Ами незнам точната причина най-вероятно е излязал с голяма скорост от кръговото и не е успял да я увладее. Но по важния фактор довел до цялата работа е, че е пиян!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колега ако успея аз да ги взема ще дойда и ще ти докарам колкото искаш джанти с гуми ама нищо не мога да ти кажа сега.Поздрави и успех. :DTqnkata написа:колеги нужни са ми 2 тенекиени джанти 14-ки за фиат с някви гуми на тях без значение кви са просто на заем до като си намеря нова джанта,че сега продавам старата някой ако може да помогне ще му бъда безкрайно благодарен!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
аз нали видя кво ти писах в моята тема?popara801 написа:Колега ако успея аз да ги взема ще дойда и ще ти докарам колкото искаш джанти с гуми ама нищо не мога да ти кажа сега.Поздрави и успех. :DTqnkata написа:колеги нужни са ми 2 тенекиени джанти 14-ки за фиат с някви гуми на тях без значение кви са просто на заем до като си намеря нова джанта,че сега продавам старата някой ако може да помогне ще му бъда безкрайно благодарен!FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Да бе колега,мерси за вниманието,но и Аз нали видя кво ти писах?Няма проблем.Tqnkata написа:аз нали видя кво ти писах в моята тема?popara801 написа:Колега ако успея аз да ги взема ще дойда и ще ти докарам колкото искаш джанти с гуми ама нищо не мога да ти кажа сега.Поздрави и успех. :DTqnkata написа:колеги нужни са ми 2 тенекиени джанти 14-ки за фиат с някви гуми на тях без значение кви са просто на заем до като си намеря нова джанта,че сега продавам старата някой ако може да помогне ще му бъда безкрайно благодарен!
FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
хаха ще се стигне до консесус в крайна сметкаpopara801 написа:Да бе колега,мерси за вниманието,но и Аз нали видя кво ти писах?Няма проблем.Tqnkata написа:аз нали видя кво ти писах в моята тема?popara801 написа:Колега ако успея аз да ги взема ще дойда и ще ти докарам колкото искаш джанти с гуми ама нищо не мога да ти кажа сега.Поздрави и успех. :DTqnkata написа:колеги нужни са ми 2 тенекиени джанти 14-ки за фиат с някви гуми на тях без значение кви са просто на заем до като си намеря нова джанта,че сега продавам старата някой ако може да помогне ще му бъда безкрайно благодарен!
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Извинявам се за личното съобщение тук,но все пак да е достояние на всички.Тая наща ши..на фирма ми предлагат да си взема дължимата сума половината в гипсокартон,та ако имаш нужда от нещо такова можем да направим някъв такъв нестандартен бартер тва за сега мога.Ако не ще чакам още май май.SORRYTqnkata написа:хаха ще се стигне до консесус в крайна сметкаpopara801 написа:Да бе колега,мерси за вниманието,но и Аз нали видя кво ти писах?Няма проблем.Tqnkata написа:аз нали видя кво ти писах в моята тема?popara801 написа:Колега ако успея аз да ги взема ще дойда и ще ти докарам колкото искаш джанти с гуми ама нищо не мога да ти кажа сега.Поздрави и успех. :DTqnkata написа:колеги нужни са ми 2 тенекиени джанти 14-ки за фиат с някви гуми на тях без значение кви са просто на заем до като си намеря нова джанта,че сега продавам старата някой ако може да помогне ще му бъда безкрайно благодарен!

FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
хахаха сериозно ли бе?Между другото с колегата РВ 5976 щехме да правим едно нещо от гипсокартон ама той като гледам нещо е много несериозен в последно времеpopara801 написа:Извинявам се за личното съобщение тук,но все пак да е достояние на всички.Тая наща ши..на фирма ми предлагат да си взема дължимата сума половината в гипсокартон,та ако имаш нужда от нещо такова можем да направим някъв такъв нестандартен бартер тва за сега мога.Ако не ще чакам още май май.SORRYTqnkata написа:хаха ще се стигне до консесус в крайна сметкаpopara801 написа:Да бе колега,мерси за вниманието,но и Аз нали видя кво ти писах?Няма проблем.Tqnkata написа:аз нали видя кво ти писах в моята тема?popara801 написа:Колега ако успея аз да ги взема ще дойда и ще ти докарам колкото искаш джанти с гуми ама нищо не мога да ти кажа сега.Поздрави и успех. :DTqnkata написа:колеги нужни са ми 2 тенекиени джанти 14-ки за фиат с някви гуми на тях без значение кви са просто на заем до като си намеря нова джанта,че сега продавам старата някой ако може да помогне ще му бъда безкрайно благодарен!

FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Кво става пичове как е хавата.Днес е факт първата стъпка от проекта ми за зимата.Закопуването на купе от BMW E30 и до края на седмицата ще се озове в София кадето го чака едно бижи 328 Turbo.Където двете неща ще бъдат сляти в едно и подготвени в абсоютно състезателен характер, с ролбарите му с шперовете с спирачките и всичко останало да издаржи на този звяр под къпака който преблизително е кам 320hp. И да се надяваме до кам 3-4 месеца колата да е факт и да направя едно пробно кръкче на Пловдив и от там по пистите.
Коментар
-
Защо не я закараш колата в Madness?Abarth_sx написа:Кво става пичове как е хавата.Днес е факт първата стъпка от проекта ми за зимата.Закопуването на купе от BMW E30 и до края на седмицата ще се озове в София кадето го чака едно бижи 328 Turbo.Където двете неща ще бъдат сляти в едно и подготвени в абсоютно състезателен характер, с ролбарите му с шперовете с спирачките и всичко останало да издаржи на този звяр под къпака който преблизително е кам 320hp. И да се надяваме до кам 3-4 месеца колата да е факт и да направя едно пробно кръкче на Пловдив и от там по пистите.
Got nos?
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар