Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Национална среща
Collapse
X
-
Аз също ви благодаря, приятели, че посетихте това скромно откъм претенции, но пък прекрасно откъм организация и емоции мероприятие.
За пореден път хора от всички краища на страната посетиха срещата и тук специално благодаря на Ники, който със своето семейство изминаха огромно разстояние и пътуваха над 8 часа в едната посока, само за да изкарат вечерта с нас. Хора за пример, че щом има желание и възможност - има начин. Благодаря на Живко, който ни посети за първи път със съпругата си, на другия Живко, който също измина около 1000 км за 24 часа и успя да изкара 10 от тях с нас. Благодаря и на прекрасните млади дами, които направиха срещата по-красива.
Съжалявам, че много хора имаха желание, но бяха възпрепятствани и не успяха да се включат. Надявам се следващия път да имат възможност и нищо да не им попречи. Получихме покана да гостуваме на прекрасно място, на което никога не сме били и стига черна котка да не ни мине път - има изгледи за още по-хубава среща.
Гответе се, иде!
Напиши коментар:
-
И аз съм доволен от срещата!
Освен другото, покрай нея посетихме в Тетевен страхотно място (водопада Скока) с прекрасна природа, а на връщане опреснихме впечатленията от Съевата дупка. Пък и в Троянския манастир не бях ходил отдавна.
Специални благодарности на Дидо, както за организацията на срещата, така и че ни заведе в онова хубаво зелено заведение, където хапнахме домашен сладолед и пихме хубаво кафе от красиви чашки. Поздрави и на Оги - за направеното по финансовата част и осигуряването на фланелките и сувенирите!
Направих албум в галерията, очаквам който има снимки за даване, да ми ги изпрати, за да ги добавя.
Напиши коментар:
-
И аз благодаря за хубавата среща. Запознах се с нови хора. Видях се със стари муцуни.
Ама щом стояхме до 6 часа сабали, то туй красноречиво говори.
Напиши коментар:
-
Благодаря на всички, които посетиха нашата среща.
Бяхме малко, но за сметка на това - от всички краища на България - Силистра, Варна, Кърджали, Козлодуй и най-вече София.
Надявам се, че на колегите, които дойдоха за пръв път им хареса с нас.
Снимки ще качим в галерията скоро
Напиши коментар:
-
Гостите на срещата първи ще имат възможността да видят и пробват новите форумски тениски:
-----
Между другото - ще се ориентирам около ранните следобедни часове на петъчния ден за тръгване, ако има пътуващи по същото време - може да направим пакет.
Напиши коментар:
-
За съжаление прогнозата за времето за края на тази седмица не е в наша полза и плановете за кратка туристическа обиколка в областта в събота може би ще пропаднат.
Напиши коментар:
-
На мен ми изпуснаха вихровите клапи. Днес дадох колектора за обработка и се надявам утре, вдругиден да ми го върнат и дано да успея да зглобя всичко до петък вечерта.
Не ми се иска да пропусна срещата, че другата кой знае кога ще е( много са на рядко
)
Напиши коментар:
-
Много ми се искаше да присъстваме с жената и да се запознаем и видим, но по обективни причини няма да можем да присъстваме. Надявам се през есента да има среща и тогава да се видим! Пожелавам на всички, които ще присъстват приятно прекарване и наздраве!
П.С. Ако някой ще минава или отсяда във Велико Търново да се обажда, би ми било приятно!
Хмм...като се замисля, може да отскочим...ако нещо ще пиша ден два преди мероприятиетоПоследна редакция от morfein_a; 05.05.2018, 16:15.
Напиши коментар:
-
От колко часа е закуската в събота? Бих желал да се включа в дневните занимания.
Напиши коментар:
-
Относно големината на стаите... ами, малки са. Една кошара все някак ще се смести, ама за две е съмнително.
По-късно ще пусна снимки, сега съм на място.
Напиши коментар:
-
Е заповядай
Няма да плащаш спане, ако нещо консумираш, ще си плащаш само него в заведението.
А може и само в мероприятията да се включиш... макар да не знам какви ще са (клуб ФФБ ще ни изненадат на място).
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: