Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Stilo 1.6 16V 103 конски сили - не пали след подаване на ток

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• Слав
    отговори
    Това си го знам, но много пъти съм подавал и взимал ток по "стария" начин, защото е по-бързо и по-лесно, но сега стана белята.

Както и да е. Поръчах вече схемата от Полша. Ще ви държа в течение.

Напиши коментар:

• S_BANKOV
    отговори
    stilo_new написа: Преглед на мнението
    Със зарядно е ясно! Става въпрос за подаване на ток някъде на пътя, паркинг и т.н
    Написаното от колегата ВО ме учудва. Когато се е налагало: автомобилът е запален, закачват се кабелите, другият се опитва да запали, без да се гаси работещият автомобил.
    Чуден вариант при лада и москвич. Там където има електроника не е вариант

Напиши коментар:

• kluchar
    отговори
    Така няма да стане беля с електрониката на колата и на двете
    Деде не дава да давам ток -веднъж така объркали кабелите ама това на Москвич и се разминали леко

Напиши коментар:

• stilo_new
    отговори
    Със зарядно е ясно! Става въпрос за подаване на ток някъде на пътя, паркинг и т.н
    Написаното от колегата ВО ме учудва. Когато се е налагало: автомобилът е запален, закачват се кабелите, другият се опитва да запали, без да се гаси работещият автомобил.

Напиши коментар:

• NikMar
    отговори
    Стилото не е с нищо по-различно от друг автомобил. И при подаване и при вземане на ток се спазват елементарни правила, за да няма проблем.
    Едното от тях е като даваш ток, то закачаш колата, палиш твоята и седиш да кажем 10 минути, без другата да е на контакт. След това, преди другия да започне да върти, то задължително си гасиш колата и чак след това другата кола се пробва да запали, докато донора е загасен.
    Това на практика е зареждане на акомулатора, в този случай алтернатора получава още един консуматор, по-добре да се зареди изтощения със зарядно.

Напиши коментар:

• BO
    отговори
    Стилото не е с нищо по-различно от друг автомобил. И при подаване и при вземане на ток се спазват елементарни правила, за да няма проблем.
    Едното от тях е като даваш ток, то закачаш колата, палиш твоята и седиш да кажем 10 минути, без другата да е на контакт. След това, преди другия да започне да върти, то задължително си гасиш колата и чак след това другата кола се пробва да запали, докато донора е загасен.

Напиши коментар:

• kluchar
    отговори
    Нито ти да даваш нито на тебе да дават .
    Зареждаш си акумулатора и го слагаш на колата.

Напиши коментар:

• stilo_new
    отговори
    Не трябва да се подава ток на Стило ли? Или има някакъв безопасен начин? А от Стило - на друг автомобил, може ли да се подава?

Напиши коментар:

• hifi_stereo
    отговори
    Има я и в Алибаба https://www.alibaba.com/showroom/l9116.html

Дано само тя да е заминала.
    Мен изрично ме предупредиха , да внимавам с подаването на ток на Стилото.
    Последна редакция от hifi_stereo; 22.02.2018, 13:33.

Напиши коментар:

• Salvador
    отговори
    От Полша идват неща с DHL най-често.

Напиши коментар:

• Слав
    отговори
    Ето тази схема е изгоряла:
    ST L9116

Сега се издирва такава !
    Ако някой има негодно ЕКУ, но тази схема е здрава нека се обади за оферта

П.П.
    Ето това ми трябва:

http://allegro.pl/st-l9116-st-ue06ab...045663464.html

Идеи как да го взема от Полша?

http://www.leomodulos.com.br/st-l911...erto-ecu-drive

Или от Бразилия?

Напиши коментар:

• Dragoev
    отговори
    Доколкото знам след акумулатора има някакъв " модул" и тои е заминал следи токовете.

Напиши коментар:

• Tempras
    отговори
    Може да има изгорял бушон "Mega fuse", точно над плюсовата клема, в кутията.

Напиши коментар:

• Слав
    отговори
    Да

Напиши коментар:

• S_BANKOV
    отговори
    колата от която дава ток работеше нали?

Напиши коментар:

Working...
X