BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Диагностика ма МAF-sensora/дебитомера/ на 1.9 JTD и 2.4 JTD
Collapse
X
-
G.Konzolev написа:Току що замерих напрежението на МАФ-а.Колата беше студена, оставих я на празен ход за 3-4 минПри 850рпм - 2.2вПри 3000 - 3.5вМаксималното напрежение, което запомни уреда(предполагам е точен, че е скъпичък) е 4.1вНякой ако може да ми го разтълкува ?
Коментар
-
Дебитомера е чистен, той беше целия черен.Смея да твърдя, че никога не беше свалян.Проблема си Stefan Hadjov съм го описал тук:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...188#358188Но сега вече знам, че не ми е той проблема.
Коментар
-
G.Konzolev написа:Дебитомера е чистен, той беше целия черен.Смея да твърдя, че никога не беше свалян.Проблема си Stefan Hadjov съм го описал тук:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...188#358188Но сега вече знам, че не ми е той проблема.
Коментар
-
Извинявам се че се намесвам тука..виждам че за дебитомери се говори..та да не отварям нова тема.Питането ми е следното: колата се кара с изключен дебитомер- разход под 6/100 ако се кара до 100 км/ч, около 9/100 градско.Отлично ускорение и динамика, перфектен разход...пропушва леко само като я настъпя и то най вече на 1-ва 2-ра предавка. Някой да ми каже ЗАЩО подяволите да си купувам дебитомер???Lancia Kappa 2.4JTDи едно уточнение..знам че колата е с "чип" слаган в Италия.Lancia Kappa 2.4 JTD
Коментар
-
Звучи добре..но не ми се вижда основателна причина да похарча 200 кинта за нещо от което не усешам необходимост. Двигателя се държи перфектно а и разхода е малко под каталожните данни. Някой ми каза че е възможно в сменения софт да се симулират данните от дебитомера...което малко ми е странно, но все пак тая кола не показва никакви симптоми че и липсва дебитомер!Lancia Kappa 2.4 JTD
Коментар
-
pimpo7 написа:Извинявам се че се намесвам тука..виждам че за дебитомери се говори..та да не отварям нова тема.Питането ми е следното: колата се кара с изключен дебитомер- разход под 6/100 ако се кара до 100 км/ч, около 9/100 градско.Отлично ускорение и динамика, перфектен разход...пропушва леко само като я настъпя и то най вече на 1-ва 2-ра предавка. Някой да ми каже ЗАЩО подяволите да си купувам дебитомер???Lancia Kappa 2.4JTDи едно уточнение..знам че колата е с "чип" слаган в Италия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар