Дано сте прави за случайното съвпадение между случката със скоростите и прблем по електриката :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
неоткриваемо тресене на двг.
Collapse
X
-
естествено че не е в ред за това съм написал че са две снимки на този тампон и в едната снимка съм го натиснал навътре а в другата навън зада се види как играе по остта си за него казах че са скъсали.S_BANKOV написа:Ац също съм на мнение че проблема е от дисбаланс в мотора, но гледайки снимките тази тампон ми направи впечатление че нещо не е в часivel написа:ако е дизелов мотор мога да се съглася че вибрацията може да е от тампон,но на бензинов е смешно и непрофесионално да си мислим че е от тампонweekend hlx 2.0 20v
Коментар
-
ето и малко снимки от свалените скорости. да кажа само че няма никакъв видим проблем в съединителя освен търкането на лагера в притискателя. по маховика няма никакви видими деформации болтовете са здрави и стегнати . така че "пророците" който предположиха че не е там проблема се оказаха правиhttp://koceboce07.snimka.bg/automobi...tel.650497.allweekend hlx 2.0 20v
Коментар
-
9.7 равна на 5-те цилиндъра ми да тресе но вече се замислям и не мога да остановя колко е , но да отбележа че не са сменили тампона и това според мене дава отражение на предаването на вибрациите към купето. с две думи следващия петък ще сменя и тампона и тогава ще имам реална представа как тресеWhitePower написа:и сега пак тресе илимерни една компресия това ми идва на акълаи ако нямапроблем съм и там съм пас аз нямам повече идейweekend hlx 2.0 20v
Коментар
-
по скоро ще предаде вибрациите според мен де. а дали е износен- ми не само лагера дет е трил в притискателя беше поизядено но сичко друго наред пластини прави имаше си и феродо но ми направи впечатление че като погледнеш от страни феродото все едно е от две части слепени и посредата се беше напукало но иначе бая си имашеПогледни малко по нагоре снимки съм направил но незнам така може ли да прецениш в какво сътояние е съединителяDido_Lyubenov написа:То от тампоните със сигурност ше се успокои, въпроса е колко. Поне заслужаваше ли си да се разглобява съединител- беше ли достатъчно износен, или ...weekend hlx 2.0 20v
Коментар
-
ааааиде пак за жената :P извиняваи забравих да напиша -да погледнаха го няма нищо нередно,то конзолата беше свалена и само болтовете трябваше да развият . а втулката не я смениха защото не остана време понеже ако не бях взел сега колата цяла седмица щеше да им виси в сервиза щото аз си карам служебна и няма как двете да ги карам наведнъж. но аз съм я купил втулката и в петък ще я сменявам.някой има ли спомен за размера на тази втулка . тая която купих е фи 5см и3.4 широчина но в магазина не бяха сигурни дали е тя а докато не сваля старата нема как да знам.колега за какво ти трябваше цената на съединителя и как е ,добре или съм се минал ???kaci написа:Това с притискателя е нормално за кола карана от жена!Чудно ми е защо не са сменили втулката (не е тампон) при положение, че сега и е бил момента
Задния тампон погледнаха ли го така както ти написах (с демонтиране)?weekend hlx 2.0 20v
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар