Ем идва коледа.........
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Тук сме приятелю,просто само като читатели....но дойде време пак да пишем в нашата си тема....Tqnkata написа:тва от сега ти казвам,че няма да стане.....не знам защо ама тук има по принцип много "рейсинг" настроени хора ако мога така да се изразя ,които обаче като стане въпрос за писта и каране на пистата изведнъж затихват изведнъж....и после пак се бият в гърдите.Не визирам никого,някой да не вземе да ми се обиди сега.Jimy написа:На стадиона не става за експерименти, ами тогава дайте да се организираме и да отидем на калояново и там да проведем среща на форума.
батка добре сме!Пак си е виждаме просто някой от нас вече не пишат толкова често в форума,а други въобще не намират смисъл за съжаление,но кво да се прави.popara801 написа:Може ли да попитам какво се случва с колегите от предишната тема?Все пак сме Ви гостували и ако занапред го направим ще искаме да се видим с тях.Ако може не се правете,че всичко сега започва,защото никой не е първи.Винаги има предшественици и да се отнасяме с уважение към тях.
Съжалявам че не дойдох в неделя...но просто имах неотложна работа.Евала на колегите които присъстваха на вашата среша и на Жорката за снимковия мат’рял!Относно нещата които продава колегата kostadinov.n-аз си купих такъв преходник и съм много доволен при услувие че бях готов да дам 20 кинта за нея,а я взех за 9.30 ...е и с почерпка де-голямо уиски...
Коледните празници идват....нормално е да се виждат украси-били те по витрини,сгради или автомобили...Роувъри примерно...
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Съби добре ми дойде това голямо синьо Джони с много лед!Racer GT написа:Тук сме приятелю,просто само като читатели....но дойде време пак да пишем в нашата си тема....Tqnkata написа:тва от сега ти казвам,че няма да стане.....не знам защо ама тук има по принцип много "рейсинг" настроени хора ако мога така да се изразя ,които обаче като стане въпрос за писта и каране на пистата изведнъж затихват изведнъж....и после пак се бият в гърдите.Не визирам никого,някой да не вземе да ми се обиди сега.Jimy написа:На стадиона не става за експерименти, ами тогава дайте да се организираме и да отидем на калояново и там да проведем среща на форума.
батка добре сме!Пак си е виждаме просто някой от нас вече не пишат толкова често в форума,а други въобще не намират смисъл за съжаление,но кво да се прави.popara801 написа:Може ли да попитам какво се случва с колегите от предишната тема?Все пак сме Ви гостували и ако занапред го направим ще искаме да се видим с тях.Ако може не се правете,че всичко сега започва,защото никой не е първи.Винаги има предшественици и да се отнасяме с уважение към тях.
Съжалявам че не дойдох в неделя...но просто имах неотложна работа.Евала на колегите които присъстваха на вашата среша и на Жорката за снимковия мат’рял!Относно нещата които продава колегата kostadinov.n-аз си купих такъв преходник и съм много доволен при услувие че бях готов да дам 20 кинта за нея,а я взех за 9.30 ...е и с почерпка де-голямо уиски...
Коледните празници идват....нормално е да се виждат украси-били те по витрини,сгради или автомобили...Роувъри примерно...

И евала че започна пак да пишеш във форума! :D
Коментар
-
Страх го е,че на магистралата ще яде бой от дизеляците.И най-вече от един...J T D написа:Малчо,ти само за пиене мислиш бре!sUkI написа:Е ама не дойдохте съботата бяхме с Наско с пунтото и с Вальо със стилото и в инфи се разбихме ....Дайте тая седмица да избухнем?
Що не дойде в неделя към СТЗ?Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Май скоро ще искаш още гориво в таблицитеRed Storm написа:Страх го е,че на магистралата ще яде бой от дизеляците.И най-вече от един...J T D написа:Малчо,ти само за пиене мислиш бре!sUkI написа:Е ама не дойдохте съботата бяхме с Наско с пунтото и с Вальо със стилото и в инфи се разбихме ....Дайте тая седмица да избухнем?
Що не дойде в неделя към СТЗ?
F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар