, дебитомер и постоянни проблеми с адаптацията ми се струват доста добра причина да не вземеш такава кола
И да добавя, че цената на тази кола след 2 години ще е - 1500 лв., независимо какво правиш и сменяш по нея.Като гледам 159ките как стремоглаво вървят надолу и пускам сълза...За Крома 2 да не говорим, има 9 обяви за под 5000 лв., най-евтината е 3300...
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
хаха, 150лева е. На фиата е 100, защото е дъртоdidich написа:
баси, ми то нема, има в карса 2, които са 2004г., ама са 2,4 170к.с., колега не взимай толко нова кола, ще те одрусат с данъка тия кръвопийци в общината 
Kолега, тия свещи не се сменят всеки ден... даже мисля, че държат повече от обикновените 10-15к километра. Кабелите не знам наистина, не ми е казвал да ги е сменял, но там са бобини предполагам. Дебитомера е сменян преди година. Той проблеми с газта не е имал, просто самата кола 1.6 си гори колкото двигателите 1.8 и 2.0И какво ме интересува цената след 2 години, аз не я вземам да я покарам 1 година и после да я продавам. Аз взема ли я ще си я правя за мене, защото човек правили си колата поддържа ли я, няма как да излезе на печалба.П.П. сега погледнах обявите за стилота... само 2 от тях са частни лица, някак си не ми се иска от автокъща да си купувам колаM5kov написа:8 свещи, кабели, дебитомер и постоянни проблеми с адаптацията ми се струват доста добра причина да не вземеш такава кола SmileИ да добавя, че цената на тази кола след 2 години ще е - 1500 лв., независимо какво правиш и сменяш по нея.Като гледам 159ките как стремоглаво вървят надолу и пускам сълза...За Крома 2 да не говорим, има 9 обяви за под 5000 лв., най-евтината е 3300...Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Вземай я, що искаш да те разубеждаваме, като не поддаваш
И на мен всеки ми вика, че съм откачен да взема такъв жип, пък ей на, взех го.
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
1.6тс 120- вариатор- 8 свещи- 2 ламбда сонди- стъпков мотор- дебитомер- тпс- кнок сензор- VIS актуатор------------1.9 115- дебитомер- егр - затапва се без последствия- турбо - няма да береш ядове, ако си отваряш очите при покупка- маховик - това си е консуматив, ако те плашат 200лв за втора цедка .... също няма да береш ядове, ако си отваряш очите и сетивата
- дюзи - ами TS и той има инжектори и те се износват, ако ми схващаш мисълта.И така към ТС да добавяме разход на бензин, защото такъв ще имаш. Добавяме ресет на адаптации, защото няма да можеш да си я настроиш, като хората, а това означава каране на бензин.И накрая пак да го натъртя 120 атмосферни коня, дето я ги има, я ги няма. Разбирам да говорим за голям мотор, в6 на газ - ок ама ....
F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Комшията има две Алфи TS - 155 и GTV, 2000куб, 150к.с., карат се ежедневки от него и жена му до работа. Верно доста по-дърти са, ама освен че сам е потрошил кутията на едната, други големи ядове е нямал. Газ нямат и не са имали. Има и две BMW-та 530d, но Алфите се карат ежедневно, баварките на дълъг път. Ако бяха толкова чупливи да ги беше разкарал досега. Иначе аз съм на мнение да се понапънеш за Браво 2
Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Истината е, че никога не съм карал дизел, трябва да седна да видя какво е, дали ще ми хареса. На тази дето съм попаднал мисля, че имам късмет. Вярно и Банков ми вика вземи дизел, върви при Емо да ти я направи да върви и си карай. Трябва да се огледам дали няма някъде читав дизел да взема да пробвам. А мисля, че фейслифт 115 няма има 120 8клапана и 150emzo написа:1.6тс 120- вариатор- 8 свещи- 2 ламбда сонди- стъпков мотор- дебитомер- тпс- кнок сензор- VIS актуатор------------1.9 115- дебитомер- егр - затапва се без последствия- турбо - няма да береш ядове, ако си отваряш очите при покупка- маховик - това си е консуматив, ако те плашат 200лв за втора цедка .... също няма да береш ядове, ако си отваряш очите и сетивата
- дюзи - ами TS и той има инжектори и те се износват, ако ми схващаш мисълта.И така към ТС да добавяме разход на бензин, защото такъв ще имаш. Добавяме ресет на адаптации, защото няма да можеш да си я настроиш, като хората, а това означава каране на бензин.И накрая пак да го натъртя 120 атмосферни коня, дето я ги има, я ги няма. Разбирам да говорим за голям мотор, в6 на газ - ок ама ....Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Колега, един съвет от мен! Ако ти харесва и ти е на сърце, взимай и не му мисли.Каквото и да избереш винаги някой ще те разубеждава. Ако се окаже смотаняк, то ще го знаеш от собствен опит. В противен случай рискуваш да те е яд, че не си взел нещо, което ти харесва. Ако бях на твое място, щях да я взема, дреме ми за общото мнение. :D207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
[quote="emzo"]Нямаш си на идея, колко ще се ядосваш ако си вземеш точно тази кола. Или която да и бензинова алфа 147.Само като и видиш рейките, ти става ясно , за какъв ГИ иде реч. :P Това само по Валтеко подобната рейка ли го разбра :D .Аз като купих БМВ-то беше с ГИ Ланди Ренцо-така си дойде от Италия.Инжекторите бяха МЕД и след около 10х.км с нашата газ дадоха фира.Опитах с почистване и кво ли не но уви.Понеже са доста скъпи и не уважавам Валтеко подобните,особенно след един опит с рейка Алекс,която изобщо не можеше да храни зверчето след 4 х/об.м си сложих инжектори Хана.Еми качеството си е качество макар и на малко по-висока цена.На първо място абсолютно безшумни,не като МЕД-а все едно караш дрът дизел.Иначе по темата истина е всяка една дума,която казваш за да го откажеш от тази Алфа.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Що не си в София да те кача на пунтото и ще ги забравиш тия Алфи, щом искаш двувратка
п.п. аз съм на принципа, че след като ще те друсат с данъка, защото си над 100к.с. по добре си вземи нещо с голям мотор, примерно 2.0 литра, поне да знаеш, че като настъпиш ще върви, тая 1,6 ми се струва доста слаба работа, малките мотори са специалност на японците, вземи си кола с голям мотор, вервай ми хем ще върви повече, хем разхода градско спрямо малкия мотор ще е почти еднакъв и поне няма да те е яд
punto HGT
Коментар
-
Ще отида да видя тази и евентуално някой дизел, да видя все пак как върви какво прави.didich написа:Що не си в София да те кача на пунтото и ще ги забравиш тия Алфи, щом искаш двувратка
п.п. аз съм на принципа, че след като ще те друсат с данъка, защото си над 100к.с. по добре си вземи нещо с голям мотор, примерно 2.0 литра, поне да знаеш, че като настъпиш ще върви, тая 1,6 ми се струва доста слаба работа, малките мотори са специалност на японците, вземи си кола с голям мотор, вервай ми хем ще върви повече, хем разхода градско спрямо малкия мотор ще е почти еднакъв и поне няма да те е яд
Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Това ти е най добрия вариант, покарай и виж как ще ти легне, защото от мохабета тук човек се пали и си губи съня, но на живо нещата може да са по различни - или ще се запалиш още повече или просто ще си кажеш, това не е мойта кола.п.п. имай предвид, че при дизела след един чип си +30 кончета, докато с бензина си стоиш сток и ако искаш повечко коне ще трябва да сменяш пак колата
punto HGT
Коментар
-
Що не писа по-рано да вземеш за стилото за 2,3к лв,Емо и без тва го беше направил да върви.
Дизел брато,аз съм пристрастен,ама съотношението вървеж/горене в сравнение с ТС е от небето до земята.А и като допълнение,лично предпочитам да си купя кола,която да карам след покупката,а не да и оправям проблемите с маслото,но парите са си твои,никой от тука няма да ти каже пич,ей ти 200 лв и съвет от мен,само даваме безплатни акъли.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар