Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Национална среща
Collapse
X
-
Бих желал да попитам как стоят нещата ако съм на близо и искам да се включа в срещата, но без преспиване?
-
ВО, за съжаление, детски кошари не предлагат, трябва да си носиш.
Колко са големи стаите не знам, ще питам и ще пиша.
Лично не съм ходил, ще ходя покрай Гергьовден и ще огледам.
Напиши коментар:
-
Двойните стаи достатъчни ли са за поместване да кажем и на две кошари, в които ще спят децата?
Каква е опцията за предоставяне на една кошара от страна на хотела?
Напиши коментар:
-
Оги, много хора просто не влизат в този раздел.ogi28b написа: Преглед на мнениетоКогато си сигурен, отбележи в темата за записване, моля.
Засега, с изключение на Immortal-а, са се записали само колеги, живеещи в София. Колегите от други градове нямат ли интерес да изкарат два дни в спокойна и приятна обстановка?
В братския Ланча форум, всички съобщения за национални срещи излизат като важни най-отгоре във всеки раздел на форума.
Ако може да се направи и тук така, повече хора ще научат за срещата.
Напиши коментар:
-
Когато си сигурен, отбележи в темата за записване, моля.
Засега, с изключение на Immortal-а, са се записали само колеги, живеещи в София. Колегите от други градове нямат ли интерес да изкарат два дни в спокойна и приятна обстановка?
Напиши коментар:
-
Веско, по твоя въпрос - плащате само възрастните. Децата, щом и двете са под 6, не плащат за леглото.
Относно разпределението на стаите - Оги смело да ни разпределя, няма да има проблем с други гости.
Напиши коментар:
-
Призовавам колегите, които имат интерес към срещата, да се запишат.
Ако се въздържате заради парите, не е необходимо да ги превеждате веднага със записването, важното е да е до крайния срок.
Запишете се, за да се ориентираме за бройката, не чакайте последния момент.
Напиши коментар:
-
Ще се опитаме да дойдем с жената и малката ,но дано не ни мине котка път... Комплексът изглежда добре...
Напиши коментар:
-
Вярно е, че не може да се съобразите и угодите на всички. Съжалявам само , че няма да дойда.Immortal написа: Преглед на мнениетоПо всяко време ще има някой, на който не му е удобна датата. Който не може да дойде на срещата, ще дойде на Италфеста, ако не, на есенната среща.
Тогава пък на друг няма да му е удобно, и така...
Напиши коментар:
-
По всяко време ще има някой, на който не му е удобна датата. Който не може да дойде на срещата, ще дойде на Италфеста, ако не, на есенната среща.
Тогава пък на друг няма да му е удобно, и така...
Напиши коментар:
-
Мислих го и така и иначе, но има голяма вероятност да пропусна, защото на 19.05 дъщеря ми има рожден ден и малко тъпо се получава от моя страна да не присъствам.
Времето ще покаже, но най-вероятно съм пас.
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: