важното е ракия да има :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
а бе много ми е познато и мисля,че скоро бях в тоя ресторант ама не мога да се сетя къде се намираше това,така че били ми припомнил?marinsto написа:В куверта ще има 50-100гр, ама не е проблем всики да си вкара каквото ще пие.Според мен по -добре е тези 25лв да ги инвестираме в мезета, защото пиенето в кръчмата е скъпо.staik написа:важното е ракия да има :DFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
ми то май аз идвах скоро на профилактика на сот-а ама не знам дали сме се виждали.Както и да е де...значи от 20:00 в неделя 27-ми....между друто съм именник на същия ден от сега искам да кажа,че най вероятно няма да имам финансовата възможност да почерпя всички както си трябва та смятам да взема една булка да ви я лепна на масата и да и сипете по едно малко за мое здравеmarinsto написа:Р-т "Шармант" се намира в Кючук Париж в парк"Белите брези".Бившият р-т" Бели Брези"
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Ако е (та смятам да взема една булка да ви я лепна на масата ) няма как да ти откажа....
но не се притеснявай за почерпката.... и Лукче е пре-достатачно.извинявам се за
-а но така и не разбрах кога се събират парите за Ку***та... а такова ....(куверта)
FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
Коментар
-
много си се разгонил бе....хахаха снощи с тебе ли се засякох на моста на ВХВП-то?Zik написа:Ако е (та смятам да взема една булка да ви я лепна на масата ) няма как да ти откажа....
но не се притеснявай за почерпката.... и Лукче е пре-достатачно.извинявам се за
-а но така и не разбрах кога се събират парите за Ку***та... а такова ....(куверта)
FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар